cudi me da IGH nisu splitali prije par godina radi distribucije (primjer ingr )
Meni se svidja ova transparentnost kojoj ide u prilog i ovo pripcenje za javnost.
Ocito u IGH se osjecaju neki novi vjetrovi i ovo ce biti u konacnici velika i ugodna prica.No, po stoti put ponavljam,strpljenja i strpljenja.
Onaj tko je gramziv neka tuce po drugim dionicama.
Ovdje sve vodi ka konacnom raspletu.
Cujemo se nagodinu u ovo vrijeme kada objave FI za 2013..
lp
sve sugerira da se IGH-u sprema crna sudbina, od ogromnih priča i najava poslova stoljeća, sad propadaju u crnu rupu iz koje je pitanje ima li uopće povratka ili će to biti kraj ove firme
što će za njih, koji su do sada praktički imali monopol na neke usluge, značiti otvaranje granica cijele EU strah me i pomisliti
da li imate pravo za IGH pokazat će vrijeme a što ste tiče nekih ljudi iz tvrtke oni su već 2010 g povukli neke poteze
http://www.banka.hr/vijesti/u-mrezi/poslovni-dnevnik-radic-i-djukan-sami-sebi-prodali-15-nekretnina-igh
Vidim kako mnogi ne mogu shvatiti zašto će se događati scenarij u kojem će velik broj tvrtki prikazati prošlu godinu sa katastrofalnim gubicima. Onaj tko ne zna računati, do ulaska u EU ostaje još koji mjesec, a svjetski burzovni indeksi obaraju rekorde u rastu.[emo_namigusa]
e moj veki obaraju istina je ali imma i u tim tržištima poput igh koji su na niskim granama
većina ulagača nije provarila ovo financijsko izvješće ,ali vjerujem da je grč nasta u želudcu ,ovako je i dlkv iznenadio svoje vjerne ulagaće pa je s 120 tresnula na 60 kuna
dlkv je u svom izvješću nakon nagodbe mora upisat nenaplaćena dugovanja, medjutim u pet projekata 160 milj ojra, ima neke šanse , a ovaj ode bez Dropuličke kao glavne poluge ciloga društva, kome će napravit posal, bit konkurentan, di mu je referenca van HR, Dlkv je ima, a Jure ima li je.Kome može prodat stan od 6000 ojra kome je to radija ,sebi, on i Djukan 15 stanova svaki.Kome smo mi novce dali na povjerenje , nisu nas ni opljačkali nego smo sami ih bacili, zato mu želin da dionica sutra ode di triba , pa da taj Rus vidi di je novce bacija
nismo na maturi ajde ima greškica ali nisi komentira promjenu nicka , gubitak 400 milja, pljačku nekretnina, Radić-Djukan,a Ban centar se nprodaje ka i dvori Lapad ima jako dugo ali se SLABO prodaje.Nemaože Ban centar izvuć lgh , nego DRIVO, Matulovička i Žderič sa računima za primištanje brda na 17 miljona.Svati toga više nema nit će ikad biti.Blatili ste lngru sve u šesnaest nakraju postali žrtve (ka i ja) velikog meštra
Svaka čast svima koji i dalje vjeruju u ovu dionicu, ali mislim da Vam sutra neće biti svejedno…
Možda IGH i očekuje odlična budućnost, ali sadašnjost ne može biti gora nego što je…
Mislim da će se sutra ponoviti ono što se dogoditi ono što se već jednom dogodilo, kada se objavilo da IGH gubi posao u Crnoj Gori…
Uvijek može biti gore. I ne ja nisam ZZtop gospodo. Ban centar se slabo prodaje??????? Al netko ne prati vijesti, uf uf