IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ branitelj
… da ne pričamo o tome da Rusi misle graditi plinske TE. Ne samo jednu. Čemu bi dovodili plin u RH? Veliki je to business. Koje je nacionalnosti suvlasnik IGH?

@ branitelj
… da ne pričamo o tome da Rusi misle graditi plinske TE. Ne samo jednu. Čemu bi dovodili plin u RH? Veliki je to business. Koje je nacionalnosti suvlasnik IGH?

Kolega, kako rekoh oduvijek, samo strpljivi i pametni mogu prolaziti kroz ove oluje ali sa jasnim ostvarivim ciljem da ce doci njihovih pet minuta. Put se otvorio odavno, krenulo se sada, a galop nazalost mnogi nece dozivjeti jer nemaju snagu izdrzati pritiske koji se neminovno dogadjaju u burzovnom svijetu i inim stvarima koji utjecu na njega. Sama rijec “Rus” je jasna kao sto je sada dan, ali ne podcijenimo niti druge igrace u ovoj firmi poput Vlade Covica. Tko god je iz njegove zupanije Sibenisko Kninske dobro zna kakav je to covjek i sto je sve stvorio u svom zivotu. Svaka cast strpljivim dionicarima IGH. Kad dodje nase pravo vrijeme, a nije predaleko, trebamo to proslaviti jer smo to zasluzili.

orketrirano su se udruziloi da ju zatuku do cca 300 ali nisu uspjeli jer je to bilo megalomanski.
Sada opet manipuliraju, i sve im je dobro do 1000.
NjIHOV,ali i moj osobni moto jest, ako je velikima bilo dobro na 760-800…….
Ali vremena ja za manipulaciju sve manje, onaj tko je to skuzio, samo je nebo granica.
lp
ma koga ti zavaravas vec mjesecima ,godinama…cini se samo sebe,,,500 kn je za ovo vrhunac sa ovakvim poslovanjem [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]http://www.poslovni.hr/vijesti/kvartalni-gubitak-instituta-igh-33-milijuna-kuna-203180
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/192373/Default.aspx

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=zagreb%C4%8Danka%20nagodba%20igh&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CD8QFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.poslovni.hr%2Fvijesti%2Figh-dobio-pravo-na-povrat-novca-za-zagrepcanku-210673&ei=lCL9UJvINYT-4QTeqIGYDg&usg=AFQjCNHGDbESSRJlv3JiPykFJC7D-mrrXA

g.zmajki ,taj knjiženi gubitak(prvi u povijest IGH-a) je od pologa za Zagrebčanku,koji se vraća u ovom kvartalu,kao što sigurno znate-ili neznate-nebitno,inače vam je bilo skupo i po 420,a za dva mjeseca bute dobili za te novce 1/10 dionice[emo_smijesak]
ovo dolje isto stiže[emo_smijesak]

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=hacnagodba%20igh&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.poslovni.hr%2Fvijesti%2Fsudska-nagodba-hac-mora-platiti-igh-u-vise-od-26-milijuna-kuna-217024&ei=biz9UMzxL-en4ASdsoHwBw&usg=AFQjCNGhDOhUnsq_rYfNEXKD4iDnfqJB6w

A plinska TE čeka procjenu koja bu vrlo brzo[emo_smijesak]

orketrirano su se udruziloi da ju zatuku do cca 300 ali nisu uspjeli jer je to bilo megalomanski.
Sada opet manipuliraju, i sve im je dobro do 1000.
NjIHOV,ali i moj osobni moto jest, ako je velikima bilo dobro na 760-800…….
Ali vremena ja za manipulaciju sve manje, onaj tko je to skuzio, samo je nebo granica.
lp
ma koga ti zavaravas vec mjesecima ,godinama…cini se samo sebe,,,500 kn je za ovo vrhunac sa ovakvim poslovanjem [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]http://www.poslovni.hr/vijesti/kvartalni-gubitak-instituta-igh-33-milijuna-kuna-203180
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/192373/Default.aspx
[/quote]
Ti kolega da i malo znas o investiranju, kupio bi ovu dionicu prije nekih 40 dana na 400 i bio vec 40% u plusu.
No,zapamtite jedno.Sigurno ce te od mene kupiti na 7500..tada ce biti poplava velikih vijesti o velikim poslovima.
Znate li da ovaj minus na FI je prvi puta u povjesti.A bute vidjeli kakav ce biti za 1H 2013 a pogotovo 2013. Za Uskrs 2014 cete ostati bez daha.
Sve ispod 3000-3500 je poklanjanje dionice.
lp

evo jedan druk

sa stranica HAC-a, pod javna nabava iz zapisnika sa otvaranja ponuda – ponude u kojima je IGH bio jedini ponuditelj (a ocekivati je onda da ce te poslove i dobiti) su:

Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A4 Zagreb – Goričan
Cijena 744.917,50

Istražni radovi i izrada projekta sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik
Cijena 247.512,50

Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 494.430,00

Istražni radovi i izrada projekta sanacije mosta dubava (sjever i jug) u km 17+960, autocesta A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 180.437,50

Izrada projektne dokumentacije, izrada geodetskih i geotehničkih istražnih radova te provedba upravog postupka za most preko obodnog kanala na paralelnom putu ac A3
Cijena 93.732,50

Glavni pregled objekata – mostova i nadvožnjaka (IGH u konzorciju); cijene po ac:
A1 1.831.108,50
A3 1.244.295,00
A4 1.235.651,25

Glavni pregled tunela na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik (IGH u konzorciju)
Cijena 1.201.987,50

Bilo je i onih u kojima je bilo dvije ili tri ponude i medju njima i IGH, ali njih nisam uzimao u obzir. Isto tako, ovo su ponude koje su otvorene samo u ovom mjesecu, sijecnju 2013. i krajem prosinca 2012. jer mi se dalje nije dalo gledati. Pa vi sad vidite[emo_zloban]

Branitelju kako je ljepo čitati Vaše postove na IGH, svaka Vam čast, vidim da ste jako upućeni u poslovanje firme, znam investirali ste u IGH i to je u redu.
Stoga Vas molim da prestanete non stop pljuvat po Ingri

Hvala

Kolega dgmaz,na Ingri,kao i svuda pišem samo činjenice i nisam vam ja kriv kaj istina boli.Inače dok god se budu izmišljali dobiveni poslovi na Ingri moraću reagirati.Nemam ništa protiv da i Ingra radi u Dohi,ali barem budite pošteni pa pričekajte rasplet situacije-ja nikad nisam napisao da bu bilo ko radil.

Kolega ja se ne mislim prepucanati sa Vama u svezi ničega i ovo je moj zadnje pisanje sa Vama ali reći ću vam samo jednu stvar u svezi Katara a to da ćete se iznenaditi. O tome ću pisati kasnije kada se bude smijelo (poslje objava na burzi)

Pozdrav, i molim da ne pljujete više po ingri i po dioničarima koji su ju kupili osim ako ju i vi ne kupujete naveliko a non stop s****** po njoj

Hvala

evo jedan druk

sa stranica HAC-a, pod javna nabava iz zapisnika sa otvaranja ponuda – ponude u kojima je IGH bio jedini ponuditelj (a ocekivati je onda da ce te poslove i dobiti) su:

Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A4 Zagreb – Goričan
Cijena 744.917,50

Istražni radovi i izrada projekta sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik
Cijena 247.512,50

Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 494.430,00

Istražni radovi i izrada projekta sanacije mosta dubava (sjever i jug) u km 17+960, autocesta A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 180.437,50

Izrada projektne dokumentacije, izrada geodetskih i geotehničkih istražnih radova te provedba upravog postupka za most preko obodnog kanala na paralelnom putu ac A3
Cijena 93.732,50

Glavni pregled objekata – mostova i nadvožnjaka (IGH u konzorciju); cijene po ac:
A1 1.831.108,50
A3 1.244.295,00
A4 1.235.651,25

Glavni pregled tunela na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik (IGH u konzorciju)
Cijena 1.201.987,50

Bilo je i onih u kojima je bilo dvije ili tri ponude i medju njima i IGH, ali njih nisam uzimao u obzir. Isto tako, ovo su ponude koje su otvorene samo u ovom mjesecu, sijecnju 2013. i krajem prosinca 2012. jer mi se dalje nije dalo gledati. Pa vi sad vidite[emo_zloban]

Dosta si i nabrojao. Očito je da posla ima, a i intenzivirati će se. Nema brige za ovu dionicu.

Zanimljivo,nema izviješća sa sjednice nadzornog odbora,izgleda da se valja nekaj dobroga iza zatvorenih vrata[emo_smijesak]

Dioničari IGH, ove datume biste trebali zabilježiti

New Report

Close