@ branitelj
… da ne pričamo o tome da Rusi misle graditi plinske TE. Ne samo jednu. Čemu bi dovodili plin u RH? Veliki je to business. Koje je nacionalnosti suvlasnik IGH?
@ branitelj
… da ne pričamo o tome da Rusi misle graditi plinske TE. Ne samo jednu. Čemu bi dovodili plin u RH? Veliki je to business. Koje je nacionalnosti suvlasnik IGH?
Kolega, kako rekoh oduvijek, samo strpljivi i pametni mogu prolaziti kroz ove oluje ali sa jasnim ostvarivim ciljem da ce doci njihovih pet minuta. Put se otvorio odavno, krenulo se sada, a galop nazalost mnogi nece dozivjeti jer nemaju snagu izdrzati pritiske koji se neminovno dogadjaju u burzovnom svijetu i inim stvarima koji utjecu na njega. Sama rijec “Rus” je jasna kao sto je sada dan, ali ne podcijenimo niti druge igrace u ovoj firmi poput Vlade Covica. Tko god je iz njegove zupanije Sibenisko Kninske dobro zna kakav je to covjek i sto je sve stvorio u svom zivotu. Svaka cast strpljivim dionicarima IGH. Kad dodje nase pravo vrijeme, a nije predaleko, trebamo to proslaviti jer smo to zasluzili.
orketrirano su se udruziloi da ju zatuku do cca 300 ali nisu uspjeli jer je to bilo megalomanski.
Sada opet manipuliraju, i sve im je dobro do 1000.
NjIHOV,ali i moj osobni moto jest, ako je velikima bilo dobro na 760-800…….
Ali vremena ja za manipulaciju sve manje, onaj tko je to skuzio, samo je nebo granica.
lp
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/192373/Default.aspx
g.zmajki ,taj knjiženi gubitak(prvi u povijest IGH-a) je od pologa za Zagrebčanku,koji se vraća u ovom kvartalu,kao što sigurno znate-ili neznate-nebitno,inače vam je bilo skupo i po 420,a za dva mjeseca bute dobili za te novce 1/10 dionice[emo_smijesak]
ovo dolje isto stiže[emo_smijesak]
A plinska TE čeka procjenu koja bu vrlo brzo[emo_smijesak]
orketrirano su se udruziloi da ju zatuku do cca 300 ali nisu uspjeli jer je to bilo megalomanski.
Sada opet manipuliraju, i sve im je dobro do 1000.
NjIHOV,ali i moj osobni moto jest, ako je velikima bilo dobro na 760-800…….
Ali vremena ja za manipulaciju sve manje, onaj tko je to skuzio, samo je nebo granica.
lp
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/192373/Default.aspx
[/quote]
Ti kolega da i malo znas o investiranju, kupio bi ovu dionicu prije nekih 40 dana na 400 i bio vec 40% u plusu.
No,zapamtite jedno.Sigurno ce te od mene kupiti na 7500..tada ce biti poplava velikih vijesti o velikim poslovima.
Znate li da ovaj minus na FI je prvi puta u povjesti.A bute vidjeli kakav ce biti za 1H 2013 a pogotovo 2013. Za Uskrs 2014 cete ostati bez daha.
Sve ispod 3000-3500 je poklanjanje dionice.
lp
evo jedan druk
sa stranica HAC-a, pod javna nabava iz zapisnika sa otvaranja ponuda – ponude u kojima je IGH bio jedini ponuditelj (a ocekivati je onda da ce te poslove i dobiti) su:
Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A4 Zagreb – Goričan
Cijena 744.917,50
Istražni radovi i izrada projekta sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik
Cijena 247.512,50
Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 494.430,00
Istražni radovi i izrada projekta sanacije mosta dubava (sjever i jug) u km 17+960, autocesta A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 180.437,50
Izrada projektne dokumentacije, izrada geodetskih i geotehničkih istražnih radova te provedba upravog postupka za most preko obodnog kanala na paralelnom putu ac A3
Cijena 93.732,50
Glavni pregled objekata – mostova i nadvožnjaka (IGH u konzorciju); cijene po ac:
A1 1.831.108,50
A3 1.244.295,00
A4 1.235.651,25
Glavni pregled tunela na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik (IGH u konzorciju)
Cijena 1.201.987,50
Bilo je i onih u kojima je bilo dvije ili tri ponude i medju njima i IGH, ali njih nisam uzimao u obzir. Isto tako, ovo su ponude koje su otvorene samo u ovom mjesecu, sijecnju 2013. i krajem prosinca 2012. jer mi se dalje nije dalo gledati. Pa vi sad vidite[emo_zloban]
Branitelju kako je ljepo čitati Vaše postove na IGH, svaka Vam čast, vidim da ste jako upućeni u poslovanje firme, znam investirali ste u IGH i to je u redu.
Stoga Vas molim da prestanete non stop pljuvat po Ingri
Hvala
Kolega dgmaz,na Ingri,kao i svuda pišem samo činjenice i nisam vam ja kriv kaj istina boli.Inače dok god se budu izmišljali dobiveni poslovi na Ingri moraću reagirati.Nemam ništa protiv da i Ingra radi u Dohi,ali barem budite pošteni pa pričekajte rasplet situacije-ja nikad nisam napisao da bu bilo ko radil.
Kolega ja se ne mislim prepucanati sa Vama u svezi ničega i ovo je moj zadnje pisanje sa Vama ali reći ću vam samo jednu stvar u svezi Katara a to da ćete se iznenaditi. O tome ću pisati kasnije kada se bude smijelo (poslje objava na burzi)
Pozdrav, i molim da ne pljujete više po ingri i po dioničarima koji su ju kupili osim ako ju i vi ne kupujete naveliko a non stop s****** po njoj
Hvala
evo jedan druk
sa stranica HAC-a, pod javna nabava iz zapisnika sa otvaranja ponuda – ponude u kojima je IGH bio jedini ponuditelj (a ocekivati je onda da ce te poslove i dobiti) su:
Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A4 Zagreb – Goričan
Cijena 744.917,50
Istražni radovi i izrada projekta sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik
Cijena 247.512,50
Istražni radovi i projekt sanacije asfaltnog zastora kolnika na autocesti A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 494.430,00
Istražni radovi i izrada projekta sanacije mosta dubava (sjever i jug) u km 17+960, autocesta A3 Bregana – Zagreb – Lipovac
Cijena 180.437,50
Izrada projektne dokumentacije, izrada geodetskih i geotehničkih istražnih radova te provedba upravog postupka za most preko obodnog kanala na paralelnom putu ac A3
Cijena 93.732,50
Glavni pregled objekata – mostova i nadvožnjaka (IGH u konzorciju); cijene po ac:
A1 1.831.108,50
A3 1.244.295,00
A4 1.235.651,25
Glavni pregled tunela na autocesti A1 Zagreb – Split – Dubrovnik (IGH u konzorciju)
Cijena 1.201.987,50
Bilo je i onih u kojima je bilo dvije ili tri ponude i medju njima i IGH, ali njih nisam uzimao u obzir. Isto tako, ovo su ponude koje su otvorene samo u ovom mjesecu, sijecnju 2013. i krajem prosinca 2012. jer mi se dalje nije dalo gledati. Pa vi sad vidite[emo_zloban]
Dosta si i nabrojao. Očito je da posla ima, a i intenzivirati će se. Nema brige za ovu dionicu.
Zanimljivo,nema izviješća sa sjednice nadzornog odbora,izgleda da se valja nekaj dobroga iza zatvorenih vrata[emo_smijesak]