Kolega @pavlek,sa tom vašom cijenom bute za par mjeseci mogli kupiti 1/10 dionice IGH-a[emo_smijesak]
Kolega elijah,deset cm iznad vašeg posta je to isto,a i kaj onda.Firma je d.o.o.,ako vam to nekaj znači.a moguće da i nisu zaradili za plaće,pa zakaj bi onda IGH spašavao nekaj kaj nema budućnosti,a nije im osnovna djelatnost.[emo_smijesak]
recite vi kaj hocete ali meni nikad ,ali nikad ni na pamet nije palo da jedan igh nebi isplacivao olace i to 6mjeseci???
UUUUUUU[emo_palacd][emo_palacd]
Kolega to mozete pisati na temi INGRA , ne ovdje…. IGH da je tako rastao bio bi na 800kn…. Nas je mizerno digla vijest o uporabnoj dozvoli, o 65% prodanih stanova itd. Nikakav Katar mi nismo ovdje odradili, INGRA ma Twitter account na kojem pise Pozvani smo u Dohu i to je jedna ozbiljna firma? Pozvan sam i ja u London pa koga briga! Iki imaju loseg community managera ili su nisko pali..mislim da je oboje
Btw. Rusi su u Zagrebu koliko ja znam, TE na plin, zvuci poznato? Dobili smo odvojak Juznog Toka, da nije wuuu huuu ali je odvojak, @pobjeda se veselio kada je cuo da ipak nismo ili dobili….
@pobjeda gdje si sada?
a jeste li odradili strajkove,predstecajne i ciscenje bilance??[emo_zacudjen]
Činjenica je da onaj tko sada želi ove dionice mora platiti iznad 543 kune. Ask se uopće ne uzrujava oko toga što je spread dosta velik, odnosno veći od 4 posto.
Na snazi je mrtva utrka. Čeka se, očito.
Kolega elijah,Geotehnika nije IGH,nego doo firma,znate kaj je to?
ja sam ekonomist a vi kolega?
jel znate kakva utjecaja na maticu imaju eventualni stecajevi 2,3 njegovih doo?
da ne kazem na medije i ulagace u dionicu a potom i cijenu iste na burzi?
lepi pozdrav
@ elijah
Razlikuj sestrinske tvrtke, od dijelova firme.
Mogli bi i povećati isporuke plina prema termoelektranama. Spremni smo ulagati u objekte za proizvodnju električne energije iz plina i, ako budemo sudjelovali u njihovoj gradnji, potpisati ugovore za isporuku plina tim objektima”, rekao je Miller, čelnik tvrtke koja je u trećem tromjesečju 2012. udvostručila neto dobit na 10,05 milijardi dolara.
Mogli bi i povećati isporuke plina prema termoelektranama. Spremni smo ulagati u objekte za proizvodnju električne energije iz plina i, ako budemo sudjelovali u njihovoj gradnji, potpisati ugovore za isporuku plina tim objektima", rekao je Miller, čelnik tvrtke koja je u trećem tromjesečju 2012. udvostručila neto dobit na 10,05 milijardi dolara.
Sve ovo je jos veoma daleko od realizacije ali da ima osnove za to, ima.
Cini mi se da su i Franjo Greguric i Rus koji je usao u dokapu unutra,IGH-ovi konji upravo za ovu utrku i nije bez razloga upravo sada aktualizirana prica o TE te su zapoceli postupak ishodovanja svih potrebitih admini.papirologija.
Ovo s TE mi se cini jako izvedivo i to zapravo trebao biti nas posao stoljeca..za razliku od CG..
Nikako ne treba zaboraviti cinjenicu da je projekt izgradnje mosta na Peljescu jos uvijek aktualan a samo je problem model izvedovosti odnosno financiranja.
lp