Lijepo čišćenje na kraju dana, dugo to ne vidjesmo[smiley2].
32 komada po asku 7 minuta prije zatvaranja.
Nije baš neko čišćenje, s obzirom kakvo čišćenje smo danas gledali kad su lupali po bidu.[smiley5]
Daleko od toga da nisam zadovoljan, ali moglo je to i bolje.
Čini mi se kad kupnja duplo nadjača prodaju, da će tek tada biti pravog rasta.
Za Cesarčevu je takav interes da će izgleda biti licitiranje za svaki poslovni prostor i stan! Lijepo[smiley1]
Evo još malo informacije o trenutnoj podcjenjenosti IGH, lupanja paketima po bidu…………..
Da moramo na ATH uskoro,to je realno,mene (opet ponavljam kao papagaj) najviše veseli ova likvidnost i prometi rastemo polako ali sigurno s velikim količinama.
Iskreno očekujem scenarij Ingre od prošle godine,jer ako izračunamo čvrsta ulaganja plus i par zemljišta
koja smo poklopili a kojima se šuti biti će zanimljivo.
Računajmo da je luka Zadar 50% projekta željeznice na kojem smo skočili sa 6k na 10k.Koliko vredimo
više sa Splitom i ovim novim projektima razmislite.
Zadar je 5mil eura a pruga 10mil eura,samo ta dva ugovora 100 mil kuna, treba to odraditi…
Računajmo da je luka Zadar 50% projekta željeznice na kojem smo skočili sa 6k na 10k.Koliko vredimo
više sa Splitom i ovim novim projektima razmislite.
Zadar je 5mil eura a pruga 10mil eura,samo ta dva ugovora 100 mil kuna, treba to odraditi…
I mene veseli ovaj veliki promet.
Kolega davids, ako je to tako kako se priča, onda ćemo uskoro dobiti krila.
Mislim da kad se poveća kupnja npr… k/P 2:1, onda će tek biti belaja, jer ja ovo vidim samo predigru.
Bilo bi ok da se kolega Von Braun ne moderira,hvala G. Vjeko unaprijed
Mislim da je korekcija iza nas trajala 4 mjeseca i spustila skoro sve dionice. Isto tako vjerujem da
će slijedeća 4 mjeseca biti plodna uz solidu dobit, do negdje iza nove godine, a nakon toga
opet korekcija. Gledam to kao cikluse, i tako se poklapaju, makar i to ne znači ništa.
IGH bi u naredna 4 mjeseca trebao odraditi barem 50% rasta kao što je odradio i u 5mj ove godine.
Ima materijala za rast i poslova ko pljeve. Živi bili pa vidjeli.
U 10h dajem k/P[smiley11]
Cijena ustopana ispod 12.600, zanimljivo.
Inace jucer na kraju prodao jednu po 12.998 i uzeo opet danas po 12.700 nek se nađe za čevape. A sto cu nego igrati po njihovim pravilima i zaraditi koju kintu onako usput, predlazem i vama slicno. Nadam se da ce mi danas konacno stici lova od HTja pa da upisem jos 3-4 komada po ovom snizenju.
By the way, Glasnogovornice, jel mi promakla koja tmurna vijest, urusavanje nekog novog potkopa ili je ovo samo nastavak iskrcavanja nepopravljivih pesimista zbog HT-a?