Što se tiče radova na cesti u Vukosavljevici, radi se o rekonstrukciji županijske ceste Vuksavljevica – Turnašica, duljine 2.700 metara, vrijednosti radova bez PDV-a u iznosu od 1,341.051 kn. To su bili početni radovi na niveliranju i izjednačavanju visina na cesti, a budući da su kasno krenuli, došlo je do oštećenja asfaltnog sloja. U svakom slučaju radovi na toj cesti nisu završeni, očekuje se postavljanje završnog sloja, a završnu riječ o kvaliteti izvedenih radova dat će nadzorni inženjeri IGH-a – kazao je Tomislav Žagar, dodajući kako će se navedeni radovi nastaviti čim vremenske prilike budu povoljnije. Žagar je također naglasio kako se rad političara ne svodi na to koliko su se puta pojavili u novinama ili koliko glasno viču, već na rješavanje problema od općeg interesa svih građana, a ne samo glasača neke stranke.
razmišljam o ulasku u nekog građevinara, može li kratki pregled situacije u firmi i dionici?
hvala
http://www.vecernji.hr/biznis/vodeci-ljudi-gazproma-dolaze-rh-medu-njima-putinov-suradnik-clanak-496840 Da li su ovo dobavljači plina za novu TE[emo_smijesak]
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: INGR (Ingra d.d.)[/color]
Što će biti ako se objavi da je u Katru prošao IGH? A moguće je i vjerojatno. Što će ovi koji sada kupuju na blizu 5 kuna?
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: INGR (Ingra d.d.)[/color]
Što će biti ako se objavi da je u Katru prošao IGH? A moguće je i vjerojatno. Što će ovi koji sada kupuju na blizu 5 kuna?
hm..pa onda bi valjda trebalo ipak jos sad kupiti igh??
i meni se čini da više ima smisla da ovo dobije igh nego ingra
ne vidim tko je taj mesic, sta on stvarno umislja da ima neku tezina njegovo ime?
dakle salio sam se naravno ono maloprije..jer
Zbog neisplaćenih plaća štrajkaju radnici IGH-ove Geotehnike
ne vidim tko je taj mesic, sta on stvarno umislja da ima neku tezina njegovo ime?
Ingra to ne može dobit, a već je i objavljeno, bez demantija, da su posao dobili IGH i Tehnika. Mesić može samo postići da nitko ne dobije taj posao, što mu je možda i namjera.
Kolega elijah,deset cm iznad vašeg posta je to isto,a i kaj onda.Firma je d.o.o.,ako vam to nekaj znači.a moguće da i nisu zaradili za plaće,pa zakaj bi onda IGH spašavao nekaj kaj nema budućnosti,a nije im osnovna djelatnost.[emo_smijesak]
Pogledaj djelatnosti Geotehnike-Inzenjering. Ako to ne spada u djelatnosti igh, onda puuuno toga mozemo izbacit. A to sto se prebacivalo i loptalo izmedju igh i konstruktora, to je druga stvar. Kako je busenje iz Osijeka, Zagreba prebacivano u Geotehniku i zasto.Kad skinemo sve to sto ne smatrate osnovnim djelatnostima, dobivamo najobicniji projektni ured.
Ingra to ne može dobit, a već je i objavljeno, bez demantija, da su posao dobili IGH i Tehnika. Mesić može samo postići da nitko ne dobije taj posao, što mu je možda i namjera.
[/quote]
Glede ovog posla…Zvao sam danas Tehniku. Naime, imam i jednu i drugu dionicu. Žena je ljubazno odgovorila da još nema nikakvih naznaka tko će dobiti posao. Ono što je sigurno i što mi je rekla ja da je ponuda predana. O datumima ni ona ništa ne zna.