IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

G. gklemenc,pa zbilja nisam znao da na ovom forumu ima tak dobrih ljudi kao vi.Očito mislite da su dioničari IGH-a bedaci,pa bi trebali možda vama prodati po ovim smiješnim cijenama.Jako ste providni-nastavite uživati u vašem dobitnom portfelju,a nas gubitaše ostavite na miru.Hvala

Ja ne znam koliko sam to puta napisao, ali valjda niste pročitali. NIKAD I NITI POD KOJIM UVJETIMA ne bi kupio igh. Nema toliko niske cijene. Možda da se promjeni cijelo vodstvo i situacija s poslovima. Ali to je u kompanijama kao što je igh, konstruktor i njima slične nemoguće.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Super,samo neznam zakaj onda gubite svoje dragocijeno vrijeme na ovoj dionici?Možda da nas jadne pomognete?

..corot i branitelj http://www.poslovni.hr/hrvatska/ulagaci-postenih-namjera-zaobilaze-hrvatsku-u-sirokom-luku-226883

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Izvještajno razdoblje obilježeno je stalnim usporavanjem gospodarskih aktivnosti. U takvim okolnostima društvo je poslovalo s gubitkom zbog izrazitog pada konsolidiranih prihoda od prodaje (za 37 posto) [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Današnja trenutna prosječna je samo 2,23 posto viša od jučerašnje prosječne. Ali tko je kupovao na i ispod 450 kuna, ovo je cca 15 posto. Čestitke takvima.

Današnja trenutna prosječna je samo 2,23 posto viša od jučerašnje prosječne. Ali tko je kupovao na i ispod 450 kuna, ovo je cca 15 posto. Čestitke takvima.

Istina, ali zarada je tu samo ako se proda, a ne ako se čeka 3000 kao neki ovdje na ovom forumu.

Tko proda sada a kupio je na 450 ili manje je zaradio, a ja ti garantiram da onaj koji ne proda sada, će na kraju dana biti u minusu.
LP

čekamo vijesti iz katra..

koliko pišu strani forumi, RH je izgubila taj posao.

vidjet ćemo da li je to istina ili nije.

nadam se da nije zbog svih građevinara a ne zbog cijene dionice

lp

p.s. nemam igh
[/quote]

Evo kolega ja sam taj koji kaze da ide na 3000..ja to stalno ponavljam ko papagaj ali bi cak i on skuzio sto se desava za razliku od…..
No, moram Vas ispraviti…ja necu niti trepnuti kada dodje na 3000..ponavljam, ide na thousand euro okruglo i tu idem van.Ja samo nisam rekao kada ce to biti ali to mi i nije presudno.
Vezano za vase lazi o stranim linkovima..mozete li nam postati link da i mi procitamo.Ako je to istina onda kapa dolje vama a ja u shoping na 400-450 ponovno.I ja cu opet biti zadovoljan,tek malcice razocaran.
lp

IGH u plusu, a Crobex u minusu. Hajde da je i do takvog odnosa predznaka napokon došlo.
Svim dioničarima IGH ugodan vikend želim.

Sve bu došlo na svoje[emo_smijesak]

Izvještajno razdoblje obilježeno je stalnim usporavanjem gospodarskih aktivnosti. U takvim okolnostima društvo je poslovalo s gubitkom zbog izrazitog pada konsolidiranih prihoda od prodaje (za 37 posto) [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

Da ponovimo – ovo je izvadak iz članka od prije tri mjeseca. E moj ZMaJKI.

http://www.poslovni.hr/hrvatska/centar-bundek-dobio-uporabnu-dozvolu-do-sada-65-stanova-pronaslo-vlasnike-227146%5Bemo_smijesak%5D

Čini se da će i preostalih 35 posto prostora i stanova biti brzo rasprodano.
Ukupno će na hrpi biti 600 milijuna kuna. Nije loše.

New Report

Close