IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZZtop @

Ne nisam. Čitaj pažljivije.

ZZtop @

Ne nisam. Čitaj pažljivije.

pajdo, rekao si ti da je dno na 100, pa na 800, pa na 600, pa na 500 pa si tvrdio da je dno na 400.
Sva sreća na forumu, pa ti to možemo pokazati za desetak minuta ako si slučajno zaboravio.
Stoga kolega ako netko nema šta pričati o dnu ste vi!
LP

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

MiaIII @
Što se uzrujavaš? Ovakvi manji i normalni padovi kad se netko sjeti prodati neku količinu iz nekog svog osobnog razloga, prilika su da se možda još uhvati ponešto dionica po sniženim cjenama.

Naravno prijatelju,
ali zaista je frustrirajuce sto rade na ovoj dionici. No,valja biti strpljiv te biti na bidu ako se ima s cime.Sto se tice bida, ja plesem posljednje taktove ovog smrtonosnog valcera jer mi ponestaje snage(novca) ali ipak,kao sto vi kazete,koristim priliku i smanjujem ulaz tako da sam sada ispod 740( ulaz na 3150).
Izgledna mi jedna poveca posiljka svjezeg novca izmedju Uskrsa-01 May, pa ako me docekaju ove cijene oko 400-500kn do tada..sam cu dignuti dionicu na 800..tako da znate, molim ljepo.[emo_bijesan]
lp

@corot i @branitelj,

tko je rekao da se ja nečemu veselim?

Samo govorim da je corot zadnja osoba koja bi trebala pričati o dnu ove dionice, jer još od 1000 govori da je dno, a sada je u minusu više od 50% i dalje smo na dnu.
A dna niti na vidiku.

p.s. jučer je pjevao borbene kako je došao H nalog na bid na 500 kn, pa vidi sada, gdje je taj H nalog…uteko glavom bez obzira

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

@g.pobjeda,
pošto nemaš ove dionice,i ne planiraš kupiti,lijepo ti predlažem da recimo pređeš npr. na ERNT,iako ti je tam vlak već jako brzi,kao što bu i ovdje uskoro.

planiram planiram ali ne po ovim visokim cijenama

Poštovani,
Šaljemo Vam link za članak i ScreenShot bannera, a u vezi ugovora i mogućih izmjena će Vam se Ivan naknadno javiti.
Puno hvala,
Nina Marković

@g.pobjeda
uskoro buš ovu cijenu mogao samo sanjati[emo_smijesak],iako i sada imaš samo 515 dionica do 815 kuna,kaj je također ni blizu realne vrijednosti ove firme.Kaj bu ako prođe Katar,plinska TE[emo_smijesak]

samo podsjecam-pogledati desno 2 zadnja clanka i povezati s padom dlkv…skrivani minusi u bilanci?

Krenula lančana reakcija na burzi. Sve se kupuje, neselektivno. Tako valja.
Ovi što čekaju, samo neka čekaju. Fondovi odlučili započeti dobru godinu.

Ne trebate zahvaljivati Bogu, zahvalite gospodinu s bloga što je objavio da ima IGH u portfelju! [emo_smijeh]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ne trebate zahvaljivati Bogu, zahvalite gospodinu s bloga što je objavio da ima IGH u portfelju! [emo_smijeh]

Kolega,
o kojem je blogu i gospodinu rijec?
Hvala.

Kakav gospodin sa bloga,pa ovo je toliko mizerna cijena da svi pametni skupljaju,ali ne za dugo po tim cijenama[emo_smijesak]

Kolega, poštedite me propagande, mene je Jure Radić već dovoljno naguzio…
Onako usput, zašto mislite da je IGH ovako rastao u zadnje vrijeme? I tko ga je to kupovao?

Kolega,
o kojem je blogu i gospodinu rijec?
Hvala.
[/quote]

N.B.
http://trzistakapitala.wordpress.com/

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@g.Ivan,
dotičnog gospodina niti gledam,niti slušam,a Vi možete vjerovati u IGH(Jure tu više nije bitan faktor) ili ne-to je na Vama.

New Report

Close