Institut IGH d.d. – Materijalna činjenica_GEOTEHNIKA INŽENJERING d.o.o.
31.12.2012 12:26:58
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Xh3v4s84xrjh8m7XiASbeQ==.pdf
Mislim da se puno pozitivnog započelo u IGH-u[emo_smijesak]
[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Je propada im jedna za drugom tvrtkom.
A ako tako nastave uskoro i matica.
LP i sve najbolje u N.G.
Netko će izgubiti netko će dobiti, ali najbitnije da od 01.01.2013. nema više vrijeđaja na forumu.
Vjeko moj savjet Vam je da napravi topic o tome da ne bi bilo zabune, jer i ti kao admin ćeš biti kriv.
Novi Zakon nova igra.
LP
Mislim da se puno pozitivnog započelo u IGH-u[emo_smijesak]
To vi tako gledate. Evo kako ja gledam.
Institut IGH postao je 100-postotni vlasnik Geotehnike – inženjeringa krajem ožujka 2010. godine. Tada je stekao 50 posto temeljnog kapitala Geotehnike – inženjeringa po cijeni od 22,5 milijuna kuna. Drugim riječima – gubitak od 45 mil. kuna. Jer su samo 50% platili 2010. godine 22.5 mil. kuna. Ne mogu shvatiti kako možete gledati drukčije od onoga što je. Imam dvije teorije. 1. niste dovoljno pametni da to možete shvatiti. 2. obmanjujete javnost
Postovani kolege IGH-ovci, kao i oni koji to misle postati,
svima vam zelim obilje obiteljske srece,zdravlja i burzovne umijesnosti u 2013[emo_smijesak][emo_palacg]
@ BRANITELJ1991
Očito je utjecalo. Pojavio se bid od 500 kuna. I to sa H nalogom. Toga ne tangira stečaj Geotehnike. Dežurni katastrofičari očito fulaše fudbal 100 posto.
Pojedinci pišu da Geotehnika vrijedi 45 miliona kuna,a cijeli IGH po ovim mizernim cijenama od cca 500 kuna po dionici,trenutno vrijedi 132.085.000,00 kuna-znači Geotehnika bi bila 29,35%[emo_smijesak]
Pojedinci pišu da Geotehnika vrijedi 45 miliona kuna,a cijeli IGH po ovim mizernim cijenama od cca 500 kuna po dionici,trenutno vrijedi 132.085.000,00 kuna-znači Geotehnika bi bila 29,35%[emo_smijesak]
1. nitko nije rekao koliko geotehnika vrijedi, već je kolega rekao koliko je IGH dao za nju odnosno koliko je palo u vodu
2. IGH uložio 9 milijuna u Geotehnika inženjering
13.1.2011 9:48:00 | Autor/Izvor: Business.hr/PressCut
Institut IGH dokapitalizirao je svoju kompaniju Geotehnika inženjering, čiji je kapital dodatno povećan pripajanjem kompanije Geoistraživanje Osijek. Geotehnika inženjering, u stopostotnom vlasništvu Instituta IGH, pripojio je osječku kompaniju i tako povećao temeljni kapital za nominalni iznos temeljnog kapitala Geoistraživanja, odnosno za 512.400 kuna, prenijela je u srijedu Zagrebačka burza.
Sam je IGH temeljni kapital Goetehnike povećao za devet milijuna loma, i to novčanom uplatom pa sada ukupan kapital te kompanije iznosi 25,1 milijun kuna. IGH je Geotehniku u cijelosti preuzeo u ožujku prošle godine kupnjom preostalih 50 posto dionica za 22,5 milijuna kuna.
Pa kaj onda,dali su i polog za Zagrebčanku 5 miliona EURA,nekaj bu se vratilo u roku dva mjeseca-sudska nagodba-IGH treba dobiti 18.654.110,39 kuna,a i od HAC-se čeka 26.460.000,00 kuna na osnovi sudske nagodbe.[emo_smijesak]
Nebitne brojke. Isprazna spika, bez koristi. Meni kao zainteresiranom bitna je cijena na burzi, a ona je trenutno prosječna 500 kuna. Sve ostalo je marginalno.
Jedina je činjenica da je dionica kao takva debelo potcijenjena, da je na dnu i da je rast jedina opcija.
@CoRot2em
tvrdite da je IGH na dnu i da je rast jedina opcija… možete nam za tu vašu tvrdnju ponudit neku ovjerenu pismenu garanciju…?
@ZZtop ovjerenu garanciju…. Skoro sam se ugusio sada perecom….
Netko je zalutao na burzu vidim ja…. Nema garancija,burza nije za one koji su prparosi… I po milijunti puta, ako je IGH smece odite na INGRA topic, oni su sjajni…l bijedan pokusaj da se nekome otme koja dionica…. Gospodo nema takvih vise.
P.s. Pisana garancija:)
P.p.s. Nema znakova “tvrdo” , “meko”… Zgodnije je s ipada ovako