lopina ne laži i ne lupetaj, nigdje nije objavljeno da je IGH dobio taj posao…
A što je s glasinama o stečaju IGH , kako pojedinci tvrde stečaj ide ovim redom Ingra, Dalekovod pa IGH. To su malo bitnije glasine od laži o poslovima koje je Jure radio širom svijeta a niti jedan još nije niti dobio.
IGH je danas napumpan čak +12,59%, iako nigdje nije objavljeno da će IGH imati bilo kakve veze s rukometnom dvoranom koju će tamo moža graditi neke hrvatske tvrtke?!?
Mudri su danas odigrali “sell on news” jer lako moguće da je ovo danas bio sav “news” koji će uopće doći na temu IGH i dvorane u Kataru [emo_palacd]
IGH je danas napumpan čak +12,59%, iako nigdje nije objavljeno da će IGH imati bilo kakve veze s rukometnom dvoranom koju će tamo moža graditi neke hrvatske tvrtke?!?
Mudri su danas odigrali "sell on news" jer lako moguće da je ovo danas bio sav "news" koji će uopće doći na temu IGH i dvorane u Kataru [emo_palacd]
pa igh nije rastao nego padao nakon objave za aerodrom…
i sad umjesto da se izadje s +10% se druka nebi li ,posto su usli za sitnu lovu neko drugi dizao jos 10 posto..i ostao u gubitku
ovo jos nije kako spada islo ni na 400..to mu je target[emo_plazi]
Gradnja bi trebala početi jučer jer je svjetsko rukometno prvenstvo u siječnj 2013.
Pobjeda predlažem ti da promjeniš ime u gosp.Poraz jer ova informacija,ako se i
potvrdi bi mogla lansirati IGH iznad cijene dokapitalizacije od 760.
Čestitke vlasnicima i preporuka trejderima da se ne zadovoljavaju sa burekom/10%/ već
da uzmu barem šest puta više tj 60 %.
U IGF bi trebalo biti meda i mlijeka u potocima.
Legendo nisam promijenio nick nikada niti neću pa nisam ja corot da ga mijenjam stalno.
O medu i mlijeku ti pričaš već mjesecima a ja vidim da igh samo tone. Tehnički odbijanac je normalna i zdrava stvar, ali do 760 sigurno ne.
Samo da te podsjetim da već dugo vremena mene prozivate, ali bez razloga. Smijali ste se mene dok je igh bio i na 1000 i 800 i 500, a gdje ste sada?
Samo hrabro naprijed.
@ pobjeda
Gdje smo? Tu, opet ti se smijemo.
Za sve bisere, Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce 2013. se održava u Španjolskoj, a tek 2015. u Katru. [emo_palacg]
Znači gradnja dvorana počinje 2013. za prvenstvo koje se odvija 2015.
Moj blagi osjecajcic mi govori da je ovo bio i konani okret trenda na ovoj obezvrijedjenoj dionici.
Stukli su ju toliko neopravdano da je to nevjerojatno.
Kada je potpisan ugovor za ZL Pleso, omjesto da ode s 900 na 1500, stuku ju na 400.
Ovdje je kod Katara je,iako nije izrijekom receno, ocito IGH u pianju s nekim izvodjajacem.
E ako ova dva posla nisu dovoljna za jedan ozbiljan rats, onda….
No ja se nebih zacudio niti da ju zadrze na 500-600 i da ju tu mrcvare mjesecima..
Ali ova agonija ipak ide k svom kraju,bez obzira sto su ju htjeli zatuci.
Vidimo se na 3000,
lp
MiaIII@ koje je ovo po redu okret trenda od cjene 15 000 kn ..[emo_smijesak][emo_namigusa]
Ovaj da se sada uključim u tucanje ove dionice ili da ipak pričekam svojih 200 kn.
Ako je Radić ugovorio poslove u Kataru kao inače, jadna nam majka crni đemper plete.[emo_ooooo]
Ovaj bi posao u Kataru doista mogao okrenuti trend… Samo treba pričekati objavu od strane tvrtke… Mogu mislit rakete onda[emo_ooooo]
Za razliku od mnogih IGH je Kataru prisutan već godinama. Bilo je i vrijeme da nešto tamo napravi. Da samo vrati uloženo na avionske karte, reprezentaciju i hohštapliranje već bi bilo dovoljno za rast. Inače, baš sam jučer usred bijelog dana vido IGH-ovu Toyotu na parkingu shopping centra Arena. Što kupuju libele u Intersparu? Članovi Uprave putuju po svijetu. Lijepo, lijepo.
MiaIII@ koje je ovo po redu okret trenda od cjene 15 000 kn ..[emo_smijesak][emo_namigusa]
Istina kolega,
ja sam bio 100% siguran u raketu s 2500 na 7500 onomad kada je posao stoljeca u CG bio pri kraju i vrpca presjecena od Jadranke i MIla Dj. ,pa prebaceni strojevi…..
Ja sam sve ulupao na 3100 i od tada vidam rane.
Ali svemu jednom dodje kraj pa tako i ovoj agoniji.
Vidimo se na 3000 a onda prema konacnom targetu od 7500( 2014/15),
lp