IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hajmo drukeri,
da vidimo kamo ovaj tjedan.
Ja mislim nigdje,kao i obicno,nema prodaje osim malih drukera,ali niti kupnje.
No, rusenje na 300 nije uspjelo.Ceka se vijest za posteni up prema 760 gdje su usli veliki igraci.No, to je samo polazna crta za rast.Rast do 760 nece biti rast, nego li niveliranje prema startnoj poziciji za raketu.
lp

drukeri ili realisti?
ti koji ulaziš od 3000 kuna si realist, a mi koji u cashu čekamo realnu cijenu ove dionice smo drukeri?
interesantno

a drugo čemo pisati kada i ovako i onako IGH ima samo jedan smjer, smjer prema svome dnu i pravoj realnoj cijeni…
ove demagogije i snovi o 760 nisu niti za komentirati…
cijena od 500 je razina sna a 760 je nočna jazovka, nedostižna naravno.

vijesti nema, prodaje ima, a kupnja polako popušta…
lp
[/quote]

Kolega drukeru, koja je po vama realna cijena i mozete li ju izracunati?
Pni koji puno vise od vas i mene znaju, izracunali su vec da, nakon dokapa, vrijedi 1650( vidi analiza HAAB ili RBA)..no i to bez spomena i potpisa ugovora ZL Pleso..
Tko je od nas dvojice druker, VO KOJI LAMENTIRATE vec mjesecima o 300( ne kazem da ju drukeri nece stuci ali sumnjam).ozbiljne prodaje niti kupnje nema i ova trgovina nije vrijedna spomena niti pisanja mailova..
Vidimo se na 3000 a vi samo spominjite snove.
Ja ne spominjem vremenski okvir ali je ona tamo puno prije nego li vi mozete uopce zamisliti.
lp

@ MiaIII

Što se zamaraš sa drukerom? Nema ti taj para, samo dobru volju za druk. Da ima već bi odavno s večinom love bio u Ledu i Korf-u, a ovdje samo fakultativno.
Ovdje čeka proljeće da s “milijunima” uđe u dionicu i onda će ona poletiti, a njegovi postovi će postati nevjerojatno suprotnih predznaka od sadašnjih.

Unosan posao sklopile su hrvatske tvrtke u Kataru. Naime, upravo su one dobile 130 milijuna dolara vrijedan projekt stadiona za smotru najboljih muških rukometnih reprezentacija svijeta 2015. godine u Kataru, prenosi portal constructionweekonline.com.

Zasad nije poznato koje su tvrtke dobile unosan posao. Predsjednik Uprave IGH Jure Radić bio je među brojnim poduzetnicima koji su početkom studenog posjetili Katar. Njegova tvrtka već dvije godine ima ured u Dohi, a tada je potvrdio da je zainteresiran za gradnju stadiona te je poslao ponudu. Katar će biti domaćin dvjema važnim sportskim priredbama, Rukometnom i Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Zatvoreni stadion veličine 44.233 četvorna metra, prema pisanju portala, moći će primiti 15.000 gledatelja. Gradnja bi trebala početi 2013. godine, a navodno će to biti jedan od najmodernijih rukometnih stadiona.

Portal podsjeća da je nedavno hrvatska delegacija, predvođena predsjednikom Ivom Josipovićem, posjetila Katar, te između ostalog predstavila posao koji je obavila oko dvorana za Svjetsko rukometno prvenstvo 2009. godine koje se održalo u Hrvatskoj.

Gradnja bi trebala početi jučer jer je svjetsko rukometno prvenstvo u siječnj 2013.

Pobjeda predlažem ti da promjeniš ime u gosp.Poraz jer ova informacija,ako se i
potvrdi bi mogla lansirati IGH iznad cijene dokapitalizacije od 760.

Čestitke vlasnicima i preporuka trejderima da se ne zadovoljavaju sa burekom/10%/ već
da uzmu barem šest puta više tj 60 %.

U IGF bi trebalo biti meda i mlijeka u potocima.

lopina ne laži i ne lupetaj, nigdje nije objavljeno da je IGH dobio taj posao…

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

http://danas.net.hr/novac/premijer-milanovic-putuje-u-katar

Iako je u jednim dnevnim novinama objavljena informacija da su katarski šeici odustali od ulaganja u LNG terminal, tu je informaciju u utorak demantirao predsjednik RH Ivo Josipović. Također, doznaje se da su hrvatske tvrtke dobile unosan posao izgradnje rukometnog kompleksa u Kataru.

Čini se da je delegacija predvođena predsjednikom Josipovićem, sada već bivšim prvim potpredsjednikom Vlade i ministrom gospodarstva Radimirom Čačićem te 40-ak hrvatskih poduzetnika obavila dobar posao u bogatom Kataru.

Josipović katarskom emiru darovao hrvatski pištolj i nož
Sastanak u DohiJosipović katarskom emiru darovao hrvatski pištolj i nož

Naime, u utorak je iz Katara stigla vijest da su hrvatske tvrtke koje su radile dvorane za Svjetsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj 2009. godine, dobile posao izgradnje rukometnog kompleksa za svjetsku smotru rukometaša 2015. godine u Kataru. Projekt je, prema pisanju portala constructionweekonline, vrijedan 130 milijuna dolara, a gradnja bi trebala početi u 2013. godini.

‘Super ako su dobili, čestitam im’

Čačićev nasljednik, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, pozdravio je dobru vijest. “Ja ne znam za tu informaciju. Iskreno, super ako su dobili, čestitam im, ako im možemo što dalje pomoći, odlično, ali ja nemam informaciju da su dobili posao u izgradnji sportske dvorane, ali bi bilo jako lijepo da ono što su radili u Hrvatskoj, a lijepo su napravili, te dvorane lijepo izgledaju, to naprave tamo. Što drugo reći, bravo”, rekao je Vrdoljak.

Hrvatskim tvrtkama je čestitao i predsjednik Ivo Josipović, pritom naglasivši kako to nije jedini dogovoreni posao. “Rezultati se vide, nije ovo jedini ugovor, bilo je nešto iz drvne industrije. Dakle evo niti skoro tri tjedna ili koliko nakon puta”, istaknuo je Josipović u razgovoru za MediaServis.

Vidošević otkrio koji su sve poslovi dogovoreni u Kataru
Milijunski projektiVidošević otkrio koji su sve poslovi dogovoreni u Kataru

Josipović emiru poslao pismo i objasnio situaciju s Čačićem

Josipović je oštro demantirao navodna nagađanja o odustajanju Katara od LNG terminala na Krku. “Komunikacija s Katarom je redovita. Ne samo da su neki poslovi već zaključeni, nakon povratka sam uputio pismu emiru i pojasnio sam situaciju sa prvim potpredsjednikom Čačićem jer je on bio tamo isto važan partner. Zvao sam i Ministarstvo gospodarstva gdje je čini mi se, jučer ili prekjučer pripremljeno prvo pismo jer je to neka uobičajena dinamika. Dakle, nema govora o tome da su slana neka silna pisma, a da iz Katara nitko ne odgovara”, kazao je Josipović.

Josipovićeve navode o tek nedavnom upućivanju pisma u Katar potvrdio je i ministar Vrdoljak, koji je poručio da odgovor očekuje kroz mjesec dana te da katarsku delegaciju u Hrvatskoj očekuje početkom iduće godine.

Što je, nitko ne želi stjerati dionicu u blokadu na 11,4 posto? Ima dana, stigne se. Ova priča je tek počela.

lopina ne laži i ne lupetaj, nigdje nije objavljeno da je IGH dobio taj posao…

Pa ti ne kupuj,propustit ćeš dobitak ako ja ne lažem.Kupuje se na glasine,prodaje na vijesti.Ovo su glasine,ali moguće!

U IGH će teći med i mlijeko!

Čekaj da se vijest objavi navečer, ali i tijekom dana na Dnevnicima svih TV-a.
Sutra šokovi za one koji nisu ušli proteklih dana ili danas.

blokada je na 485,14
mudro bi bilo postaviti se na prodaji malo iznad da vas ne pometu

U IGH nema padalina,lijepo i sučano se očekuje u dugom narednom periodu!

Izgleda da Qatar i nema tako lošu rukometnu reprezentaciju. Naravno da njihovim dikama trebaju dvorane. Ovo je očito svršena, gotova stvar na opće veselje većine normalnih i dobronamjernih hrvata, te naročito dioničara firmi koje budu izlistane kao one koje su dobile posao, a tu je IGH nezaobilazan.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Katarska_rukometna_reprezentacija

New Report

Close