IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije Jure bezveze išao u Katar…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-cacic-u-kataru-hrvatskim-tvrtkama-dogovorio-posao-vrijedan-100-milijuna-eura/646835.aspx

Kad u Kataru skuže da su Radić i Žderić dva oka u jednoj glavi…a Konstruktor im je ostao u predivnoj uspomeni…
http://slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/167511/Default.aspx
http://www.zvijezde.info/nova-afera-konstruktor-eljko-derine-znam-za-pismo-libijske-vlade
http://www.jutarnji.hr/nezakonito-privatizirao-konstruktor-pa-zajedno-s-kumom-jurom-radicem-okrenuo-15-milijardi-eura-iz-drzavne-kase/1038151/
[/quote]

Kolega, pa je li moguce da je vama kao hrvatu u interesu ne dobiti posao.Pa dokle li seze ljudska pokvarenost?
[/quote]
Vi meni kažete da sam pokvaren…ovi kojima ste dali novce na upravljanje nisu?!

TA upućuje na rast i kod IGH,

ma hajde molim te, kad kupiš neku dionicu odjednom TA sugerira na rast upravo te dionice dok je nekome ne uvališ [emo_palacd]
[/quote]
Korektan odgovor Darko ja očekujem IGH na 300 no ne kažem niti tad da ju treba kupiti svatko je kovač svoje sreće.
[/quote]

Vidite kolega ja ju ocekujem isto na300 ali plus jedna nula…dakle 3000 i sto cemo sad.
A vi sigurno necete kupiti niti na 300 jer cete drukati na 100..
lp
[/quote]

nema tu govora o rastu..treba pogledati graf..sve je mrtviji,kad pada ,nakon toga se sve manje odbija gore..
jedina nada za zaradu je ako bi u krace vrijeme jace pao..npr do 350[emo_namigusa]

@ elijah

250 kuna ti ne bi bilo slađe?

@ elijah

Bogami ja pokusavam meziti malo iznad 400 ali ne ide…jesam nesto uhvatio u ovih par dana, ali to je sica.
Nema prodaje niti predaje,
lp

@ elijah

Bogami ja pokusavam meziti malo iznad 400 ali ne ide…jesam nesto uhvatio u ovih par dana, ali to je sica.
Nema prodaje niti predaje,
lp
[/quote]
Bulaznite kolega ima prodaje koliko hoćete samo vi nemate s čim kupiti.[emo_plazi]

U zadnjih šest trgovinskih dana prosječan dnevni promet je smiješnih 14.405 kuna. Jučer niti jedna transakcija. A i danas, barem do sada niti jedna transakcija. Očito je da se prodaja ispametila, a kupnji treba neko vrijeme da to shvati.
MiaIII, i ja stojim na bidu već nekoliko dana, ali očito zalud. Možda ćemo uskoro morati podebljati bid ponudu u cjenovnom smislu.

@ elijah

ni pomislio nisam na to..ja se nadam vecem padu u krace vrijeme ..ali nisam mislio da bi dotle isao..ali 300..to bi vec bilo ..nesto

U zadnjih šest trgovinskih dana prosječan dnevni promet je smiješnih 14.405 kuna. Jučer niti jedna transakcija. A i danas, barem do sada niti jedna transakcija. Očito je da se prodaja ispametila, a kupnji treba neko vrijeme da to shvati.
MiaIII, i ja stojim na bidu već nekoliko dana, ali očito zalud. Možda ćemo uskoro morati podebljati bid ponudu u cjenovnom smislu.

Kolega.
ne pada mi na pamet podebljavati po asku, ali strpljivo cekam na bidu.Ovdje su zarade epskih razmjera i samo treba cekati.Netko ce vec izgubiti zivce i otresti po bidu.Ja cekam i imam vremena.A drukeri su mi najsladji na doceku.
lp

@ elijah

Samo kratko – ha-ha!

@ MiaIII

Vać dva dana bez i jedne transakcije, a niti danas nije bolje počelo. A i danima prije promet je bio mizerija. Trenutno je ask na značajnih 7 posto iznad bida što baš ne ukazuje na volju aska da se cjenovno približi bidu. Čini se da su se konačno istresli svi koji su mislili ili morali iz ovog ili onog razloga. Očito će ovakva situacija potrajati do prve neke vijesti, a onda uzlet.

Ma gdje je ovaj na asku našao ovih 149 komada dionica IGH?
Po svemu sudeći na cesti…

Mogao je uredno staviti na 430 (1.490 kn razlike) i opet bi bio prvi na asku. Očito dionice nisu njegove, pa se igra s tuđima. Ima i takvih.

Mogao je uredno staviti na 430 (1.490 kn razlike) i opet bi bio prvi na asku. Očito dionice nisu njegove, pa se igra s tuđima. Ima i takvih.

E da je pitao stručnjake sa foruma samo bi izgubio tako da zna on dobro što radi.

New Report

Close