IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na snazi je očito veliko istresanje velikih kako je jučer napisao insajder.

-5%!!??
Činjenica!
Potpore niti za lijek, a spominju se razine snova, 3000 kuna.
Ljudi nemojte ulaziti tu, bar dok se ne rascisti slučaj Split/dvorana i Ivo S te njegova eventualna povezanost s IGh

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

neće ga, pa ga neće….neće ovdje biti dobro….to je moje humble mišljenje….

-5%!!??
Činjenica!
Ljudi nemojte ulaziti tu, bar dok se ne rascisti slučaj Split/dvorana i Ivo S te njegova eventualna povezanost s IGh
[/quote]

Hvala na savjetu, ali s obzirom da je zlonamjeran, zanemarit ćemo ga.

-5%!!??
Činjenica!
[/quote]

Hvala na savjetu, ali s obzirom da je zlonamjeran, zanemarit ćemo ga.
[/quote]

1. Da li sam rekao prodajte ili sam rekao nemojte kupovati do se situacija ne rascisti?
2. Neznam tko druka još od razina 1200 da je ovo best buy i samim time, zlonamjerno uvukao i sebe i druge u dionicu

Lp slijedeca stanica 350

Kolega Pobjeda, ne kažem da ne može ovo i na 300kn, al za razliku od Vas ja ovdje vidim itekako priliku za dobro ulaganje makar se mnogima čini da nije tako.
Rado bi mezio po 300kn i još rađe po 200kn, samo se pitam tko će to prodati na tim razinama??? Nije ovo MAGMA, ovo je potencijal sa izbalansiranim stručnim kadrom.

Kolega Pobjeda, ne kažem da ne može ovo i na 300kn, al za razliku od Vas ja ovdje vidim itekako priliku za dobro ulaganje makar se mnogima čini da nije tako.
Rado bi mezio po 300kn i još rađe po 200kn, samo se pitam tko će to prodati na tim razinama??? Nije ovo MAGMA, ovo je potencijal sa izbalansiranim stručnim kadrom.

Tako su se pitali i tko će prodati ispod 1000? pa tko će prodavati ispod 800? pa tko će ispod 600? sad će pitaju tko će prodavati ispod 400….

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Nekretnine će se od 1. travnja 2013. godine oporezivati po jedinstvenoj poreznoj stopi od 1,5 posto vrijednosti nekretnine. Kao porezna osnovica uzimat će se 70 posto vrijednosti nekretnine dok će preostalih 30 biti neoporezivo.

Jedinice lokalne samouprave imat će pravo propisivati olakšice. Svi koji stanuju u nekretnini imat će pravo ostvariti olakšicu do 95 posto, dok će se nekretnine za povremeno stanovanje, vikendice ili stanovi koji se iznajmljuju, oporezivati uz olakšicu od 70 do 85 posto.

“Poreza vlasnike nekretnina koje se koriste ne bi trebao opteretiti više nego komunalna naknada”

Ukida se komunalna naknada i porez na vikendice koje su kao polaznu osnovu uzimale kvadraturu i lokaciju, dok porez na nekretnine uzima vrijednost nekretnine. Olakšice će biti i za kuće i stanove koje se iznajmljuju ili u kojima živi netko od vlasnikove uže obitelji. Puni iznos poreza (1,5 posto) plaćat će oni koji nekretninu ne koriste, dakle vlasnici treće nekretnine koja nije u funkciji.

Porez na nekretninu plaćat će se po fiskalnoj vrijednosti nekretnine koja će se procjenjivati svakih pet godina, a utvrđivat će se kao prosječna tržišna vrijednost nekretnine. Linić vjeruje u pozitivne efekte ovog poreza koji vlasnike nekretnina koje se koriste ne bi trebao opteretiti više nego komunalna naknada.

Sada ćeš vidjeti kaj će se dogoditi u građ sektoru. Sada sve pada ko sjekira. Zgb 15.000 ne prodanih-praznih stanova.
Zarade će se prepoloviti, mnoge firme će propasti…
Vidjet ćeš tko će prodavati, biti će pitanje tko će kupovati!
Lp

samo ti mezi ..ovdje mozes ulovit 50-100 kn na odbijanju dvaput godisnje i to je sve od meze …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sada ćeš vidjeti kaj će se dogoditi u građ sektoru. Sada sve pada ko sjekira. Zgb 15.000 ne prodanih-praznih stanova.
Zarade će se prepoloviti, mnoge firme će propasti…
Vidjet ćeš tko će prodavati, biti će pitanje tko će kupovati!
Lp

Da ali ja imam primjerice VDKT. A koliko znam on ne radi zgrade. A i ako radi ne radi ih za sebe. Znači on nije u nikakvom minusu. Sta sad da napravim?

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Ispravka navoda kolega CoRot2em, od svih izlistanih firmi jedino Tehnika ima veze sa stanogradnjom, ali u vidu prošlih neprodanih stanova.

Nije Jure bezveze išao u Katar…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-cacic-u-kataru-hrvatskim-tvrtkama-dogovorio-posao-vrijedan-100-milijuna-eura/646835.aspx

Kad u Kataru skuže da su Radić i Žderić dva oka u jednoj glavi…a Konstruktor im je ostao u predivnoj uspomeni…
http://slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/167511/Default.aspx
http://www.zvijezde.info/nova-afera-konstruktor-eljko-derine-znam-za-pismo-libijske-vlade
http://www.jutarnji.hr/nezakonito-privatizirao-konstruktor-pa-zajedno-s-kumom-jurom-radicem-okrenuo-15-milijardi-eura-iz-drzavne-kase/1038151/
[/quote]

Kolega, pa je li moguce da je vama kao hrvatu u interesu ne dobiti posao.Pa dokle li seze ljudska pokvarenost?
[/quote]
Ma kakav posao…kao onaj u CG…pa IGH nijedan posao nije dobio osim u Hrvatskoj nas Hrvata…koji smo poradi toga odrani ko mačke! Vi zaista želite da Vas Jure prezentira po svijetu….ja NE!
Pa čovjek je bio Ministar i ovoga i onoga, potpisao ugovor s Vatikanom, projektirao neupotrebljivi preskupi most na maslenici….Supermen je nula za njega…jednostavno uprava je ključ svake tvrtke….

New Report

Close