Izgleda da smo na povjesnom minimumo jer od 510-600 kn 2004 g. k/p je oko 900 dionica.
Neznam tko prodaje volike količine po ovoj cijeni i svjesno gubi lovu.
Zaključak:
Izgleda da je ovo dno dna!
Over25
Daj molim te !!
Zakaj navlacis ekipu?
Kakvo dno radi čega.
Pa cijena je niza nego dan prije ovog potpisa.
Nema tu kruha, a strašno ali stvarno zao kaj ćeš opet za cca 3-4 mjeseca reci da sam bio u pravu.,.
Lp i čuvaj se – nemoj da te minus proguta kao onog corota
Over25
Daj molim te !!
Zakaj navlacis ekipu?
Kakvo dno radi čega.
Nema tu kruha, a strašno ali stvarno zao kaj ćeš opet za cca 3-4 mjeseca reci da sam bio u pravu.,.
Minus me je progutao i navikao sam na njega.
Kad osvješim portfelj oblije me znoj i više ga negledam al kolega isto tako vrijeme je da zasjaji sunce na TK.
Kroz 10 mjesec izlazi izvješće DLKV koje će vjerujem biti predobro i INGRA isto tako vjerujem da će izbjeći stečaj.
Ovo dvije dionice će biti prekretnice za burzu.
P.S: Isto tako vjerujem da će ova ljepotica ubosti još jedan malo veći posao i da će izvješće biti prhvatljivo za nas dioničare.
lp…čovjek se navikne na sve!
Čuj tu stečaja nemre biti, ali bojim se dno je jako daleko.
Samo ćete grdo pasti kada SAD krene u jednu manju zdravu korekciju. Pa igh niti uz posao i visemjesecno zelenilo ne uspijeva rasti…kak bu tek izgledao kada krene crveno u svijetu.
Čuj lp i ugodan vikend.
Drži se
Izgleda da smo na povjesnom minimumo jer od 510-600 kn 2004 g. k/p je oko 900 dionica.
Zaključak:
Over25
Daj molim te !!
Zakaj navlacis ekipu?
Kakvo dno radi čega.
Još smo mi jako daleko od dna pazi da ti na 300 bude iznenađenje još je uvjek dobro vrijeme za prodaju.
Još smo mi jako daleko od dna pazi da ti na 300 bude iznenađenje još je uvjek dobro vrijeme za prodaju.
"šefe", a kako si to utvrdio? bacano si grah, gatao iz kave, gledao si u dlan….? [yawn]
Zaključak:
Over25
Daj molim te !!
Zakaj navlacis ekipu?
Kakvo dno radi čega.
[/quote]
nije i nemre biti..on je počeo sa shopingom iznad 1000 kuna…ne isplati mu se…da li je u minusu 50% ili 55% ili 60% nema neke drastične razlike, a može se zahebati nekim čudom..
ali definitivno ako misli dokupljivati i dodatno smanjiti prosjek (što je nažalost napravio ovaj tjedan) – onda ima još punoooooooooooooooo vremena…
ovo je hold situacija…sell je bila kada sam ga molio da proda na 1200 kuna…ali eto negativac i pokvareni pobjeda je i tada bio lažov i neznalica…
ok..samo .50 kn vrijedila ZLZ [undecid] treba nam nesto jace za odbijanje
Over25
Daj molim te !!
Zakaj navlacis ekipu?
Kakvo dno radi čega.
[/quote]
nije i nemre biti..on je počeo sa shopingom iznad 1000 kuna…ne isplati mu se…da li je u minusu 50% ili 55% ili 60% nema neke drastične razlike, a može se zahebati nekim čudom..
ali definitivno ako misli dokupljivati i dodatno smanjiti prosjek (što je nažalost napravio ovaj tjedan) – onda ima još punoooooooooooooooo vremena…
ovo je hold situacija…sell je bila kada sam ga molio da proda na 1200 kuna…ali eto negativac i pokvareni pobjeda je i tada bio lažov i neznalica…
[/quote]
Da dokupio sam na 520 kn i još vjerujem da je ovo dno.
Čudno [shocked] nešto se u meni preokrenulo da sam počeo vjerovati ovoj vladi [bye]
Ugodan vikend!
Ma ima jos prostora kolega pa analizirajte bolingerovu krivulju, to je relevantno. Cinimi se da ce ovaj drugi nalet prema dole biti malo jaci nego prvi.
Posebne izjave Radića:
Pelješki se most gradi, ali će gradnja dulje trajati – how yes no
Radić: IGH će projektirati elektrane u Rusiji – how yes no – Propalo projektiranje hidroelektrana u Rusiji, posao vrijedan 2,5 do tri milijarde eura
Radić se nada da će IGH projektirati autocestu u Crnoj Gori – how yes no – gdje je tek ovo bilo od projektiranja – IGH neće raditi studiju za Bar – Boljare
itd itd.
da ne napomenem da je IGH 2008 osnovao institut u Rusiji, zbog kojeg se digla ogromna euforija, dionica je rasla i rasla, a od posla nisu dobili niti čišćenje ulica.
A kolega Pobjeda tako ste mi baš simpatični :-)) Zašto Vam je satisfakcija pogled u "rikverc" a ne komentirate ZLZ i posao koji je potpisan? Zanima me razlog čemu šutite o toj temi :-)? Nije Vam uistinu lako i kako ne shvaćate da radite redikula od samoga sebe. Nitko na ovome forumu ne ide za Vašom "zvijezdom vodiljom" a najmanje masa u ovoj dionici pa čemu se kompromitirate bez granica. Evo, zahvalno čekam Vaš stav o sklopljenom poslu za ZLZ. Lijepi pozdrav.
Ma ima jos prostora kolega pa analizirajte bolingerovu krivulju, to je relevantno. Cinimi se da ce ovaj drugi nalet prema dole biti malo jaci nego prvi.
pa prodaj što prije, ne znam što čekaš? [rolleyes]