Nebi me ništa čudilo da dno bude između 200 i 300 kuna jer IGH nema više niti jedan veliki posao.Drugo je vrijeme bilo kad je Franjo dao lovu a Jure gradio koliko je htio a građani će otplaćivati generacijama.
8 pa asku, 66 po bidu – pametnom dovoljno.
Činjenice a ne demagogije!
8 pa asku, 66 po bidu – pametnom dovoljno.
Činjenice a ne demagogije!
Znači da jedino možemo niže sasvim logično.
[/quote]
Dakle, nije 8 po asku, nego li 255 po 518,01 u 11.15.18, ja sam rekao da stize teska artiljerija( vidi par postova ispred)..a vi mislite da se salim.No, idemo dalje.Pa da vidimo hoce li medvjedi i dalje opstruirati ovaj biser.
lp
[/quote]
Dakle, nije 8 po asku, nego li 255 po 518,01 u 11.15.18, ja sam rekao da stize teska artiljerija( vidi par postova ispred)..a vi mislite da se salim.No, idemo dalje.Pa da vidimo hoce li medvjedi i dalje opstruirati ovaj biser.
lp
[/quote]
1. opet lažeš – moj post se odnosio na jučernjašnji promet i ti to dobro znaš
2. nakon tri žestoka dana lupanja po bid-u ti dana pjevaš borbene
3. i dalje si kod stajališta da se na ovim razinama ne može kupiti veća količina?
[/quote]
lp
[/quote]
1. opet lažeš – moj post se odnosio na jučernjašnji promet i ti to dobro znaš
2. nakon tri žestoka dana lupanja po bid-u ti dana pjevaš borbene
3. i dalje si kod stajališta da se na ovim razinama ne može kupiti veća količina?
[/quote]
Kolega, nikada vas nisam nazvao lazovom, a osobno nisam nikada slagao.Stojim iza svake svoje rijeci napisane na ovom forumu.
**** brisano ****
LP….to,inace, ne znaci Long Play ploca..nego lijepi pozdrav koji je uvrijedjeni nacin komunikacije medju normalnim ljudima.U skolu kolega!
Ja sam dokupljivao ovih dana jer nisam mogao kupiti željenu količinu u jedan dan i sad sam pun ko brod,a kolegi pobjedi čestitam na pogođenoj cijeni dionice i želim mu brz ulaz ovih dana.
Pomozi bože!!!! [pray]
Katnić: EIB spremna dati novac za detaljan plan autoputa Bar-Boljare
http://www.seebiz.eu/katnic-eib-spremna-dati-novac-za-detaljan-plan-autoputa-bar-boljare/ar-45045/
oppa…izgleda da je dno 500 kn
Da si se malo informirao, shvatio bi o čemu se radi a ne pročitao samo naslov teksta.
Naime, parlamentarni izbori će se održati za točno mjesec dana. Njihova imaginarna cesta u predizborno vrijeme ti je isto kao i imaginarni peljeski most u rh.
Btw da očito je 500 bilo dno, ali samo privremeno. Završni udarac je daleko ispred nas.
P.s. Nisam kupovao ništa
Katnić: EIB spremna dati novac za detaljan plan autoputa Bar-Boljare
http://www.seebiz.eu/katnic-eib-spremna-dati-novac-za-detaljan-plan-autoputa-bar-boljare/ar-45045/
oppa…izgleda da je dno 500 kn
Trenutačno se uopće ne udara, pa pobogu pogledaj promet.