IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

agonija?
kaj ne lupiš po asku?
kaj nisi branio cijenu?
i ti ćeš kupovati po nižim razinama?

pa kaj onda kukuričeš da drugi kupuju sada, a ti češ kasnije..smiješno..
kaj ne pustiš da i drugi kupuju kada i ti?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovih 300 dionica je dogovorena transakcija oko koje se nitko izvan aktera transakcije nebi trebao previše uzbuđivati. Taj bid-ask se usaglasio sa 520 kuna. Čak niti na 500 kuna, a na manje još manje.

Koliko vidim, pojedincima je dnevni prosjek u zadnja dva mjeseca od cca 16.200 kuna prometa veliki promet. To samo govori o tome koliko je malo dionica njima jako puno dionica.
Bilo bi zanimljivo znati koliko tko od formuaša na ovoj temi ima dionica i koliko casha, da se vidi tko je gdje, a tek onda da se raspisuje o temama cijene i ostalog. Očito su nam aršini različiti. Vrlo različiti.

Ovih 300 dionica je dogovorena transakcija oko koje se nitko izvan aktera transakcije nebi trebao previše uzbuđivati. Taj bid-ask se usaglasio sa 520 kuna. Čak niti na 500 kuna, a na manje još manje.

Koliko vidim, pojedincima je dnevni prosjek u zadnja dva mjeseca od cca 16.200 kuna prometa veliki promet. To samo govori o tome koliko je malo dionica njima jako puno dionica.
Bilo bi zanimljivo znati koliko tko od formuaša na ovoj temi ima dionica i koliko casha, da se vidi tko je gdje, a tek onda da se raspisuje o temama cijene i ostalog. Očito su nam aršini različiti. Vrlo različiti.

Ajmo!
S obzirom da je to tvoja ideja, a da sam ja recimo već pokazao račun dobiti i gubitka sa igh, ti bi mogao pokazati print screen svojeg računa dobiti i gubitka od igh i reči koliko još dionica misliš kupiti.
Pa ja svoje, pa redom mi koji se redovno prepiremo.
Ajmo kreni sad!

p.s. print screen sam boldao jer je to jedini "pravi" dokaz.
lp

ništa ha?
koji si ti lik…
1. svi bi trebali sada ući a ti češ kasnije kada cijena padne
2. svi bi trebali pokazati svoje dionice, stanje i koliko casha imamo, a ti koji si to predložio nebi trebao…

ufff hiiihhh

Pobjeda, sto kazete jer ima zainteresiranih za kupnju ili nema. Ja znam da cete vi proturjeciti da ima i prodavatelja.istina je da ima ali to su, zapravo ljudi koji su ocajnici(margin call) ili teski manipulatori.No,i ovdje ce lovac postati lovina i u to sam siguran.
No da se vratimo na nasu pricu oko 430..ja vas cekam tamo.
lp

Pobjeda, sto kazete jer ima zainteresiranih za kupnju ili nema. Ja znam da cete vi proturjeciti da ima i prodavatelja.istina je da ima ali to su, zapravo ljudi koji su ocajnici(margin call) ili teski manipulatori.No,i ovdje ce lovac postati lovina i u to sam siguran.
No da se vratimo na nasu pricu oko 430..ja vas cekam tamo.
lp

da li sam ikada rekao da nema zainteresiranih na kupnji?
nedaj bože da ih nema jer bi onda ovaj extra job nestao..

ima ih kolega i imati će ih i sada i na 200 kuna i na 5000 kuna…

"ima ih kolega i imati će ih i sada i na 200 kuna i na 5000 kuna…"
Točno.
Ja ću sigurno kupiti 399.99. Ima jedan psihološki fenomen da kad netko kaže da će nešto učiniti znajte da neće a kad kaže da će sigurno učiniti – znajte da sigurno neće. Pasivno rješava i ruši aktivno.
Meni kad dođe gotovi kupac i kaže da će "sigurno" doći kupiti znam da ga sigurno više neću vidjeti gdje je on obavio imaginarnu kupnju i da mu dam na kraju i badava robu neće je "ponovno" kupit.

Najskupljom slikom moglo se izgraditi 2000 kuća..usporedba funckionalnosti jedne "umjetničke" slike i 2000 kuća, snobizam=zlo

Ima jedan psihološki fenomen da kad netko kaže da će nešto učiniti znajte da neće a kad kaže da će sigurno učiniti – znajte da sigurno neće. Pasivno rješava i ruši aktivno.

ovo je fakat duboko

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Novi dan i nove pobjede jurišamo na kotu 400 .

Novi dan i nove pobjede jurišamo na kotu 400 .

Otkud sad vi kolega odnosno koliko ste ono nikova promijenili i novootvorili.
A tko ce to jurisati na 400, ak se moze znati?

Pobjeda, pa zar nevidite da ste smjesni s lupetanjem.Pa od zadnjih 6 postova na IGH..5 je vasih;
A vi stalno lupetate kako niste zainteresirani za smece..pa vidite da se ovdje pokusava strahom oteti sitnis od dionicara koji su isfrustrirani cjelokunim stanjem u drzavi,burzi,firmi itd.
Pa ako ju i stjerate na 400.igurni budite da cu na tim razinama ja i mnogi kao ja, uletiti bez i malo razmisljanja a u cilju smanjenja ulaza.I taman ce mi tada ulaz biti oko 750…a ako je taj ulaz dobar deckima koji su ulupali 10 mil.eur po 760..onda je dobar i meni…stopga samo sanjajte da cete vi omastiti brke..stoga, izvolite samo drukajte dolje jer ima nas koji cekamo.
Ja sam sve ulupao na 550-570 i sada sam u procesu dovlacenja teske artiljerija za novih 200-ak komada po cca 450..pa da vidimo tko ce na kraju likovati..lp

Svecano objavljujem da sam spomenutu artiljeriju iz prethodnog posta dovukao s danom 05.09.
Naravno da necu lupati po asku nego cekati da vidim kako manipulatori disu…
I dalje svecano prisezem da sve ulupam na na cca 450-430…
lp

MiaIII @ a koju artiljeriju ces dovuc poslje toga ? razarace i podmornice ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close