Lijepo je živjeti u oblacima i maštati kako će IGH jednog dana ponovo bit jednu, dvije, pet i više tisuća kuna. Grozničavo čeznuti o povratku barem uloženog dijela. E dragi moji, recite Vi meni kome treba tako nešto kao što je IGH. Pogledajte oko sebe kakve velike i kvalitetne projekte izvode projektantske kuće za koje nikad nismo čuli. IGH je svoje davno završio i već dugo traje finalno perušanje teških naivaca kao što sam i sam. Kupovao godinama po tisuće kuna i sve do nedugo po šesto kuna. Sad je prosjek tisuću i nešto al sve govori jasno da je s njima gotovo za vijeke vjekova. Nisu oni kao Ingra da se i zemlja opustoši samo da oni opstanu jer su proklete rase do vijeka. Za IGH nema spasa. Probajte kupovati malo veće iznose pa da vidite kako će se naći oni što iskrcavaju u beskraj. Iskreno rečeno ukakat ćete se od muke, vikati na glas da je nemoguće i kleti sve živo. Ali ,to je ipak samo gorka istina.
By the way, molit se da svijet OPET ne krene nizbrdo jer eto našeg IGH na tri kune.
Da da Gospodo draga, dobro ste pročitali, TRI KUNICE!
Samo će jesenji vjetar šumit, bio jednom jedan, IGH, IGH, IGH, IGH……..
p.s. Kad padne na 500 kn i sam ću napravit iskrcaj pa što poklopim, poklopim i kako kažu stari, STISNI ZUBE, NE MISLI O TOME I IDEMO DALJE, BIT ĆE PARA , SAMO NIKAD VIŠE IGH.
[bye]
Ja kupujem tek po nominali spusti na 400 i dogovorimo se pa ljudi smo. [thumbsup]
[/quote]
Nostradamus je bio obični amater za vas.
Kad je tako loša prognoza , kako to da kad vi uđete na 400 k sljedi nagli oporavak.Preko noći.
[/quote]
Kad potone na 400 kuna sigurno ne ide nagli oporavak nego panika i rasprodaja.
@ harpija
Fino si se potrudio široko i naširoko objasniti nam. U takvoj depri u kojoj se nalaziš u svojim ulagačkim razmišljanjima jedino nije jasno zašto ne prodaješ na 550, a prodavat češ na 500. Svjesno, namjerno i promišljeno ideš u gubitak dodatnih 10 posto. To je znak da ne znaš što radiš, a nama tu soliš pamet o propasti firme. Ako ti je tvoj post olakšao depresivno stanje, ok, ali ako nije – čemu piskaranje?
Poštovani CoRo2em,
Lijepo ste mi sve napisali i baš Vam hvala od srca. Da, taj post mi je olakšao trenutno stanje iako
nisam baš u bedu kako Vi mislite. Mislim prodati kad padne na 500 jer tu sam si granicu odredio za maximalni gubitak ako do njega dođe. Na žalost vidite i sami da s Igh igraju prljavu igru. Nema tu više sreće. Nemojte zaboravit da je ovo samo moje osobno mišljenje i da Vas ne vrijeđam. Igh se iskvario do srži, sprdao se s posovima vrijednih pažnje i hvatao samo ogromne poslove. Govorili su da su to za njih samo mrvice a danas mole i daleko manje mrvice od tih nekad. Možda će on i rasti ali ja zlo osjetim na prvu i kad je Igh u pitanju samo je ta riječ u savršenom skladu s njima. Zato hvala lijepa i kad padne na 500 idemo dalje. Ponekad moramo napravit korak u natrag da bi mogli napraviti
tri u naprijed. Vidite i sami da dolazi u Hrvatsku godine jada, siromaštva, rasprodaje svega, nemira
i kriminala. Recite mi samo jedan valjani razlog zašto bi Crobex rastao ? I ne zaboravite da je to samo moje osobno mišljenje te da bi i ja volio kao i svi Vi zelena polja svaki dan u deset. Naravno bez onog ciganjenja, minutu dvije plus, biti ili ne biti, Crobex je opet pljus !
[bye]
Poštovani CoRo2em,
Lijepo ste mi sve napisali i baš Vam hvala od srca. Da, taj post mi je olakšao trenutno stanje iako
nisam baš u bedu kako Vi mislite. Mislim prodati kad padne na 500 jer tu sam si granicu odredio za maximalni gubitak ako do njega dođe. Na žalost vidite i sami da s Igh igraju prljavu igru. Nema tu više sreće. Nemojte zaboravit da je ovo samo moje osobno mišljenje i da Vas ne vrijeđam. Igh se iskvario do srži, sprdao se s posovima vrijednih pažnje i hvatao samo ogromne poslove. Govorili su da su to za njih samo mrvice a danas mole i daleko manje mrvice od tih nekad. Možda će on i rasti ali ja zlo osjetim na prvu i kad je Igh u pitanju samo je ta riječ u savršenom skladu s njima. Zato hvala lijepa i kad padne na 500 idemo dalje. Ponekad moramo napravit korak u natrag da bi mogli napraviti
tri u naprijed. Vidite i sami da dolazi u Hrvatsku godine jada, siromaštva, rasprodaje svega, nemira
i kriminala. Recite mi samo jedan valjani razlog zašto bi Crobex rastao ? I ne zaboravite da je to samo moje osobno mišljenje te da bi i ja volio kao i svi Vi zelena polja svaki dan u deset. Naravno bez onog ciganjenja, minutu dvije plus, biti ili ne biti, Crobex je opet pljus !
[bye]
Puno je 500 kuna ići će ti IGH do 400 kuna svi o tome bruje.
harpija @ javi kad budes prodavao da se postavim da se ne liparimo..ok? [wink]
harpija @ javi kad budes prodavao da se postavim da se ne liparimo..ok? [wink]
I danas borba na putu prema 500 kuna.
@ Nikola1
Tko svi? Ekonimsta1?
@ harpija
Ostaje nam jedino faktor vrijeme. Ono će presuditi tko je od forumaša na ovim stranicama bio u pravu.
Padaju sve dionice, a ne samo IGH, tako da to nema veze s njegovim poslovanjem ili ne poslovanjem, s ADZ-om ili ne-ADZ-om. Stečaj mu ne prijeti, jer o tome nitko ne priča (nema razloga), a sve ostalo će doći na svoje već slijedeće godine. I strpljenje je dio ulagačke strategije.
Ja ništa ne prodajem. Barem ne na ovim cijenama. Samo dokupljujem čim se pojavi nova slobodna lova. I znam da će se sve to isplatiti.
@ Nikola1
Tko svi? Ekonimsta1?
@ harpija
Ostaje nam jedino faktor vrijeme. Ono će presuditi tko je od forumaša na ovim stranicama bio u pravu.
Padaju sve dionice, a ne samo IGH, tako da to nema veze s njegovim poslovanjem ili ne poslovanjem, s ADZ-om ili ne-ADZ-om. Stečaj mu ne prijeti, jer o tome nitko ne priča (nema razloga), a sve ostalo će doći na svoje već slijedeće godine. I strpljenje je dio ulagačke strategije.
Ja ništa ne prodajem. Barem ne na ovim cijenama. Samo dokupljujem čim se pojavi nova slobodna lova. I znam da će se sve to isplatiti.
Friend of mine,, I have the same strategy.
Enjoy.
@ Nikola1
Tko svi? Ekonimsta1?
@ harpija
To se u stručnom žargonu zove strah pred žaljenjem
Vi meni ne vjerujete. Evo šta piše u materijalima za izobrazbu investicijskih savjetnika: Strah pred žaljenjem: Strah pred žaljenjem i traženje ponosa odnose se na ‘bol’ koju investitor osjeti nakon loše odluke odnosno na ponos nakon dobre odluke.
Strah pred žaljenjem pridonosi do toga da investitor drži predugo dionicu koja je utrpjela pad cijene. Investitor drži dionicu predugo nadajući se da će se cijena povratiti barem na nivo na kojem je kupio dionicu to jest na nivo na kojem će nestati psihološki efekt samosažaljevanja odnosno boli.
Vidite da ne lažem da ima stručni naziv
@gklemenc
Možete Vi to nazvati kako hoćete ali treba se u životu i bojati. Naravno i kad su dionice u pitanju. Pogotovo kad se minus na pojedinoj dionici iz dana u dan povećava. Nije isto padati u minus sa dionicom Blje, Atgr i neke slične ili kad padate u veliki minus s dionicom IGH. Ooooooo ima tu razlike i mjesta za istinski STRAH. Neke možete po malo uprosječivati u minus i ne osjećati strah ali bome za neke kao IGH uprosječivati u minus zaista treba imati petlje. I nadasve razloga za strah.
Imam i sam puno dionica IGH ali oni su jedini za koje imam totalno negativno mišljenje i zaista smatram da ništa ne vrijede. Nije mi žao popuštit na 500 kn i 43 % jer što je to u odnosu na cijenu straha o kojoj Vi pričate. Ući s istom lovom u LKRI i za dva mjeseca povratit uloženo. Ako IGH u međuvremenu ode gore, sretno mu bilo. A moglo bi biti i obrnuto jer on ima toliko prostora za pad a svi znaju da ta dionica ne vrijedi ni koliko vrećica pišljiva boba.
P.s. I strah je za ljude. [bye]