IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obrisa mi post pa ću ga malo preformulirati. Baje s lovom su već ušle, a ovi bez kuna čekaju 400 kuna. I neče dočekati, tako da ostaju tu gdje jesu, bez zarade – bez kuna. *** brisano ***

Obrisa mi post pa ću ga malo preformulirati. Baje s lovom su već ušle, a ovi bez kuna čekaju 400 kuna. I neče dočekati, tako da ostaju tu gdje jesu, bez zarade – bez kuna. *** brisano ***

[lol] [lol] [lol] baje bi rasprodale jos od 1500 kn ..a di nam je bakica i vuk ,,,jel dokupljuje ili shorta … [huh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[lol] [lol] [lol] baje bi rasprodale jos od 1500 kn ..a di nam je bakica i vuk ,,,jel dokupljuje ili shorta … [huh]
[/quote]

Smišni čovik,

a šta tebe sad i opet muči u životu?

Nije valjda to šta nemaš dijonice koje bi rado ima, a?

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ova poruka nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica... Ali bakica voli kad svi zaradite.. Lipi moji..

Samo se ti nadaj. Sinko baje su prodale davnoooo, na vrhu ponzi sheme zvane igh, i sada cilaju i čekaju raspad sistema koji je pred nama.

Čuj rotem bumo vidjeli. Ja vidim da svijet ide gore a igh dole, nije vrag da misliš da bu igh gore kada se vanjske burze zacrvene???!!!!

A drugo da bi igh up treba se kradeze vratiti na vlast a zato ima veremena

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

BakicaVuka @ nebi ima skupe "" DIJONICE "" [proud] [yawn] ima san al san proda na vrime … [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

153 dionice na kupnji, pa ovo je svaki dan sve gore, prijeti li slom kao i na Ingri ?

153 dionice na kupnji, pa ovo je svaki dan sve gore, prijeti li slom kao i na Ingri ?

Poslovanje im je čista katastrofa , da mogli bi u stečaj baš kao i Ingra.

Kolega, probajte se malo ukrcati pa cete vidjeti da je problem i kupiti par komada a kamoli vece kolicine.Onaj tko se bude zelio ukrcati s ozbiljnijom kolicinom, morati ce znatno podignuti ljestvicu.
lp

MiaIII @ to sa kolicinama mozes okacit macku o rep…te price citam jos od 5000 kn..i vec su mi smjesne… mozes ti i bolje [tongue]

MiaIII @ to sa kolicinama mozes okacit macku o rep…te price citam jos od 5000 kn..i vec su mi smjesne… mozes ti i bolje [tongue]

Kolega, ja sam jucer pokusao kupiti 10 kom.(nalog od 7 i 3 kom.).I stalno me neko preskoci s 2 ili 4 kom. i nije me poklopilo niti s jednom.Nemam vremena niti volje sjediti stalno pored kompa i trziti par komeda.
Istina je da sam usao prilikom posla stoljeca s CG na 3100 te se stalno cupam.Ulupao sam gotovo sve sto sam imao i sada malo grickam kada imamTrenutno mi je prosjek 1118 sto i nije lose.Pa ako su se velike njuske ukrcale na 760,ja cu pokusati spustiti ulaz na cca 1000 i cekati 2 godine.Siguran sam da uspjeh ne smije izostati.
lp

MiaIII@ sve ok…al brate mili , ako je tebi uspjeh kupovati od 3000 kn prema 550 i pritom smanjivati kolicinu … [undecid] ok ti znas najbolje…

Ovaj stil ulaganja je gori od kladionice. Sve u jednu vreću

New Report

Close