Obrisa mi post pa ću ga malo preformulirati. Baje s lovom su već ušle, a ovi bez kuna čekaju 400 kuna. I neče dočekati, tako da ostaju tu gdje jesu, bez zarade – bez kuna. *** brisano ***
Obrisa mi post pa ću ga malo preformulirati. Baje s lovom su već ušle, a ovi bez kuna čekaju 400 kuna. I neče dočekati, tako da ostaju tu gdje jesu, bez zarade – bez kuna. *** brisano ***
[lol] [lol] [lol] baje bi rasprodale jos od 1500 kn ..a di nam je bakica i vuk ,,,jel dokupljuje ili shorta … [huh]
[lol] [lol] [lol] baje bi rasprodale jos od 1500 kn ..a di nam je bakica i vuk ,,,jel dokupljuje ili shorta … [huh]
[/quote]
Smišni čovik,
a šta tebe sad i opet muči u životu?
Nije valjda to šta nemaš dijonice koje bi rado ima, a?
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Samo se ti nadaj. Sinko baje su prodale davnoooo, na vrhu ponzi sheme zvane igh, i sada cilaju i čekaju raspad sistema koji je pred nama.
Čuj rotem bumo vidjeli. Ja vidim da svijet ide gore a igh dole, nije vrag da misliš da bu igh gore kada se vanjske burze zacrvene???!!!!
A drugo da bi igh up treba se kradeze vratiti na vlast a zato ima veremena
BakicaVuka @ nebi ima skupe "" DIJONICE "" [proud] [yawn] ima san al san proda na vrime … [wink]
153 dionice na kupnji, pa ovo je svaki dan sve gore, prijeti li slom kao i na Ingri ?
153 dionice na kupnji, pa ovo je svaki dan sve gore, prijeti li slom kao i na Ingri ?
Poslovanje im je čista katastrofa , da mogli bi u stečaj baš kao i Ingra.
Kolega, probajte se malo ukrcati pa cete vidjeti da je problem i kupiti par komada a kamoli vece kolicine.Onaj tko se bude zelio ukrcati s ozbiljnijom kolicinom, morati ce znatno podignuti ljestvicu.
lp
MiaIII @ to sa kolicinama mozes okacit macku o rep…te price citam jos od 5000 kn..i vec su mi smjesne… mozes ti i bolje [tongue]
MiaIII @ to sa kolicinama mozes okacit macku o rep…te price citam jos od 5000 kn..i vec su mi smjesne… mozes ti i bolje [tongue]
Kolega, ja sam jucer pokusao kupiti 10 kom.(nalog od 7 i 3 kom.).I stalno me neko preskoci s 2 ili 4 kom. i nije me poklopilo niti s jednom.Nemam vremena niti volje sjediti stalno pored kompa i trziti par komeda.
Istina je da sam usao prilikom posla stoljeca s CG na 3100 te se stalno cupam.Ulupao sam gotovo sve sto sam imao i sada malo grickam kada imamTrenutno mi je prosjek 1118 sto i nije lose.Pa ako su se velike njuske ukrcale na 760,ja cu pokusati spustiti ulaz na cca 1000 i cekati 2 godine.Siguran sam da uspjeh ne smije izostati.
lp
MiaIII@ sve ok…al brate mili , ako je tebi uspjeh kupovati od 3000 kn prema 550 i pritom smanjivati kolicinu … [undecid] ok ti znas najbolje…