IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega K-PAX jel se sjecas ovog grafa na cca 800 kn…stigli smo na 1 target [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kolega K-PAX jel se sjecas ovog grafa na cca 800 kn…stigli smo na 1 target [cool]

Sjećam se. Dolazimo do tog donjeg targeta, to je točno.
Ali, zar nije ipak bio onaj impuls kad je cijena dotakla nekih 1150 prije ovog pada?
Trebalo je tada prodati.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Sjećam se. Dolazimo do tog donjeg targeta, to je točno.
Ali, zar nije ipak bio onaj impuls kad je cijena dotakla nekih 1150 prije ovog pada?
Trebalo je tada prodati.
[/quote]
naravno ,tad su me popljuvali par strucnjaka i kupovali ko sumanuti ..zapamtio sam samo onog sistem 42…e sad vec postaje zanimljivo [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ako ovako nastavi danas bi mogao biti prvi ulaz (naravno ne za mene) ja čekam svoje, mislim ja sam poslusni psic pa sa poslušao mrguda – veli on strpljen spašen!

Neka se još malo danas zakuca i spremni ste za mali predah – odbijanac

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Njih 27 potpisuju peticiju?
Peticiju za sto? Da RH bace na koljena??

Ja cu prvi potpisati, samo neka grade sto žele ali sa novcima županije a ne iz proračuna!
Kolega, drukate za gluposti – kakav mrtvi peljeski most!

Nema i gotovo, Vlada RH je to izglasala.
Si zaboravio da vise nema kradezea i lopovskih projekata?

Ja sam za da se potpiše referendum na razini zemlje pa neka svi porezni i neporezni obveznici odluče a ne da nas mala saka seljana baca na koljena, a ako su Hrvati za onda ajmo graditi bez odugovlacenja.

Lp

Kolega pobjeda,
ajmo malo proširit raspravu sa pitanjima:

– koliko je ono koštala autocesta Zagreb-Split, Zagreb-Rijeka, istarski Y ? Da li je ekonomski opravdana ako se gleda cestarina ? (NE!) Da li je opravdana ako se gleda cjelokupan doprinos u svakom pogledu (NARAVNO, ITEKAKO DA)

– da li je Dubrovački kraj iznimno važan za Hrvatsku ? (O DA!). Da li su Amerikanci, Englezi, Australci čuli za Zagreb ?(kaj je to, nekaj za jest??). Da li su čuli za Dubrovnik, dapače posjećuju ga mnogobrojni celebrity i najbogatiji ljudi svijeta, a o Dubrovniku reportaže možemo naći u najelitnijim svjetskim publikacijama? (O DA ITEKAKO, zapravo otprilike jedino što svijet zna o Hrvatskoj je Dubrovnik!)

– da li Dubrovčane iznimno iritiraju ovakvi stavovi kakve Vi iznosite, u čemu ste toliko bezobrazni da Dubrovčane nazivate "šaka seljana" ??? (karakteristično samo za Zagreb i NEKE njegove građane, koji misle da su pojeli svu pamet svijeta jer su centralizirali državu, pa odatle imaju najveće prihode, a osim toga malo ili ništa)

Hej kolega pobjeda, ajde nam predstavite sebe i svoje dosege, kad si uzimate za pravo Dubrovčane nazivati šakom seljana ????!!!

Nemojte podcjenjivati Dubrovčane, oni su miroljubivi ali hrabri ljudi kada treba (to su pokazali ’91), i izborit će se za svoje, ne sumnjajte!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/peljeski-most-opet-u-fokusu-dubrovcana-gradnju-treba-zapoceti-odmah/624900.aspx

"O temi Pelješkog mosta, koju je ponovo razbuktao šef HDZ-a Tomislav Karamarko, oglasila se i Udruga Pelješki most. "Smatramo da je Vlada podmetnula najlošije varijante, privremene i stalne, povezivanja dva dijela Hrvatske", navodi se u priopćenju kojeg potpisuju Vinicije Lupis, Mirna Batistić i Nenad Jasprica.
"Pelješki most je jedino ispravno rješenje i njegova gradnja mora započeti odmah. Svaki dan je nepovratno izgubljeno vrijeme za žitelje čitave Županije", poručuje Udruga Pelješki most, te dodaje kako se izvori financiranja za ovaj projekt mogu potražiti u Europskoj uniji."

A ako već volite govoriti o nepotrebnim troškovima koji guraju našu Hrvatsku na dno, onda se radije posvetite Vladinim-Čačićevim megalomanskim i ekonomski neisplativim mega-projektima (recimo HE, TE itd itd.).

Svatko vidi da drukate na pad cijene (što ste i sami nedavno priznali, a i neki uvaženi forumaši su vas upozorili na to) bez ikakvih skrupula, jer očito je da Vama treba puno dionica IGH a čini se da baš i nemate previše novca za kupnju.
Lukavo ste čekali dan kad je objavljeno da će Ingra vjerojatno u stečaj – da bi povezali te dvije dionice po sistemu – sve je to isto – građevinari.

E pa dragi kolega, moja je dužnost uputiti neupućene i neiskusne ulagače u IGH da TO DEFINITIVNO NIJE ISTO. IGH neće u stečaj, dapače nakon nedavnog kapitalnog osnaživanja i ulaska strateških partnera – sve je spremno za realizaciju velikih projekata vrijednosti više stotina milijuna EUR – od Zagrebačkog aerodroma koji uskoro kreće s realizacijom, preko ostatka priče (ruski Gazprom i s njim povezani projekti npr.).

Na jesen će se o tome intenzivno pričati, pa ćemo onda vidjeti koliko se isplati imati IGH dionice, i da li će nekome biti žao jer je zbog vaših dezinformacija prodao dionice na dnu cijene !!!

Lijepi pozdrav svima, a pogotovo njima – našim hrabrim gosparima Dubrovčanima!!

Care svaka ti dala!

Ti usporedujes D1 sa Peljeskim mostom?
Da li si ti ponorio ili podjebav..?

Nadalje, saka seljana se odnosi na tu kradezeovsku udrugu zvanu udruga peljeski most koji su kupili zemlju za peljescu pa sada pizde kaj vide da pljugaju lovu.

A najbitnije od sve ultra bogati stranci koji svakodnevno dolaze u Dubrovnik dolaze ISKLJUČIVO svojim privatnim avionima i megajahtama a ne autoputom.

I ti i ja i svi mi znamo halabuka oko mosta je nastala jer mala grupica kradezeovskih lopova je kupila ogromna zemljišta na peljescu i sada shvaćaju da lovu koju su i ovako i onako maznuli gube jer nema mosta. To je tako i tu nema rasprave. A ako želiš filozofirati imaš PM

Još nešto na sto vjerojatno neću dobiti odgovor, da li ja igdje govorim da treba prodati???
Ja samo govorim da moraš biti lud sada kupovati jer će ići niže!!!

Dvije stvari priznao ti to ili ne.

Na razinama 1200-900 sam govorio da je igh strong sell.

Još nešto na sto vjerojatno neću dobiti odgovor, da li ja igdje govorim da treba prodati???
Ja samo govorim da moraš biti lud sada kupovati jer će ići niže!!!

Dvije stvari priznao ti to ili ne.

Na razinama 1200-900 sam govorio da je igh strong sell.

pa dobro kolega pobjeda, mora se malo i trejdati, nikad ništa ne ide dolje kao da je bačeno s litice. eto, ja imao danas 10min pred kraj 86kom na bidu na 54X malo za trejd, drugi nalog po redu je bio iza nekog malog na 55x pa me nije nitko nakitio a mogao je. a ništa, sutra se postavljamo još niže [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

.. ja imao danas 10min pred kraj 86kom na bidu na 54X malo za trejd, drugi nalog po redu je bio iza nekog malog na 55x pa me nije nitko nakitio a mogao je.

ne znam je li tko primijetio kad je skinuto onih 81 komada s prodaje na 550 kn da je neko vrijeme na kupnji ostao drugi dio tog kupovnog naloga od još oko 170 komada tj. kupovni nalog je imao nekih 250 komada

.. ja imao danas 10min pred kraj 86kom na bidu na 54X malo za trejd, drugi nalog po redu je bio iza nekog malog na 55x pa me nije nitko nakitio a mogao je.

ne znam je li tko primijetio kad je skinuto onih 81 komada s prodaje na 550 kn da je neko vrijeme na kupnji ostao drugi dio tog kupovnog naloga od još oko 170 komada tj. kupovni nalog je imao nekih 250 komada
[/quote]

Dobro ste uočili kolega – ovi što loše govore o IGH dionici ne bi li se cijena otkotrljala što niže ujedno su i najviše zainteresirani za kupnju.

Ove razine cijene su očito preatraktivne, pa se više i ne kupuje malim nalozima nego se stavljaju i veliki.

Kad se "veliki igrači" nakupuju, a čini se da smo blizu – bit će "promjena trenda" i pričat će se o poslovima IGH, perspektivama, budućnosti, jakim dioničarima koji su ušli u vlasničku strukturu u nedavnoj dokapitalizaciji… pa više neću biti usamljen u tome 😉

Al valjda tako i mora biti na Burzi, nije to za svakoga, i da nema ovaca i janjaca – onda bi i vukovi ostali gladni 🙂

Lijep pozdrav i ugodan dan želim!

p.s. savjet – probajte i vi nešto ubosti ispred ovih "vukova", a bome probat ću i ja..

Dionica se gleda i kroz perspektivu tvrtke, prvenstveno. A je li dionica vrlo nisko je mamac samo za naivne.

Kako ćemo ovo protumaciti?

Danas od 209 prodanih 2xx išlo po bidu?
Da li je to igh na samrti ili pred stecajom?

Može li igh i debelo ispod 401 o kojoj cijeni govorim već mjesecima?

Ako ingr ode u stečaj kako će grad sektor to preživjeti na burzi?

Grga grga rađe se ti primi turizma i motike.

Ako je to onaj med i mlijeko koji se spominjao kako će izgledati potop?

[/quote]

Dobro ste uočili kolega – ovi što loše govore o IGH dionici ne bi li se cijena otkotrljala što niže ujedno su i najviše zainteresirani za kupnju.

Ove razine cijene su očito preatraktivne, pa se više i ne kupuje malim nalozima nego se stavljaju i veliki.

Kad se "veliki igrači" nakupuju, a čini se da smo blizu – bit će "promjena trenda" i pričat će se o poslovima IGH, perspektivama, budućnosti, jakim dioničarima koji su ušli u vlasničku strukturu u nedavnoj dokapitalizaciji… pa više neću biti usamljen u tome 😉

Al valjda tako i mora biti na Burzi, nije to za svakoga, i da nema ovaca i janjaca – onda bi i vukovi ostali gladni 🙂

Lijep pozdrav i ugodan dan želim!

p.s. savjet – probajte i vi nešto ubosti ispred ovih "vukova", a bome probat ću i ja..
[/quote]

New Report

Close