IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li na ovoj dionici netko osim g. Seisa koji može neke pametne stvari pričat a ne samo licitirati neke cifre?? Ne znam zašto bi ovi kupci kupovali na 400 ili 600 ako će padati na 200 ili 50. Najbolje pričekajte na padne na nulu…Ja sam dioničar i trenutno me uopće ne zanima cijena ali me zanima npr odgovor na pitanje g Seisa pa dajte znalci iskažite se

Barem ce smanjit troskove osoblja. 200 novih otkaza, ostalima 20 posto dole placa. Jel ono strucno osoblje najvece bogatstvo IGH?

je, je, zato ce sad igh sigurno u stecaj. ma, ide to dolje, mora to u stecaj…
[/quote]
neće igh sigurno u stečaj niti neka druga velika firma, ali dionice se kupuju u skladu sa očekivanjima u nadolazeće kratkoročno vremensko razdoblje – 3-do max 6 mjeseci.

A neka mi netko kaže da vidi nešto lijepo, nešto pozitivno, nešto svijetlo vezano uz građevinarce u hrvata u tome razdoblju.

Igh ne može dobiti posao vanka, a u rh je gotovo – kradeze je pao i nema više suludih poslova.

Ja i dalje tvrdim da ovo ide na 400 kuna, ali onaj tko kupuje za svoju djecu (a takvih ima – koje boli kifla za cijenu) će jednog dana biti sretni – kada ne tako brzo, ali biti će!

Ali svi drugi koji kupuju i prodaju i reagiraju, za njih je igh smrt jer gore neće tako brzo.-

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Petak je dan………, dan za rasprodaje i pad dionica koliko nisko možemo danas pasti pitanje je za sve nas.

Barem ce smanjit troskove osoblja. 200 novih otkaza, ostalima 20 posto dole placa. Jel ono strucno osoblje najvece bogatstvo IGH?

[/quote]
neće igh sigurno u stečaj niti neka druga velika firma, ali dionice se kupuju u skladu sa očekivanjima u nadolazeće kratkoročno vremensko razdoblje – 3-do max 6 mjeseci.

A neka mi netko kaže da vidi nešto lijepo, nešto pozitivno, nešto svijetlo vezano uz građevinarce u hrvata u tome razdoblju.

Igh ne može dobiti posao vanka, a u rh je gotovo – kradeze je pao i nema više suludih poslova.

Ja i dalje tvrdim da ovo ide na 400 kuna, ali onaj tko kupuje za svoju djecu (a takvih ima – koje boli kifla za cijenu) će jednog dana biti sretni – kada ne tako brzo, ali biti će!

Ali svi drugi koji kupuju i prodaju i reagiraju, za njih je igh smrt jer gore neće tako brzo.-
[/quote]

ja sam iz sale komentirao da ce ovo u stecaj, a i da vidim kakva ce biti reakcija. a bila je – kokosarska. javili su se i neki sa predikcijom na 400kn. zasto bas 400? ha zasto, pa zato jer bi im toliko odgovaralo, htjeli bi ispod realne valuacije, a vide da drukanje i plasenje nalazi svoje zrtve.

steta, da su napisali da ce na 150, i ja bih prodavao u panici. jer eto, vjerujem im, sto ces kad su uvjerljivi…

disclaimer: ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju, vec je izraz osobnog misljenja

Danas sigurno tonemo na 5xx kuna kao da IGH više nema spasa i panika radi svoje.

di je onaj sistem 42 i over 25…sto su se krcali po 1500 kn i vise …i nas uvjeravali da vlak bjezi ,decki jel dokupljujete ili sto vec ??? [tongue] [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

[/quote]

Lipi

Evo napokon i od tebe nešta konstruktivno..

Samo bi ispravija i doda još nešta:

– u pravu si, sad si i ti shvatija da neće u stečaj (da, nije ti ovo ingra lipi i nikakve veze s time nema, dapače propast konkurencije uvik dobra za firmu) [thumbsup]

– dijonice se kupuju i s dužim ulagačkim horizontom, a ne ka šta ti radiš – 3-6 miseca. Ovi prvi su investitori (kažeš kupuju za dicu), a drugi špekulanti. Slažem se s tobom da špekulanti većinom ostaju bez gaća (osim AJKULA naravno), AL NE OVDI NA IGH, tu je to već odrađeno – vidi cijenu (druge građevince neću komentirat, stanje na burzi govori više od riči)

– O DA, IGH MOŽE DOBITI POSA VANKA (to ćeš tek vidit, al činjenice govore i pripreme se vrše intenzivno!), a bome i kod nas iako nema ka šta kažeš kradezeja (vidi ZRAČNA LUKA ZAGREB! i dionice ceste od neki dan) [thumbsup]

– ovo šta otpuštaju prekobrojne radnike, i smanjivaju plaće je JAKO KORISNO ZA FIRMU, računaj koliko mil.Kn više na računu za godinu – brat bratu 30-ak milijona

– O NE, neće na 400 kuna ne boj se, ima previše gladnih morski pasa ovdi, a premalo ribe (to i dalje tvrdim, dapače ZNAM!). A ko kupuje za dicu, svaka mu čast jer ima pameti a i jubavi za dicu, isplatiće im se i ne dajte se obeshrabrit ovakvim napisima ONIH KOJI KUPUJU od uplašenih [lol] [lol]

Uživajte ko može (ima para za dokupit), jer ove cine su da ne kažem JAKO ATRAKTIVNE [thumbsup]

inverter @

66x … Oće, oće se prodat nemoj da brineš, samo pokuša dobit povoljnije [lol] [lol]

Adio

Ova poruka nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica... Ali bakica voli kad svi zaradite.. Lipi moji..

Petak je dan………, dan za rasprodaje i pad dionica koliko nisko možemo danas pasti pitanje je za sve nas.

Samo jedna jedina dogovorena aplikativna trgovina jako loše kao neka nelikviduša.

di je onaj sistem 42 i over 25…sto su se krcali po 1500 kn i vise …i nas uvjeravali da vlak bjezi ,decki jel dokupljujete ili sto vec ??? [tongue] [lol] [lol] [lol]

Gutam xanax tabletice i gledam propast papirića [cry]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Tocno…manje radnika i manje place…vise na racunu. Samo, mora netko te ogromne poslove po cijelom svijetu i napravit. A i dobit ih sa svojim referencama i smjet ih odradit. Nazalost, uza sve te "velike" pripreme igh za sada ne zna dobiti posten posao vani (cast iznimkama-Kosovo, Bechtel), a ne moze ga ni odraditi. Vec par godina postoji fiktivni zavod za inozemne poslove (koji samo usporava one koji sami nadju posao vani). Mene zanima koliko ljudi na ovom forumu zna kakav bi to posao vani igh trebao dobiti? Tu se za ingru kaze da je konkurencija!? Vec dugo govorim da mnogi dionicari igh zapravo ne znaju cime se igh bavi.

Gutam xanax tabletice i gledam propast papirića [cry]
[/quote]
samo nemoj kapitulirat na dnu… [undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dno je još daleko.

New Report

Close