Vjerovatno su ocijenili da su im šanse pokraj Sunca male, te da je bolje vrijeme i trud iskoristiti negdje drugdje
Da, javljanje na natjecaj kosta… I to dosta.
Možda ne stignu od silnih projekata.[smiley11]
Nedostatak kapaciteta kao i nemogućnost dobivanja bankovnih garancija nikako ne može biti dobra stvar jer ukazuje na nemogućnost širenja poslovanja te time povećanja prihoda odnosno dobiti. Ako sa trenutnim resursima nije moguće širiti poslovanje onda trebaju razmišljati o dokapitalizaciji ili na neki drugi način povećati resurse. U protivnom, možemo smatrati da je dosegnut plafon.
Pozdrav
Ha, ha, plafon. Bravo, odličnu si analizu napravio, vidi se da umiješ dobro proanalizirati
Jel možeš samo napisati kada idu u stečaj pa da zavrimo s pričom?
Von Braun: ” Možda ne stignu od silnih projekata.[smiley11] ” Nedostatak kapaciteta kao i nemogućnost dobivanja bankovnih garancija nikako ne može biti dobra stvar jer ukazuje na nemogućnost širenja poslovanja te time povećanja prihoda odnosno dobiti. Ako sa trenutnim resursima nije moguće širiti poslovanje onda trebaju razmišljati o dokapitalizaciji ili na neki drugi način povećati resurse. U protivnom, možemo smatrati da je dosegnut plafon. Pozdrav
Kolega ovakav post bolje ne komentirati s obzirom na projekte i vrijednost u kojima IGH sudjeluje.
Nadam se da ste svjesni da vas mnogi čitaju,o mogućnostima širenja pišite na nekoj drugoj temi hvala.
Uskoro finalno rješenje Dubrovnika i tamo ćemo startati…
s obzirom na projekte i vrijednost u kojima IGH sudjeluje.
Fakat interesantno. A ja mislio da IGH živi od prodaje jabuka na trešnjevačkoj tržnici. Pa zar svaki novi sklopljeni ugovor treba rezultirati porastom cijene. Pa zar nikome ne pada na pamet da novi ugovor ustvari zamjenjuje neki stari, istekli, ugovor.
Zašto onda bilo tko djeluje u sektoru koji nije građevni. Zbog čega netko proizvodi čokolade ili cipele kad o njemu ionako nitko ne piše jer nema glamuroznih ugovora. A on možda ostvaruje i veći profit od građevinaraca. Na kraju krajeva, nikada nisam čuo od nekog konditora da je proizveo toliko i toliko čokolada i da mu kapaciteti više ne dozvoljavaju, a od građevinaraca (konkretno IGH) jesam.
Pozdrav
Nažalost ne treba se obazirati na ovog dečka, njegova jedina je namjera iznositi stvari kako njemu paše na negativan način. Njemu je Elka bila dobra kupnja na 150 kuna, loša MIV na 11.000 i tako dalje da ne nabrajam. Neki imaju samo jedan cilj, što je u redu. I tata bi sine.[smiley2]
Jel možeš samo napisati kada idu u stečaj pa da zavrimo s pričom?
Ti, očigledno, pojma nemaš o tome što je stečaj. Pogledaj na temi ZDNK, da se ne ponavljam bezveze.
Ti, očigledno, pojma nemaš o tome što je stečaj. Pogledaj na temi ZDNK, da se ne ponavljam bezveze.
Bez obzira na predrasude ovog momka, osim brodara i dalje je građevinski sektor u up trendu. Zato bračo i sestre udružimo se, krenimo put sreće i veselja. Ostavimo pomrćinu s drugu stranu ceste[smiley2]
Bez obzira na predrasude ovog momka, osim brodara i dalje je građevinski sektor u up trendu. [smiley2]/quote]
Nakon ovakvih argumenata i oni sa IQ 200 ostaju bez riječi.[smiley2]
Bez obzira na predrasude ovog momka, osim brodara i dalje je građevinski sektor u up trendu. Zato bračo i sestre udružimo se, krenimo put sreće i veselja. Ostavimo pomrćinu s drugu stranu ceste[smiley2]
Drago mi je kolega da afirmativno pišete o IGH. A što se tiče građevine, mislim da je tek krenula u proboj.
Slijedi joj rast 3-5 godina. A o plafonu IGH ne mislim razmišljati prije 50k kuna.[smiley11]
davids: ” s obzirom na projekte i vrijednost u kojima IGH sudjeluje. ” Fakat interesantno. A ja mislio da IGH živi od prodaje jabuka na trešnjevačkoj tržnici. Pa zar svaki novi sklopljeni ugovor treba rezultirati porastom cijene. Pa zar nikome ne pada na pamet da novi ugovor ustvari zamjenjuje neki stari, istekli, ugovor. Zašto onda bilo tko djeluje u sektoru koji nije građevni. Zbog čega netko proizvodi čokolade ili cipele kad o njemu ionako nitko ne piše jer nema glamuroznih ugovora. A on možda ostvaruje i veći profit od građevinaraca. Na kraju krajeva, nikada nisam čuo od nekog konditora da je proizveo toliko i toliko čokolada i da mu kapaciteti više ne dozvoljavaju, a od građevinaraca (konkretno IGH) jesam. Pozdrav
Ne kužim poantu iskreno,malo me zabrinjava vaše poznavanje ove teme kolega.
A on možda ostvaruje i veći profit od građevinaraca. Na kraju krajeva, nikada nisam čuo od nekog konditora da je proizveo toliko i toliko čokolada i da mu kapaciteti više ne dozvoljavaju, a od građevinaraca (konkretno IGH) jesam.
Pozdrav
Ako nemaju kapaciteta, proširit će ih,kao i kod svih građevinaraca.[smiley1]