Volim kad mi dajes jedinice, znaci da sam u pravu
Ako je tebi + 6-7% maleni skok,onda svaka cast tebi i tvojoj ekspertizi… Bit ce tu svega,ali da ovako branis tu svoju poziciju..pa i slijepcu je sve jasno pobjeda…
Sad je jasnije od kuda jučerašnji promet i rast.
Casheri, ništa od nominale i ostalog bajanja. Više sreće drugi put. Sretno onima unutra.
A i ostalo se zeleni, tako da se ima i ta podrška. Zeleni i vani. Dobro je, dobro.
A tko je to kupio IGH??
Špekulativna nagađanja da se veliki iskrcaju prije totalnog pada.
Ja sam rekao da će IGH na 500 i stojim kod toga i bude sigurno ovu godinu, a ove male skokiće ne računam.
LP
[/quote]
Lipi moji
čestitam svim dijoničarima IGH !! [thumbsup]
A ove sitne duše pustimo nek pate u miru, nemojmo se osvrtati na ispade ljubomore, kad IMAMO TAAAKO DOBRE VIJESTI [thumbsup]
Dakle, ne samo šta nam je dokapitalizacija uspila, nego još i s relativno manje upisanih novih dijonica.. a svi znamo šta nam to znači !!
Tako da imamo svjež kapital, a knjigovodstvena vridnost dijonica nam se neće puno razvodnit.. po meni bliže 2.000 [shocked]
Di ćeš bolje??
Živili
Adio [cool]
kapital i rezerve 539.837.764
ukupan br dionica 264.170
BV je 2.043,52,firma je zdravija,likvidnija,profitabilnija ,ali psihološki je ovaj podatak vrlo dobar
za postojeće dioničare je dobro što dokapitalizacija nije uspjela 100 % jer bi BV pao više.
U IGH bi danas moglo biti meda i mlijeka u potocima
čestitke vlasnicima!