Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
davids: ” Već na rezultatima za 3Q će se desiti najveći pomak u odnosu na 06.,već sam dosadno pisao par puta da će neki plakati što prodaju,moje je skromno mišljenje da ispod 13k ne treba puštati ” Pesimist! Ja cekam za cca 18 mjeseci ili na FI za 2008 odnosno u pocektu 2009 na 50K. Evo zapisano ovdje. [smiley1][smiley1][smiley1]
Kolega Ivek , često me tvoji postovi “zabole ” naročito kad si kontra , ali ovdje “ti se riječi pozlatile ” .
Pesimist! Ja cekam za cca 18 mjeseci ili na FI za 2008 odnosno u pocektu 2009 na 50K. Evo zapisano ovdje. [smiley1][smiley1][smiley1]
A na kojoj smo cijeni u slučaju da nas netko preuzme???[smiley11]
FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU
Dakle i dalje fino skupljanje
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Dakle i dalje fino skupljanje
Još sutra tako i onda će se PBZ malo smiriti.
Zna li netko zbog čega je IGH odustao od onog posla u Krapinskim toplicama? Posao je bio težak 50M eura.
Pozdrav
Zna li netko zbog čega je IGH odustao od onog posla u Krapinskim toplicama? Posao je bio težak 50M eura.
Pozdrav
Zna li možda netko da li je uopće IGH odustao od onog posla u Krapinskim toplicama? Posao težak 50M eura.
Pozdrav.