Ako prođe prijedlog da na svaku postojeću dionicu se dobije 3 nove,što to znači za cijenu dionice na burzi? Mislim da je nešto slično zaba imala.
Kolega pa tko ce vam dati 3 dionice za 1 imajucu u portfelju, ja uopce neznam o cemu vi pricate.
Vidimo se na 3500,
lp
[/quote]
Kolega pričam o protuprijedlogu dioničara da se temeljni kapital poveča iz sredstava Društva;
pod točkom 4. dajemo protuprijedlog za povećanje temeljnog kapitala iz sredstava Društva na način da svaki dioničar dobije na osnovu jedne svoje dionice tri nove dionice Društva bez uplate novčanih sredstava.
Radičev prijedlog neče proći !
Radićev oblik dokapitalizacije je očita prijevara malih dioničara. Ne znam kako ga nije sram iznijeti takav prijedlog. Kakav trebaš imati obraz. Bilo je toliko boljih mogućnosti, ali ne. Kako će on objasniti sad razvoj situacije kad se pojavi investitor s kojim se očito dogovarao ispod stola. ‘Dečki vidjeli poziv i došli. Prepoznali priliku.’ :=)
Evo Juri stiže još dionica i ispod zamišljene cijene. Zašto ih ne kupuje :). Falit će mu glasova. Nije valjda da mu je marža tako velika kod njegovih brokera.
Evo Juri stiže još dionica i ispod zamišljene cijene. Zašto ih ne kupuje :). Falit će mu glasova. Nije valjda da mu je marža tako velika kod njegovih brokera.
Sigurno ne kupuje sad jer zna bolje nego svi mi zajedno da će IGH kupiti i povoljnije.
Kolega pa tko ce vam dati 3 dionice za 1 imajucu u portfelju, ja uopce neznam o cemu vi pricate.
Vidimo se na 3500,
lp
[/quote]
Kolega pričam o protuprijedlogu dioničara da se temeljni kapital poveča iz sredstava Društva;
pod točkom 4. dajemo protuprijedlog za povećanje temeljnog kapitala iz sredstava Društva na način da svaki dioničar dobije na osnovu jedne svoje dionice tri nove dionice Društva bez uplate novčanih sredstava.
Radičev prijedlog neče proći !
[/quote]
Ako ne prodje, utoliko bolje za male investitore.Ja sam mali ali bih volio da prodje i da se ta saga zavrsi i da idemo napokon gore jer ove razine gdje je sada dionica je cijenovno neodrzivo i mora se vratiti na 2000 odkuda je pocela kliziti zbog spekulacija o dokapu.
a DA CE NETKO DATI 3 NA 1 BESPLATNO, JA BIG VOLIO VISE NEGO ITKO ALI NECE PROCI.
LP
tko to izlazi na 756 kn sa 250 komada ( 25 H ) ???
Sigurno ne kupuje sad jer zna bolje nego svi mi zajedno da će IGH kupiti i povoljnije.
Pa nije lud da kupuje dionice IGH kad može i bez njih upravljati kompanijom, prodavati njezine projekte, kupovati propale firme, izvlačiti novac, dijeliti si bonuse. Problem je što mu to mali dioničari dopuštaju. On sa svojim udjelom ne može kupiti polovnog golfa (jedinicu). Pogledajte auto koji mu je kompanija kupila ;). Sigurno će biti parkiran pred zgradom. Nadajmo se da će se pojaviti na Skupštini pa da nam lijepo sve objasni. Pred križem. Siguran sam da mu visi na zidu. Bog i Hrvati, pardon Hrvatina.
E pa Jure bi trebao dati 3 dionice na 1 iz zadržane dobiti, pa kad razdjeli zadržanu dobit postojećim dioničarima, onda neka dovodi nove ili stare sa puno para po maloj cijeni! Čini se da su neki dugo na ovom forumu, a ništa ne znaju ili se barem tako prave!
Kolega, malo ste se prešli, zapravo ne razumijem koji vam je motiv da imate 3+1, to ne znači da ćete odjednom od portfelja koji imate i koji iznosi recimo 20 dionica dobiti još 60 dionica i na kraju imat 80 dionica po istoj vrijednosti kao ovih prvih 20, nego će se kao i u slučaju ZABE (prošlo ljeto) povećat vaš broj dionica ali će doći do korekcije cijene i na kraju će biti 80/4=nova cijena.
ili se varam…
Poštovani marac1, osnove matematičkih operacija odavno je trebalo savladati!
Mislim da se varate!
A svi koji računaju da će IGH dobivati poslove dok ga vodi ova družba, sanjaju?!
Poštovani marac1, osnove matematičkih operacija odavno je trebalo savladati!
Mislim da se varate!
A svi koji računaju da će IGH dobivati poslove dok ga vodi ova družba, sanjaju?!
Budući da imam dionice igh u svom posjedu volio bi da je vaša teorija točna, međutim imao sam i zabine dionice kad je tamo bila kombinacija 1+4 i pogledajte 21.7. 2011 i 22.7.2011 i usporedite cijenu zabine dionice ta 2 dana.