Danas je bilo tresla se brda, rodio se miš.
Imam molbu:
Aj nek neko posta promjene u top 10, ako je pratio jucer i danas.
teško je reći šta je koji datum s obzirom da je SDA u neredu zadnjih dana ali evo razlika jučer i danas, po meni je to bilo trgovano 27.9 ali ne moram biti u pravu:
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 11.067 6,98 Skrb. račun
3. PBZ D.D. 8.701 5,49 Skrb. račun -580
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 4.183 2,64 Skrb. račun
5. ĐUKAN PETAR 4.013 2,53 Osnovni račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.600 2,27 Skrb. račun
7. DEŠKOVIĆ ŽARKO 3.258 2,05 Osnovni račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SLAVONSKI ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND D.D. 2.687 1,69 Skrb. račun
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.226 1,40 Skrb. račun
10. SMILJAN JURIĆ 2.145 1,35 Račun portfelja -245
Ukupno: 39,08
Puno hvala, da ovo mora biti od 27.9.
Dobro je, zna se tko štopa cijenu. Iako na prvi pogleda izgleda tako kako izgleda, može biti i varka. Takvih primjera ima koliko hoćeš, a zapravo imaju samo jednu svrhu. Nešto prikriti.
Dobro je, zna se tko štopa cijenu. Iako na prvi pogleda izgleda tako kako izgleda, može biti i varka. Takvih primjera ima koliko hoćeš, a zapravo imaju samo jednu svrhu. Nešto prikriti.
*** obrisano ***
Ako imaš kakve vijesti, stavi link.
Da nema broja 3. već bi odavno bili gore,možda je bolje tako polako[smiley2]
Kako je burza nekad prljava igra, ovo izlaženje i ne mora biti izlaženje, zar ne? To smo već više puta vidjeli.
Da nema broja 3. već bi odavno bili gore,možda je bolje tako polako[smiley2]
O tome i pričam, štopanje je očito, a to dnevno trgovanje prikazuje.
Kako je burza nekad prljava igra, ovo izlaženje i ne mora biti izlaženje, zar ne? To smo već više puta vidjeli.
O čemu ti? *** obrisano ***
O čemu ti? *** obrisano ***
O tome kako su neke stvari nekad samo prividne i imaju samo jednu svrhu.
Mislim da ćemo uskoro brzo preko 13.000 kuna.[smiley2]
Likvidnost je odlična,prometi u ovoj godini su višestruko veći nego lani, interes za tvrtku i njezine dionice je velik.Ove godine očekujemo preko 800 miliona prihoda i 100 mil kuna dobiti,samim objavom tih rezultata ići ćemo na 16-17k
TKO BUDE IMAO STRPLJENJA I ČUVAO OVU DIONICU DUGOROČNO ĆE IMATI VELIKE KORISTI.
Iskreno mi smetaju kolege koje dnevno i krakoročno pumpaju dionicu,od toga ništa.
Likvidnost je odlična,prometi u ovoj godini su višestruko veći nego lani, interes za tvrtku i njezine dionice je velik.Ove godine očekujemo preko 800 miliona prihoda i 100 mil kuna dobiti,samim objavom tih rezultata ići ćemo na 16-17k
TKO BUDE IMAO STRPLJENJA I ČUVAO OVU DIONICU DUGOROČNO ĆE IMATI VELIKE KORISTI.
Iskreno mi smetaju kolege koje dnevno i krakoročno pumpaju dionicu,od toga ništa.
Hvala kolega. Ovo dugoročno uzimam za ozbiljno.