Neki kolega je sa 30 kom opalio po bidu. I srušio cijenu. Čini mi se nakratko.
Kolega, izvrsno, kako kome.
da sam znao danas bi malo trejdao ali lako je biti general poslije bitke.
ko se usudi neka pokuša, ja u ovim vremenima se ne usudim.
di je ivek – on to zna dobro ?
da sam znao danas bi malo trejdao ali lako je biti general poslije bitke.
ko se usudi neka pokuša, ja u ovim vremenima se ne usudim.
di je ivek – on to zna dobro ?
I iveku je dosta traydanja, vjerujte mi. I on se usidrio ovdje.
da sam znao danas bi malo trejdao ali lako je biti general poslije bitke. ko se usudi neka pokuša, ja u ovim vremenima se ne usudim. di je ivek – on to zna dobro ?
nebi mi mogli trejdati,a niti ivek123 neće-bar je tako rekao,
ivek123 ,ne izlazi još dugo.
Računaj i na mene.
Updt…………[smiley11]
🙂 Ja sam se skoro svaki put opekao na daytradeu sa IGH tako da sad samo dokupljujem a kad dođe lova od HT-a onda ću ja baciti i drugo sidro ovdje, dapače bit će to četverovez 🙂 Sudeći po prodaji koja se danas nagomilala do 13k mogli bi se jos malo strpiti tako da ce mi se ispuniti zelja.
Von Braun, ja IGH necu prodavati u dogledno vrijeme, dakle jos nekoliko godina, tako da mi nista ne znaci trenutna cijena, zato me veseli, a ako cete slijediti moj primjer i vas bi veselilo. ako vam ingra jos malo skoci, mozda bi mogli prodati i podebljati se ovdje, mislim da je ovaj omjer od 4ipo IGH prema 1 INGRi ipak potcjenjivacki za IGH uz duzno postovanje ingrasima.
ako se ne varam netko je rekao da izlazi tek na 50.000 a to je bio valjda ivek ?
da budem iskren malo se mislim podebljati poslije T-HT-a kao i još na nekima pa s jedne strane i dobro da ide po lojtrici gor i dol, mada napreduje gor.
to što se nagomilala prodaja do 13k ,kolega/ica jahhy nema veze, sutra je novi dan i mislim da će to biti počišćeno.
a glede INGR-e, ja je nemam,krivo mi je sto na 45k nisam ušao,a mogao sam.
roda1:
”
”
ako se ne varam netko je rekao da izlazi tek na 50.000 a to je bio valjda ivek ?
Da, ja ga cekam na cca 50k za dvije godine. I ne mrdam. Usidrio se. Trenutno kemijam na nekim drugim frontovima. Ovaj sam zatvorio, zapecatio i ostavio ga da “fermentira”. [smiley1][smiley1]
Dobro se trgovalo danas[smiley2]Nisam ni riječ progovorio da neke ne bih nervirao