moj prosjek ulaza je 1600 kuna,… šta ja da radim,????…Da uzmem štrik i da se objesim??????.i sad da prodam..ma kakav sam ja baksuz,..da sutra prodam…prekosutra bi cijena skočila za 50 posto ,…bi majke mi…. I šta mogu napraviti…..NIŠTA!!!!!….čekam i šutim i molim boga da ne slupam auto ili mi izgori kuća pa moram prodati pošto-poto,..Ajmo malo iskrenih odgovora kolege ..po kojoj cijeni ste ušli i koliko ste u minusu….ajde recite,??..da možda svima bude lakše,….da ne ispadnem jedino ja blesava budala….ili da sam samo ja kurate sreće…….
Da Te utješim moj prosjek bio je 2000 i prodao sam sve na 1023 i nisam trepnuo, ne zato što imam love nego sam osjetio kamo ide ova dionica a što je najvažnije nestao je onaj grč iz želuca a na gubitak sam skoro pa zaboravio. Sada sam u ne manje rizičnoj dionici ali po meni sa mogućnosti eksponencijalnog rasta. Je..ga, sami smo izabrali ovu igru. Igru u kojoj ima i ljepih trenutaka.
To je cijela i jedina istina, za sada:
"sve bi to bilo ok dali nije ti ovo TA nego dokap efekt.
pitanje:zasto bi netko sada kupovao igh na zse ,pa cak i ispod dokap cijene kad nema potencijal rasta?jedino sto takvi kao ti usporavaju pad.a kad se iscrpis? "
Jack Welch kaže da je na burzi zaradio "čekajući", možda pomogne [thumbsup]
i jeste uzeli?
i meni se cini kao da bi se sada moglo malo odbiti gore…makar zbog svih ostalih gradjevinara koji se dizu…
LP
[/quote]
Da
Al 20tak komada zasad
773 prosjek
[/quote]
sve bi to bilo ok dali nije ti ovo TA nego dokap efekt.
pitanje:zasto bi netko sada kupovao igh na zse ,pa cak i ispod dokap cijene kad nema potencijal rasta?jedino sto takvi kao ti usporavaju pad.a kad se iscrpis?
[/quote]
Kako bi ti rekao?!
moj problem.
a vidjet cemo hocu li imat prilike prodat skuplje.
vec sam jucer mogao zaradit 26 kn po dionici.
To sto stavljas ovaj gornji post i ponavljas vjest od 17.03 govori o tvojim motivima
Zivjeli
ma odkad sam ja ovdje …nisam vidio ljepog trenutka!!, samo mučninu,……kupovao sam po 2200, po 1850 i po 1100 sada, i uvijek je nakon kupovine pala još niže i pazi sad…..da kupim po 750 ..sutra bi pala na 500..E ajd sad da probam da ne kupujem…možda upali,..?????.već sam mislio da me neko ucopro,…….Al kako kaže kolega ajmo sad čekati…prst u uho pa da vidimo šta će biti, neću više kupovati al neću ni prodati,…šta znate možda se desi zemljotres pa nam neku susjednu zemlju malo protrese, poruši im koješta, mostove i auto puteve pa nama upadne sjekira u med,….dobro bi bilo recimo Austriju….oni imaju love, bolje nego Bosnu,..nebi tamo baš omastili brk,….a nebi mi njih opelješili kao oni nas u bankarstvu i visokim kamatama,…Mi bi im ponudili razumne cijene da zaposlimo našu građevinsku mašineriju,…a sada mi ostaje samo da proučavam tektonske ploče …jel koja siječe nedje ispod Austrije ?????,
Povukao se onaj nalog na kupnju od 151 komad pobjegao i onaj veliki nalog na 670 i sad kupnja tanka da ne može biti tanja samo 237 komada a prodaja čak 867 komada.
Povukao se onaj nalog na kupnju od 151 komad pobjegao i onaj veliki nalog na 670 i sad kupnja tanka da ne može biti tanja samo 237 komada a prodaja čak 867 komada.
jel ti sada bolje stanje?
jel ti sada bolje stanje?
[/quote]
Pa kupnja postoji na ovoj razini, najprije 58 komada je netko uzeo a sad je nalog sa 95 komada…
nemojte me odmah ismijati jer o tehnickoj znam premalo, ali da li jos nekome ovo na igh-u izgleda kao slozeni inverzni h&s? Vrat je dosta nagnut, ali bi li to moglo proc? Tehnicari?
nemojte me odmah ismijati jer o tehnickoj znam premalo, ali da li jos nekome ovo na igh-u izgleda kao slozeni inverzni h&s? Vrat je dosta nagnut, ali bi li to moglo proc? Tehnicari?
možda izgleda ko slomljeni vrat i sad bi trebali ..pirotehničari …..al ja sam ipak optimist po prirodi 🙂
možda izgleda ko slomljeni vrat i sad bi trebali ..pirotehničari …..al ja sam ipak optimist po prirodi 🙂
[/quote]
sudeci po ocjenama poruka totalno smo fulali 🙂