760
[/quote]
ekvivalent 50.000,00 Eur [wink]
Ako se neko pita nisam odustao. Skupljaju se polako dioničari IGH koji će pokušati srušiti ovakav prijedlog. Tko je zainteresiran može mi poslati poruku. U međuvremeno sam čuo dobar vic:
-Čega ste se vi Jure Radiću odrekli u korizmi?
-Malih dioničara.
Pa ovo je sjajan posao potpisan niti 5milja kuna, a dugovi milijardu [thumbsup]
moze usporedba sa INGROM
kaj ono rade?
koje poslove cekaju? Kada je bio tender?
Koliko ste ono naplatili bolnicu? kaj velis? nezna se?
cujem da se bacate na zbukanje….
neka….jednom gradili hidroelektrane, a danas zbukaju….
pffffffff.
@banana bitno da INGRA i fantomski poslovi dizu dionicu na ,kolko si rekao, 15,30,50? To je porast od kolko posto u odnosu na sadasnju cijenu??? Eto IGH ce isto tako pa ja kupujem A8 u cashu
Evo pokrenuta je i Facebook grupa kojom se žele okupiti mali dioničari. Tamo ćemo se već nešto dogovoriti. Prirodno bi bilo da dioničari smjenjuju Upravu, a predloženom dokapitalizacijom oni žele smijeniti male dioničare.
Evo pokrenuta je i Facebook grupa kojom se žele okupiti mali dioničari. Tamo ćemo se već nešto dogovoriti. Prirodno bi bilo da dioničari smjenjuju Upravu, a predloženom dokapitalizacijom oni žele smijeniti male dioničare.
O čemu pričate.
Ja sam kupio jednu dioinicu IGH,i ostvario pravo da kupim 500 kom po 760.Po ćemu sam oštećen.
Mogu kupiti 500 puta više.Mislim da je to velika šansa.Međutim, kako u čuda rijetko događaju ne vjerujem i da ću prikupiti novaca za minimalno 500 kom
pa bi mi prilika mogla i propasti.A vi mali dioničari koji smatrate da je 760 dobar ulaz možete se lagano
krcati i na 800,a ako još malo posklizne možda i na 760.
A ako imate veliki broj dionica,prodate na 800 i više i u dokapu kupite po 760 iako postoji opasnost
da potražnja bude veća od ponude i da ne budete mogli kupiti isti broj dionica
Ako ste zainteresirani za neprijateljsko preuzimanje IGH spreman sam vam ustupiti pravo koje sam ostvario kupnjom ove jedne jedine dionice.Možete preko mog računa dati ponudu i za svih 265.000
novih dionica.Zadovoljio bih se sa provizijom od 1% netto.
Uplatu možemo napraviti u posljednji trenutak.Časno obečavam da neću zbrisati sa 200 mil kn.
Možete me staviti i u karantenu,naravno o vašem trošku ,na neki egzotični otok dok se dionice
prenesu na vas.
I tako bi se i ja uključio i klub hrvatskih milijunera.Imao bi i ovce i novce,
Ima jedan problem jer bi tada morali dati i obvezujuću ponudu ,ja ne ,ali kada prebacim dionice na vas vi probijate 25% i više pa bi možda bilo da kupite samo 25 tj nekih stotinjak tisuća komada diuonica
Ali tada je moja minimalna provizija one milion kunas.Manje ne dolazi u obzir.
Tko voli nek izvoli.
Stvar je u tome da bi vlasnici IGH, dakle mali dioničari, trebali biti u mogućnosti povećati svoj udio proporcionalno svom vlasništvu. Pa što ostane, upiši ti koliko ti srce želi sa svojom dionicom. Da šteta je već donesena, ovaj poziv spustio je cijenu, ali to nije nikakav argument. Kolika bi bila cijena IGH bez ovog poziva?
Savjetovao bih dioničarima da ne prodaju svoje dionice, ako nisu špekulanti, jer ova dokapitalizacije ne smije proći. Oni koji su sastavili ovakav prijedloga sad vjerojatno kupuju dionice. Uostalom Radić je rekao kako će čitava šira Uprava sudjelovati u dokapitalizaciji. Koliko su imali dionica na dan poziva? Lako ćemo to provjeriti putem Središnjeg klirinškog depozitarnog društva. Uostalo jako su interesantne promjene koje su se dešavale na listi dioničara od prve najave ‘dubinskog snimanja’ i pripreme za dokapitalizaciju na ovamo.
Evo Vam jedan dobronamjeran savjet.. Okanite se ćorava posla..
Postavite se na bid na 760 ako mislite da je to cifra koja Vam odgovara i čekajte.. Ja bih osobno pričekao s kupovinom niže cijene.. Niste oštećeni, vidjet ćete.. I ako ste pametni, profitirat ćete..
ps. ja osobno nemam ama baš nikakvog interesa za pad dionice, više bi me veselio rast.. da ne mislite da drukam za ovo ili ono..
Savjetovao bih dioničarima da ne prodaju svoje dionice, ako nisu špekulanti, jer ova dokapitalizacije ne smije proći. Oni koji su sastavili ovakav prijedloga sad vjerojatno kupuju dionice. Uostalom Radić je rekao kako će čitava šira Uprava sudjelovati u dokapitalizaciji. Koliko su imali dionica na dan poziva? Lako ćemo to provjeriti putem Središnjeg klirinškog depozitarnog društva. Uostalo jako su interesantne promjene koje su se dešavale na listi dioničara od prve najave ‘dubinskog snimanja’ i pripreme za dokapitalizaciju na ovamo.
greguric i ekipa, old school vladari iz sjene, koji drmaju zadnjih 20 god…
v(f)ranjo, gdje si, oglasi se, ništa ne pišeš…moraš potaknuti ovčice da skoče u provaliju…ufff ti annunakiji