Loše za postojeće dioničare, sada se na burzi kupuje na 800 +, a vjerojatno će svi moći kupiti u 2. krugu po 760.
lp
A tko kaže da će uopće biti 1. kruga?
Mislim da su mnogi ovdje vrlo površno proučili izvješće sa sjednice, iz cijele priče svi samo vide cijenu od 760kn. Ovo su smislili veliki igrači s ciljem da uzmu od malih što je ostalo…, kako?-to ćemo vidjeti. Ne zaboravljajmo da top 10 nije prodavao nego nadokupljivao
Sada će se okrenuti priča… [thumbsup]
Vać viđeno… [yawn] možda i do 900 natrag…
Da, da, evo sad će samo malo [lol]
moguce
do 800 trenutno bid ima 408
do 900 ask ( neznam koliki su skrivaci ) 318
[/quote]
Jure iskopira Oppenheimera, pa će i rezultati biti isti – postaće ovo leglo trejdera i buregđija..
Poruka početnicima – oprez – ima ovdi još puno onih s kreditima .. kupite na niskoj cijeni, nemojte hvatat visoku.. na Ingri je svašta bilo.. plač, jauk, škrgut zubima..
Pamet u glavu,
Adio lipi
Loše za postojeće dioničare, sada se na burzi kupuje na 800 +, a vjerojatno će svi moći kupiti u 2. krugu po 760.
lp
[/quote]
Ja mislim da će biti, isto kao i u slučaju LKPC.
Dapaće, mislim da će ostati neupisanih dionica u 2. krugu.
Pričekajmo pa ćemo vidjeti.
lp
zna se tko je strateski partner dokap je radjen za njega zato i jesu takvi uvjeti,drugog kruga nece biti
Najbolje vam je u dokapitalizaciji sudjelovati u 3. krugu, na burzi..
Gdje vam se žuri.. ajd neću vas više gnjavit, svatko po svom..
[/quote]
Ja mislim da će biti, isto kao i u slučaju LKPC.
Dapaće, mislim da će ostati neupisanih dionica u 2. krugu.
Pričekajmo pa ćemo vidjeti.
lp
[/quote]
Slažem se sa plavim i Khmmom u potpunosti… ne brzati i ne zaboraviti da su vaše pare čisti keš koji IGH ne može samo tako, besplatno i bez jamstava dobiti na tržištu!
zna se tko je strateski partner dokap je radjen za njega zato i jesu takvi uvjeti,drugog kruga nece biti
Od kuda vam to?
Ako i bude tako, razvodnjavanje kapitala je ogromno.
Trenutno je book oko 2500 kuna, a upisuje se ogroma količina novih dionica, fundamenti IGH će postati katastrofalni, oni koji razumiju materiju, znaju o ćemu govorim.
Za neki poželjan P/E tvrtka će trebati imati dobit koju je u ovim uvjetima nezamislivo očekivati.
Nemam interesa u IGH i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.
lp i sretno