Ubuduće, kada vidite riječ dokapitalizacija, bježite.. Sretno!
u nas su sve dokapitalizacije zavrsile lose za male dionicare, idemo ispod 760 to tako mora bit
ovo je raj za tradere….
otvaranje u blokadi…pa par % up i rezi i bjezi…
Jure pokušava spasit firmu, koliko je to moguće je drugo pitanje.
Uglavnom, dioničari su toj priči potpuno nebitni.
Pogrešno. Jure Radić upropaštava firmu. Kako ja mogu biti siguran da one nekretnine Instituta nije kupio za par tisuća kuna koje je namaknu prodajom dionica i sada dokapitalizira po 760kn. To netko mora provjeriti. Bajić! Možda te nekretnine vrijede više od novaca koji će se namaknuti dokapitalizacijom. Jure je obično smeće, a takve su mu i kolege. Znam neka imena i provjeravit ću ih sve do jednog u popisu dioničara nakon dokapitalizacije. Možda nemam 50.000 eura za sudjelovanje u dokapitalizaciji ali za CD s popisom dioničara imam ;).
Lipi moji..
Vidila žaba da potkivaju konja, pa i ona digla nogu..
Vidija Jure da Oppenheimer štampa nove dijonice, pa bi i on htija..
E moj Jure, a vidi cijenu na bidnoj Ingri.. oćeš li imati ikakve koristi od toga??!
Adio
Tek 26.04 će dioničari "odlučivat " o tom modelu…dokapa !To znači da se od tog modela može i odustat,a cijena dionice vratit … [thumbsup]
olpa! :)) koji ham ham..
Vidim da će danas mnogi ovdje ostati "dugoročni", kupnja iznad 700 kuna je ujedno i odluka za dugoročno držanje.
Sada će se okrenuti priča… [thumbsup]
Vać viđeno… [yawn] možda i do 900 natrag…
Jure pokušava spasit firmu, koliko je to moguće je drugo pitanje.
Uglavnom, dioničari su toj priči potpuno nebitni.
Pogrešno. Jure Radić upropaštava firmu. Kako ja mogu biti siguran da one nekretnine Instituta nije kupio za par tisuća kuna koje je namaknu prodajom dionica i sada dokapitalizira po 760kn. To netko mora provjeriti. Bajić! Možda te nekretnine vrijede više od novaca koji će se namaknuti dokapitalizacijom. Jure je obično smeće, a takve su mu i kolege. Znam neka imena i provjeravit ću ih sve do jednog u popisu dioničara nakon dokapitalizacije. Možda nemam 50.000 eura za sudjelovanje u dokapitalizaciji ali za CD s popisom dioničara imam ;).
[/quote]
Zašto si dioničar IGH, zašto daješ svoje novce takvim ljudima?