IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izašlo je

Vaš link

Znači kupca već imaju jer male dioničare su otkantali u dokapu kroz dokapitalizaciju.

Zanimljivo je da računaju na kupca preko 25% dionica jer mu skidaju obvezu javne ponude.

[/quote]

To je sigurno bio uvjet već poznatog kupca, kad procure imena Bechtela i Strabaga, bit će to veliki poticaj u cijeni na ZSE, ja ove svoje sirotinjske mrvice ne dam ispod 2500.

Ovakvu brigu za male dioničare davno nismo vidjeli :). Ništa, nadamo se da to mafiji neće poći za rukom. Najviše me uvrijedila hinjena briga za one koji imaju par komada. Katastrofa. Niš’. Dolazim na skupštinu a gospodu iz Upravnog i Nadzornog odbora unaprijed pozdravljam i želim pripremiti na par pitanja. Prije svega da bih izdvojio 50.000 eura molit ću točan i nedvosmislen odgovor o vrijednosni 15 nekretnina IGH koje je sam sebi prodao g. Jure Radić.

Pozdrav

Izašlo je

Vaš link

Znači kupca već imaju jer male dioničare su otkantali u dokapu kroz dokapitalizaciju.

Zanimljivo je da računaju na kupca preko 25% dionica jer mu skidaju obvezu javne ponude.

[/quote]
slazem se
izgleda da se kupac vec zna i sve mu je podredjeno….sto nemora biti lose za dionicare…
ulazak stranaca znaci samo potencijalno sirenje i na druga trzista…

Jesu li ovaj diskont od 23,92% izračunali na sjednici NO, pa ga prečukali u zaključke. [lol]

dakle ako sam dobro izracunao
prosjek sa danasnjim danom zadnjih 30 radnih dana je 917,73 – 23,92 % = 698,21
“nelos ulaz”

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

onako brzinski.
mali dionicari ko vas sisa
svatko tko zeli u dokap moze al samo ak da 50.000 eura i vise.
galantnije nego na ingri
cijena prosjek zadnja 30 dana – 2x,xx%

760,00 kuna
znaci li to da ispod 760,00 kuna neide …..
[yawn]

Jedno je sigurno, IGH sa svojim jačim suvlasnicima radi uspjeha dokapa mora braniti kotu 1000 kuna i u slučaju bilo kojeg pada tržišta, znači 760+diskont je od danas minimalna cijena, a o maksimalnoj pustite mašti na volju. Što više napumpaju cijenu, diskont postaje veći i ulog u IGH sve interesantniji i drugima koji imaju tražen iznos za sudjelovanje.

dali nam slijedi dugo toplo ljeto na 100 eurića……
e koji sam ja magarac prodat dijelom tisak na 170 da bi ovdje čučuo. he
jedva čekam rasplet situacije. [bye]

U slučaju 100% upisa svih 265 000 novih dionica novi BV će biti cca 1.400,00 kn + strateški partner = OK

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Izašlo je

Vaš link

[/quote]

To je sigurno bio uvjet već poznatog kupca, kad procure imena Bechtela i Strabaga, bit će to veliki poticaj u cijeni na ZSE, ja ove svoje sirotinjske mrvice ne dam ispod 2500.
[/quote]

e ja bi sada svoje dao i po 1500 ali mislim da bude malo morgen.
sada sam se i tu zarobio
[angry]

Izašlo je

Vaš link

[/quote]
slazem se
izgleda da se kupac vec zna i sve mu je podredjeno….sto nemora biti lose za dionicare…
ulazak stranaca znaci samo potencijalno sirenje i na druga trzista…

Jesu li ovaj diskont od 23,92% izračunali na sjednici NO, pa ga prečukali u zaključke. [lol]

dakle ako sam dobro izracunao
prosjek sa danasnjim danom zadnjih 30 radnih dana je 917,73 – 23,92 % = 698,21
"nelos ulaz"

[/quote]
oni utvrdili 760…vise neg ja…:)

U slučaju 100% upisa svih 265 000 novih dionica novi BV će biti cca 1.400,00 kn + strateški partner = OK

riječi ti se pozlatile

U slučaju neodaziva… možda diskont bude veći… a to možebitni ulagači možda i očekuju…

Jedno je sigurno, IGH sa svojim jačim suvlasnicima radi uspjeha dokapa mora braniti kotu 1000 kuna i u slučaju bilo kojeg pada tržišta, znači 760+diskont je od danas minimalna cijena, a o maksimalnoj pustite mašti na volju. Što više napumpaju cijenu, diskont postaje veći i ulog u IGH sve interesantniji i drugima koji imaju tražen iznos za sudjelovanje.

slazem se
1000-239.2 i eto nas na 760kn.
da bi ostali na 0 trebala bi cijena biti 1000 kn.
nece valjda dozvoliti da bechtel ili ko god ce maznut lavovski dio vec prvi dan bude u minusu.

dakle trenutna cijena opravdana

New Report

Close