IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nemam inside niti mi treba ali je ovdje potpuno jasno da nema rasprodaje i da onaj tko zeli iole ozbiljnije uci mora podici ljestvicu na 1500…
Silno me zanima dokap i vjerujem da nece mimoici nas male..valjalo bi na svaku imajucu dionicu pravo na jos jednu po 400 i nece biti potrebe za drugim krugom;;hm
Ovdje se sprema velika prasina..lp

nije baš tako jednostavno kako si to zamislio jer sličan dokap je bio i kod LKPC pa je nakon dokapa dionica pala sa 1200 na sadašnjih 680 kn….
[/quote]

Kolega, samo neka oni nama daju po 400 na svaku imajucu,a onda neka padne kud god hoce..barem vremena imam za cekati.
No kada bih poduplao broj dionica to bi bilo vec respektabilan broj blizu top-10..
ovdje strpljene mora doci na naplatu,odnosno ne samo ovdje,
lp

nije baš tako jednostavno kako si to zamislio jer sličan dokap je bio i kod LKPC pa je nakon dokapa dionica pala sa 1200 na sadašnjih 680 kn….

kolega tudum, od kud tako preuranjena izjava a skupština je tek 12.03. ?

free flow information

Nemam inside niti mi treba ali je ovdje potpuno jasno da nema rasprodaje i da onaj tko zeli iole ozbiljnije uci mora podici ljestvicu na 1500…
Silno me zanima dokap i vjerujem da nece mimoici nas male..valjalo bi na svaku imajucu dionicu pravo na jos jednu po 400 i nece biti potrebe za drugim krugom;;hm
Ovdje se sprema velika prasina..lp

[/quote]
Dokapitalizacija gotovo uvijek donosi veliki pad.

volim pad do 35 % ali ne velike lomove

Ovisi tko vrši dokapitalizaciju.
Ako nove dionice dobijaju svi vlasnici inflacija papira uvjetuje pad kao što se dogodilo na LKPC i
INGRI.
Ali ako ulazi strateški partner pad ne mora biti.Dapače,možda slijedi i rast.
Ali sadašnji BV od oko 2.500 kn i naklon dokapitalizacije po 400 i da se broj dionica podupla
BV bi bio skoro 1.500 kn ,a bilanca bi bila puno povoljnija.Zamislite da to bude Bechtel ili možda STRABAG.To bi donijelo i povečanje poslova i rast dobiti.
Dakle,1500 bi trebao biti minimalni target.
Ali pričati o logici na ZSE zaista nema smisla.
1.500 može biti jeftina kupnja,a 1000 skupa.

Mislim da ovo treba skupljati na ovim razinama!

dajte ljudi,citajta sto pise:behtel i drzava su zainteresirani za dio igh-laboratorije-to je losa vijest a ne dobra-jer ako izvlasti drzava taj dio ,ocerupani su

Ako su dvoje zainteresirani za kupnju valjda to vrijedi više nego da to ne traži nitko.
Da netko želi kupiti laboratorij i građevinsku pamet Hrvatske.Zašto to nebi bili Ameri.Oni poštuju pametne i skupo ih plaćaju.Država Hrvatska to im nebi trebala prepustiti.Lopatara ima koliko hoćeš
ali pametnih inžinjera u građevinarstvu malo.To bi Hrvatska zaista trebala zadržati i sačuvati,ali to
treba i platiti.

Ja mislim da je to jako dobra vijest

dajte ljudi,citajta sto pise:behtel i drzava su zainteresirani za dio igh-laboratorije-to je losa vijest a ne dobra-jer ako izvlasti drzava taj dio ,ocerupani su

Kupujem IGH na 700 do 800 kuna prije nikako ne ma neka ga i očerupaju.

[/quote]

I na kolko onda misliš prodavat.?

Ako može jednom onda može i dvaput!

[/quote]

[/quote]
740 kn je ok cijena,osim ako dokap nece ici ispod a mogao bi po 600kn bez prava dionicara -a to bi bilo koma.doduse koma bi bilo i s pravom,jer5 znaci po toliko ga trenutno vrednuju.. [shocked]
zato odgovor posto prodati mi je:uf ,ako ce se uopce i moci sto kupit pa prodat u-jer slijedi trend klizanja cijene i klizanja…dok drugi građevinari rastu

[/quote]

[/quote]
740 kn je ok cijena,osim ako dokap nece ici ispod a mogao bi po 600kn bez prava dionicara -a to bi bilo koma.doduse koma bi bilo i s pravom,jer5 znaci po toliko ga trenutno vrednuju.. [shocked]
zato odgovor posto prodati mi je:uf ,ako ce se uopce i moci sto kupit pa prodat u-jer slijedi trend klizanja cijene i klizanja…dok drugi građevinari rastu
[/quote]
Kolega mislite da može na 600 ?

[/quote]

[/quote]
[/quote]
Kolega mislite da može na 600 ?
[/quote]

šuti i skupljaj dok je vrijeme, kasnije će biti kasno.

elijah je jako dobro svjestan bumerang efekta [wink]

free flow information

New Report

Close