Čini mi se da se zna za dokap kakav će biti. Možda uzeti par komada, ali rizik popriličan…
rizik za uzeti par komada ti je popriličan…? hm…
samo da se nešto napiše, a?
Ide ovo danas čišćenje do 1100, to svi znaju, samo naravno želimo kupiti što povoljnije.
Di ćeš jačeg nadmetanja, država i Bechtel, ispljunit će book najmanje, do 4000 im je sve povoljno.
Ide ovo danas čišćenje do 1100, to svi znaju, samo naravno želimo kupiti što povoljnije.
Di ćeš jačeg nadmetanja, država i Bechtel, ispljunit će book najmanje, do 4000 im je sve povoljno.
Puste želje… Ali dobro, znači da si kupio.
Puste želje… Ali dobro, znači da si kupio.
[/quote]
Kako ste samo drukerska ekipa, za 10 kuna bi se dopisivali cili dan, a 12.03. sjednica NO, i što ako odluka bude o pravu prvenstva za postojeće dioničare na taj dan, onda je prekosutra zadnji dan za zauzimanje pozicije, a ti čekaj srijedu.
Pa kakve veze ima Ingra sa Igh,….spominjete kruške i jabuke,…a kad se u priču uplete još i moćni Behtel,…šta mislite da su oni blesavi pa će se upuštati u neki posao gdje će izgubiti,…o ako do dokapitalizacije dođe da će cijena dionice biti manja?????; ma dajte molim vas,…. U zadnjih mijesec dana cijena dionice je narasla sa nekih 800 kuna na 1100 kuna prosjek,….što je oko 30%,….polako i bez velike pompe,…šta mislite zašto…eto živi bili pa vidjeli u kojem će pravcu cijena ići,……ja mislim da će se ovdje zeleniti samo tako,…Naravno ovo nije nagovor za kupnju,…al ja moje ne prodajem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.mislim prodajem al ne ispod 2000 kuna,..eto skroman sam,…meni dosta ..sve preko 2000 kuna nek i neko drugi zaradi..jel tako ,..netreba biti lakom!!!!!
Isss .. Jesus , kako vas mediji manipuliraju , to mi je prestrašno gledati, ta priča sa Bechtelom jednako je provjerena i točna koliko i ona da Adris kupuje Cros za 11 000 po dionici .. Hm, sudeći po Crosu ja se ne bi uzdala u tu priču .. moja miljenica je JNAF, a ove gradjevince pšred bankrotom prepuštama vama kolege moje .. Mislim ako IGH mora izdavati nove dionice da si pokrije gubitke nastale neposlovanjem i gomilanjem kamata, onda im se crno piše, a nema više HDZ-a da im daje injekcije u milionima kuna novca poreznih obveznika.. Mislim da SDP nece podrzati Ingru i IGH jer im nije u interesu to, ni na kojem polju. Nove dionice ce jako srušiti ovu dionicu, i svi se toga s razlogom boje. Ipak je bila 700 – 750 kn jos nedavno, nekima je ovo danas + 50 % [kiss]
bebo vivien, mislim da si premlada da rušiš IGH i promoviraš JNAF na ovoj temi…
a HDZ, SDP je isfurana priča, odavno… a CROS, hm… pa zar nije profitirao…???
posebno je znakovito da si sve građevinare svrstala “pred bankrotom”…
IGH nije građevinar i… imaš li ti uopće IGH u portfelju…!?
Kolegice Vivien…Nema nista lose u izdavanju novih dionica samo je pitanje tko ce ih platiti i moci kupit.
Pozdrav
posebno je znakovito da si sve građevinare svrstala "pred bankrotom"…
Pa da, dobro Ste rekli kolegice Trupnic, HDZ je "isfurana priča" prema IGH, a rekla bi i "preisfurana" prema rupama u proračunu koje je ta priča IGH_HDZ složila upravljajući svojim kolosijekom, a ne u interesu svih nas. Zato sada i je IGH pred bankrotom, i mora moliti Bechtel za nešto, bilo šta, i izdavati nove dionice . Uostalom ako Ste tako uvjereni u to što pričate, kupite sutra 100 IGH dionica na ovako visokoj cijeni prije nove emisije, i stavite nalog da svima potvrdite svoja uvjerenja. Ovako su to samo prazne riječi [kiss] [wink]
2400 kn je BOOK value, a ako budu isle nove dionice onda bi BOOK mogao pasti jako, plus poslovanje kompanije danas i u bliskoj buducnosti koje nije bas obecavajuce … hmm , ja sam svoje prodala nekidan na 1100kn zadnjih 8 kom, ne bih se više vraćala ovdje dok brokeri navlače male blokadama u "5 do ponoci", mislim to su tako lame, lame fore zar ne [wink]
posebno je znakovito da si sve građevinare svrstala "pred bankrotom"…
Pa da, dobro Ste rekli kolegice Trupnic, HDZ je "isfurana priča" prema IGH, a rekla bi i "preisfurana" prema rupama u proračunu koje je ta priča IGH_HDZ složila upravljajući svojim kolosijekom, a ne u interesu svih nas. Zato sada i je IGH pred bankrotom, i mora moliti Bechtel za nešto, bilo šta, i izdavati nove dionice . Uostalom ako Ste tako uvjereni u to što pričate, kupite sutra 100 IGH dionica na ovako visokoj cijeni prije nove emisije, i stavite nalog da svima potvrdite svoja uvjerenja. Ovako su to samo prazne riječi [kiss] [wink]
2400 kn je BOOK value, a ako budu isle nove dionice onda bi BOOK mogao pasti jako, plus poslovanje kompanije danas i u bliskoj buducnosti koje nije bas obecavajuce … hmm , ja sam svoje prodala nekidan na 1100kn zadnjih 8 kom, ne bih se više vraćala ovdje dok brokeri navlače male blokadama u "5 do ponoci", mislim to su tako lame, lame fore zar ne [wink]
[/quote]
O da kolegice, itekako biste se vi vratili nazad ali naravno na 750 a po mogucnosti i 500….
Najvise bih volio da 12.03 objave da postojeci dionicari imaju prednost odnosno oni koji na dan objave zakljucaka posjeduju iste u omjeru ..itd…
nadam se da ce biti tako plus jos dionica za strateskog partner i to je to…a vi ostali onda na ZSE i udri po asku sve do 4000……hm,mozda i bude tako