. a bome ne bih ni želio rast kao na INGRA od 250% u 3 dana…
ne a , radije cekat 3 godine ha? [lol]
Prema SKDD nema promjena u top10 niti nakon prikaza promjena od ponedjeljka kad je protrgovano 2272 komada.
Mislim da ovo nije slučajno.
Protrgovano skoro 5.000 dionica u 2 dana, odnosno oko 3% vlasništva firme i nema nikakve promjene u top10?
Neko očito ne želi u ovoj fazi da se vidi da kupuje.
Prema SKDD nema promjena u top10 niti nakon prikaza promjena od ponedjeljka kad je protrgovano 2272 komada.
Protrgovano skoro 5.000 dionica u 2 dana, odnosno oko 3% vlasništva firme i nema nikakve promjene u top10?
identičan slučaj kao na Ingri-čista navlakuša! svi su mislili da netko veliki kupuje, a bilo je obično navlačenje da se ekipa iskrca….pogledajte malo Ingru i njen top 10, promete pa će vam sve biti jasno da se to isto i ovdje odigralo
Nisam rekao da je bolje cekat 3 godine… Cudno rezoniras… Znaci normalno je 250% u 3 dana na temelju visibabe i ostalih vijesnika proljeca? Za razliku od dosta ljudi ovdje koji su sretni jedino kada susjedu crkne krava i svoje frustracije ispucavaju u vidu drukanja! Ja svima zelim pamet u glavu i pristojnu zaradu…
identičan slučaj kao na Ingri-čista navlakuša! svi su mislili da netko veliki kupuje, a bilo je obično navlačenje da se ekipa iskrca….pogledajte malo Ingru i njen top 10, promete pa će vam sve biti jasno da se to isto i ovdje odigralo
[/quote]
U to što vi pričate, ja ne vjerujem!
Vrijeme će ubrzo pokazati da li će u top10 doći do promjena.
pssst, vjerujte u sebe, bez obzira na ishod [wink]
IGH je o dosta zahebanoj situaciji,što se vidi po angažiranju Auctora u traženju izlaza….u ovom trenutku primaran je spas firme, tako da me ne bi čudio dokap po nominali.
iste priče o rastu i blagostanju čitali smo kod LKPC i isto se ovako pumpala cijena pa je na kraju bio dokap po 8xx kn…a ovdje b mogao biti i dosta niže.
zato smatram da je kupnja IGH po cijenama od 1100 kn ili više vrlo rizična jer ako uvjeti dokapa ne budu dobri za dioničare, lako se može dogoditi pad cijene i od -50% u jednom danu.vrlo je rizično biti s većom količnom dionica IGH u portfelju dok stvari oko dokapa ne postanu poznate
Po meni ovo je rijetko objektivan post ovdje na IGH
Gorane, kažeš realan… ???
dogodit će se pad cijene od 50%, rizično je imati veću količinu IGH (koliko: 10, 50, 500) ??? [shocked]
ma daj… meni taj post ne zvuči iskreno… [angry]
ali svatko zna svoje….