Ja sam ovdje za vas 99% laik,ali imam nesto sto se zove zdravi razum…. IGH je sasvim solidna firma koja i u ovim sugavim vremenima nekako pliva.. i to ne zbog mene ili nas malih, nego onih koji tu imaju milijune… Nije bitno hdz,sdp itd. Bitne su pare… Za sve dezurne, nije multinick,ovo mi je prvi post ovdje… U minimalnom sam gubitku jer sam usao tek nedavno ,nazalost ne na 700-800
Ugl. I meni laiku je jasno da xy analiza ovdje ne pomaze..
Ja sam ovdje za vas 99% laik,ali imam nesto sto se zove zdravi razum…. IGH je sasvim solidna firma koja i u ovim sugavim vremenima nekako pliva.. i to ne zbog mene ili nas malih, nego onih koji tu imaju milijune… Nije bitno hdz,sdp itd. Bitne su pare… Za sve dezurne, nije multinick,ovo mi je prvi post ovdje… U minimalnom sam gubitku jer sam usao tek nedavno ,nazalost ne na 700-800
Ugl. I meni laiku je jasno da xy analiza ovdje ne pomaze..
vec si u gubitku? lol -dakle si kupovao ne nakon 10 nego nakon koliko,70?? % rasta …
a što u tome ima loše? prosjek mog ulaza je nešto malo ispod trenutne cijene i zaslužio sam malo radosti… dosta sam se, vjerujem kao i večina nas , nagledao crvenila…
a i ti reče da si se nakrcao… neka, nadam se da ćeš se i ti uskoro početi radovati… [thumbsup]
[/quote]
Ma nema ništa lošeg, ja sam odradio 980 – 1150 i ušao nanovo na 1020 prosjek, ali kad vidiš da si od 10 postova ti sam autor 7 onda malo zastani.
elijah, vidim da si dugogodišnji, inače te ne pratim i ne znam o čemu pišeš.. ali nitko ne voli one koji nikada nisu na guitku, osim virtualno…
Bechtel i država u borbi za IGH
Usao sam prije do dana danasnjeg Ne objasnjenog pada … I za razliku od 90% ljudi ,hvala onome gore, nisam zaronio sa 10 000 na 800… A glupava drukanja nikome ne pomazu… Svi bi okrenuli pare za dva dana..ne ide to tako
Usao sam prije do dana danasnjeg Ne objasnjenog pada … I za razliku od 90% ljudi ,hvala onome gore, nisam zaronio sa 10 000 na 800… A glupava drukanja nikome ne pomazu… Svi bi okrenuli pare za dva dana..ne ide to tako
neobjasnjenog? pa raslo je prebzo i previse..a puno je iskrcavatelja bilo i ispod 900 a kamoli sada kad im je povoljno.jos ce to padati…
neobjasnjenog? pa raslo je prebzo i previse..a puno je iskrcavatelja bilo i ispod 900 a kamoli sada kad im je povoljno.jos ce to padati…
[/quote]
boli gledati dionicu koja raste a ti nisi u njoj [tongue]
to ti je pokretač pisanja na ovoj temi
http://www.business.hr/kompanije/privatiziraj-pa-prodaj-bechtel-i-drzava-u-borbi-za-igh
Dakle, polako se dize lagana prasinica a sto ce biti kada se krene u preuzimanje..mozemo samo spekulirati.No, jedno je sigurno, ovo je na book-u 2500 i sve ispod je dobra kupnja a preko toga ovisi o poslovma.Tako da ZL Pleso ovu dionicu dize na 4500 a CG na 7000( ovdje jos nije nista rjeseno i IGH je itekako u igri)..
Ne nagovaram nikoga ali sam pun ko sipak i nadam se da negrijesim( jer sam toliko puta do sada),
lp
http://www.zse.hr/default.aspx?id=39366
mali update publiciranja…nije nesto ali ipak je u dobrom duhu transparentnosti prema svim zainteresiranim,
lp
uff, ovaj pad se temeljio na samo takvim temeljima.. gdje je sada @pobjeda koji već mjesecima govori o targetu 500???? i ja bih želio da je sutra 6000 kn pa sam svjestan da je to bajka… a bome ne bih ni želio rast kao na INGRA od 250% u 3 dana…nije to zdravo… IGH je dobra firma i zaboli me za Juru Radića.. imaš članak u Bussines.hr državi se ne isplati osnivat svoj institut,tj. laboratorij za ispitivanje kakvoće i tu im je IGH zanimljiv, Bechtelu su isto zanimljivi..
Hvala Bogu svatko ima pravo na svoje mišljenje i ja cijenim svačije,ali drukanje up-down je za djecu