kako Vam zvuči ovo, gospodo:
plasirana priča oko dokapitalizacije bez jasnog modela, tko ima/nema prvao sudjelovanja bla bla…
svi dionicu zaobilaze u širokom luku,
skuplja se na bidu vrlo intenzivno.
dolazi vijest o Plesu itd.
povećava se likvidnost rapidno a kupuje se uglavnom po asku.
koji su targeti ? [smiley]
kako Vam zvuči ovo, gospodo:
plasirana priča oko dokapitalizacije bez jasnog modela, tko ima/nema prvao sudjelovanja bla bla…
svi dionicu zaobilaze u širokom luku,
skuplja se na bidu vrlo intenzivno.
dolazi vijest o Plesu itd.
povećava se likvidnost rapidno a kupuje se uglavnom po asku.
koji su targeti ? [smiley]
Liga prvaka
Postojeci Top10 nije kupovao u petak kad je proslo onih 2500 kom!!
Cini se da cemo imati ubrzo novog igraca u top10. Mozda vec sutra uvecer kad se bude vidjela kupnja od ponedjeljka.
Cini se da cemo imati ubrzo novog igraca u top10. Mozda vec sutra uvecer kad se bude vidjela kupnja od ponedjeljka.
isto kao na Ingri, nema velikih kupaca, samo velike navlakuše…veliki se iskipavaju, a hrpa malih kupuje
…i još nešto kolega arijan 21
Mali su davno bez municije tako da i ovi koji kupuju ovih dana to su sve manje količine novca nasprema onih koji su zapeli na većim visinama i ćekaju da dođe na njihovu vrijednost.
Nemislim samo na nas IGH-ce već i na ostale dionice
lp
risk & reward ?
right! imaš stotku od mene…
uspio si u dvije riječi reći ono o čemu sam ja htio pisati ali sad nema potrebe… [smiley]
isto kao na Ingri, nema velikih kupaca, samo velike navlakuše…veliki se iskipavaju, a hrpa malih kupuje
[/quote]
Ja se ne slažem. Mislim da imamo i jakih kupaca.
Kupuju oni koji znaju, a ostali gledaju u nevjerici i čekaju 400, 300 ili ne znam točno što su im sugerirale njihove tehničke analize :). Jeste li vi uopće svjesni koliko IGH ima stručnjaka i dobrih projekata, poput Bundeka, Ban centra koji tek čekaju realizaciju. Nije to DDJH s par stotina varioca. Kreće aerodrom, a na policiama ima toga vrijednog milijarde. Ne radi se o zgradicama koje grade lokalni šerifi. U sljedećih par godina IGH će eksplodirati, dolazi dokapitalizacija, pronašao se novi partner, a s njim će se IGH napokon riješiti losera, a nadam se i Zagrebačke burze. U planu je bilo i izlistavanje na nekoj burzi gdje kotiraju prave kompanije.
P.S. Do grla sam u IGH i ovo nije nagovor na kupnju. Ako tražite nagovarače čitajte analize španjolskih nogometnih stručnjaka.
Pozdrav
…i još nešto kolega arijan 21
Mali su davno bez municije tako da i ovi koji kupuju ovih dana to su sve manje količine novca nasprema onih koji su zapeli na većim visinama i ćekaju da dođe na njihovu vrijednost.
Nemislim samo na nas IGH-ce već i na ostale dionice
lp
Kolega ne bi se složio …evo kolega banana….je pokazao samo jednu svoju transakciju na ingri sa preko 20000 dionica …a kolko ih je stvarno bilo i koliko je takvih ….osobno sam isto izvrtio oko 200000 kuna sa Ingrom , Igh, I ATPL i oko 400000 ukupno sa ledom ….nemojte pocjenjivati lovu u malim dioničatrima 🙂 …nismo fondovi ali ….možda alan fordovi haha…
IGH postaje regionalni igrač za jugoistočnu i istočnu Europu. Vladine odluke su jasne – posao ide onima s iskustvom u građenju aerodroma (IGH u Ukrajini i Crnoj Gori) – imaju li drugi takve reference?
Kolega, izvrsno ste napisali ovaj post i pametnom dosta. Ja cu jos samo nadodati da je gradjevinski sektor jedan od najjacih lobija, moze ga se i nazvati legalnom mafijaskom strukturom, a takvi odlaze posljednji sa "Noinom arkom". Prejaki su tu igraci da bi ova firma otisla u dim. Inace, same figure na celu su figure to zna koga drugoga, zbog naravno profita. Samo, maleni ne znaju vidjeti dalje osim danasnje svoje sjene koja ih trese i tako gube novac kao ovce svoju vunu. Buducnost ove firme nema sta ovisiti o sdp niti hdz jer trzista su odavno globalizirana ali ipak sa otvaranjem vrata u EU otvaraju se slobodnije mogucnosti za probijanje ove kvalitetne tvrtke koja u konacnici sagledano nije poslovala sa gubitkom unatoc nesnosljivoj krizi na svjetskoj razini a kamoli na razini ove nase drzavice. Strpljenje ce se nagraditi ali treba ga trenirati.
Nikakav ovo nije nagovor da neome "prosvijetlim pamet" vec samo osobni stav.