slabo je to 1000
vise sam ocekivao
ali vidim da fondovi koče
tako su kočili i na ingri i onda je bilo stani pani
slabo je ispod 2500 jer je to book….no, mogu stopati koliko hoce ali nece dok god hoce…
trend je jasan
bez brige, igh je na cca. 5% ATH, bolesno podcijenjen. cijeli gradjevinski sektor ce vladinim investicijskim boomom povuci ovu zemlju iz ambisa, pa za igh nema zime! i to brze nego sto su procjenjivali i najoptimisticniji. cacic je shvatio da smo doslovno pred zidom i treba nam gradjevinski new deal. tezinu njegove izjave o odlasku iz vlade do rujna ako ne uspije mnogi ce shvatiti prekasno, jer spavaju zimski san recesije. odvazne (investitore) prati sreca! (Audaces fortuna iuvat)
Pa jeste li ludi, tko će vam dat išta više po 940, već je trebalo bit na 1400, a vi čamite, ali stiže lova sa Ingre pomalo na bid.
…prije lova s ht-a
ovdje fakat neki kočničari
da fakat još mi dolazi od hteja
ima da sabijem ovo mučko dj…e po asku u pon
ako me čitaš grrrrrrrrrrrrrrrr lol
Sad je granica psihološka cijena gdje smo vidjeli veći iskrcaj od 980-1000 kn.
U ponedjeljak će te gledati skok od 20% sa malim prometom,pa tek na 1500 kn opet malo veće iskrcavanje i onda slobodan put prema 2500 kn.
lp i budite mi veseli
šta se ne bune ti isti sindikati kad treba nabijati prekovremene sate i ostale gluposti
sve bi ja to najurio i doveo osoblje iz manje prepotentnih država odmah bi i zračna luka i croatia airlines profunkcionirao
strašno kakva se ekipa nakotila u ovoj zemlji
sad njima ne paše da se investira i poboljšava usluga
prije na 500 kn….kad objave dokap čupat ćete svi kosu [bye]
[/quote]
Vidite ja sam siguran da ce dokap biti nesto najbolje sto se desilo ovoj dionici u posljednje 4 preduge godine…
viidmo se na 5500
[/quote]
To vam je srednji ulaz? [lol] [lol] [lol] [bye]
što se babi htilo,to joj se i snilo.
drugi tjedan… novi krug, jedan [smiley]
prije na 500 kn….kad objave dokap čupat ćete svi kosu [bye]
[/quote]
Vidite ja sam siguran da ce dokap biti nesto najbolje sto se desilo ovoj dionici u posljednje 4 preduge godine…
viidmo se na 5500
[/quote]
To vam je srednji ulaz? [lol] [lol] [lol] [bye]
[/quote]
Pozitivna nula kako bi neki rekli
Za izlazak iz ove situacije drzava mora potaknuti investicije,nosioci svih investicija su gradjevinari.
Cijena dionice trenutne je cijena dionice budućnosti.Cijene dionice su dotaknule dno i tako profilirale odredjene dionicare.Rasti ce sektor po sektor i firme u vecinskom vlasnistvu drzave zbog privatizacije i nedostatka novca drzavi.Pesimizam je normalna pojava koja je prisutna u krizna vremena .Evropski indexi su nas daleko premasili i odredjen dio novca mora se preliti kod nas.Zaboravio sam napisat da je vjesnik pozitivnih stvari i pocetak rasta indexa brodara .Mislim da su indexi na dnu i da bi i oni trebali krenuti prema gore sto daje pozitivan signal.Jos da barel nafte skoci zbog potraznje a ne zbog irana i politike.Kad se sve to spoji oporavak je neizbjezan.
Upravo se obistinjuje sta sam sinoć pisao,jos da barel skoči i to je to.Ugodan vikend.