od dokapa su UVIJEK do sada padale dionice i to dosta,a POGOTOVO ako je dokap radi restrukturiranja DUGOVA a ne radi prosirivanja kapaciteta.neznam sto je vama..??
Ovaj IGH se pretvara u sablast Zg Burze. Ovakav manifest izdati i predočiti ulagačima je dno dna. Ova ZSE je stvarno fenomen: IGH-e raste cijena a tone u dubinu, ERNT izdaje dividendu, nema dugova i pun je keša a cijena mu pada…
"Samo svemir i ljudska glupost su bezgranični"
Unatoč svemu meni ovo smrdi na bolestan, možda i neosnovani rast cijene. Nebi me začudilo i duplo u 7 dana, već je to doživljeno više puta.
od dokapa su UVIJEK do sada padale dionice i to dosta,a POGOTOVO ako je dokap radi restrukturiranja DUGOVA a ne radi prosirivanja kapaciteta.neznam sto je vama..??
Da, kada se restruktuira dug poduzeća koje posluje s gubicima, ali kada se dokapitalizira zdravo poduzeće koje trajno i neprekidno iskazuje dobit, onda postaje još zdravije, s potencijalom rasta i bez efekta povećanja broja dionica, jer ih ionako nema mnogo.
sta nisi primjetio da je vec cijena pala zbog najave dokapitalizacije, pa o tome se govori ima valjda i godinu dana…
al bez obzira na sve raduje me barem povecanje likvidnosti
Unatoč svemu meni ovo smrdi na bolestan, možda i neosnovani rast cijene. Nebi me začudilo i duplo u 7 dana, već je to doživljeno više puta.
Normalno veliki igrači spremaju iskrcavanje iz dionica IGH prije ih normalno moraju dići.
[/quote]
Tebi je nešto promaklo. Pa iskrcavali su se 4 godine. Sad je i babama jasno što slijedi. Al’ što ćeš neki to ne mogu shvatiti. Uvijek ima ostaje forum i očajavanje. Pozdrav
Kako nije jasna!! Ugovorom su vezani bilo tko da dobije koncesiju IGH vrsi projektiranje i nadzor i od tog projekta ima 130 milja kuna.
Milsim da smo to rješili prije neki mjesec /dva.
možda bude i nešto više zbog ovog povećanja kapaciteta :
…"U narednih godinu dana trebao bi biti završen projekt te ishodovana građevinska dozvola, nakon čega bi mogla započeti prva faza izgradnje novog putničkog terminala s kapacitetom od čak 5 milijuna putnika, čija bi izgradnja mogla biti dovršena do kraja 2015. godine. Taj kapacitet veći je od uvjetovanog na natječaju (3,5 milijuna putnika), pa bi investicija u putnički terminal također bila veća i iznosila bi oko 230 milijuna eura."
Gospodo, ide ovo u balon kao i ingra (koju je rijetko tko želio na 4) !
[rolleyes]
Ovaj IGH se pretvara u sablast Zg Burze. Ovakav manifest izdati i predočiti ulagačima je dno dna. Ova ZSE je stvarno fenomen: IGH-e raste cijena a tone u dubinu, ERNT izdaje dividendu, nema dugova i pun je keša a cijena mu pada…
"Samo svemir i ljudska glupost su bezgranični"
potpisujem….
Što se ovdje čeka, neka besplatna podjela ??? Ili se hvata zalet za čistilište aska.
Što se ovdje čeka, neka besplatna podjela ??? Ili se hvata zalet za čistilište aska.
[thumbsup] …