… ne brini, sad će krenuti, čeka se popunjavanje aska… [rolleyes]
[/quote]
Netko vrlo pomno i lagano skuplja ali se jos nevidi u TOP-10.
Idemo ovaj tjedan prema 1500..bar se nadam jer ovakav masakr ova firma( iako ne volim Radica) nije niti po cemu zasluzila( pogotovo ne po fundamentima i FI),
Uzivajmo u ocekivanju ZL i tko zna cega jos..
… ne brini, sad će krenuti, čeka se popunjavanje aska… [rolleyes]
[/quote]
Jel je neko čuo šta o špekulacijama za Igh
[/quote]
ja sam načuo,ali nebi na forumu komentira al mislim da negdi oko prvoga će načuti svi.Igh bez obzira na turbulentna vrimena opravdava bar knjigovodstvenu cijenu ,skokovi ce bit u kratkom periodu i sa malim kolicinama.Strpimo se 10 tak dana.Ne mislim samo na igh nego na jos dva građevinara a vidit cete i zasto.
Hoće li napokon danas P/E preko 100 ?
Naravno, IGH, HDEL i THNK tri bisera s P/E preko 100.
DA bi P/E došao na koliko toliko prihvatljivo 30-50 cijena dionica mora biti 300-400 Kuna
IGH spašava jako mali broj izdanih dionica, ali što ako idu u dokap i povećaju iste za duplo ?
DA bi P/E došao na koliko toliko prihvatljivo 30-50 cijena dionica mora biti 300-400 Kuna
IGH spašava jako mali broj izdanih dionica, ali što ako idu u dokap i povećaju iste za duplo ?
[/quote]
Miliš da bi IGH ILI Tehnika mogli na 400 kuna ?
[/quote]
….a dokap ide….
[/quote]
….a dokap ide….
[/quote]
kad i po kojem modelu ?
Osim insidera , o mogucem dokapu se malo zna.
Svakako ocekujem da imaoci ove dionice znatno profitiraju i pravilno valoriziraju svoje povjerenje u ovaj ZSE vrijednosni papir..
To je najmanje sto uprava moze nama malima uciniti kao znak korektnosti i uvazavanja..
lp
Osim insidera , o mogucem dokapu se malo zna.
Svakako ocekujem da imaoci ove dionice znatno profitiraju i pravilno valoriziraju svoje povjerenje u ovaj ZSE vrijednosni papir..
To je najmanje sto uprava moze nama malima uciniti kao znak korektnosti i uvazavanja..
lp
ne pamtim u zadnje vrijeme da je neki dokap išao na ruku postojećim dioničarima.
al
živi bili pa vidjeli.