ovo s koridorom, gdje se to može pročitati?
Moras poceti malo traziti sam.
Jesu li dobili taj koridor ili nisu, nije mi jasno?
Jesu li dobili taj koridor ili nisu, nije mi jasno?
Uopće mi niste jasni kolega na ovoj temi,član ste nekoliko dana,no to nije važno,kod vas je prisutan pritisak
i nervoza,možda je bolje da ujutro fino prodate i zbogom IGH (zaradite malo i kraj)
Zašto se ljutite? Samo pokušavam doći do informacija, samo to. Ništa više. Ispričavam se ako vam smetam.
Zašto se ljutite? Samo pokušavam doći do informacija, samo to. Ništa više. Ispričavam se ako vam smetam.
Sve ok,imam dojam da si uletio u dionicu ( 24.09.) i odmah bi izletio naravno sa dobrom zaradom,nije to loše…
Sve ok,imam dojam da si uletio u dionicu ( 24.09.) i odmah bi izletio naravno sa dobrom zaradom,nije to loše…
Nije ali to je jedini način da nešto više saznam zbog čega forum i služi. Ok su brojke ali volim znati detalje a nije baš da sve piše na google.
Nije ali to je jedini način da nešto više saznam zbog čega forum i služi. Ok su brojke ali volim znati detalje a nije baš da sve piše na google.
Nitko se ne ljuti, barem ja ne, ali moras imati odredjenu dozu samostalnosti. Na google pise vise nego dosta. Odluke koje donosis moras donijeti na nivou “mozaika” koji ces SAM sloziti a ne na temelju onoga sto ti pisemo mi na forumu. Budes li donosio odluke na temelju foruma neces dobro proci. Vjeruj mi na rijec ili “plati” skolu.
Bez ljutnje naravno.
Pozdrav,
Ivek
davids: ” Sve ok,imam dojam da si uletio u dionicu ( 24.09.) i odmah bi izletio naravno sa dobrom zaradom,nije to loše… ” Nije ali to je jedini način da nešto više saznam zbog čega forum i služi. Ok su brojke ali volim znati detalje a nije baš da sve piše na google.
Ok blago nama,koliki su na meni zaradili,pogotovo kad sam vrištao na 6k da je jeftino,kao i sad što vrištim
da je i 12 k isto[smiley2]
Ok blago nama,koliki su na meni zaradili,pogotovo kad sam vrištao na 6k da je jeftino,kao i sad što vrištim
da je i 12 k isto[smiley2]
Nemam pojma kako si ti do sada prosao u zivotu ali ja sam “platio” u pocetku dosta skola pa je valjda red da sada malo “refundiram”. Zato sam se i usidrio u ovoj dionici. Netko ce reci da sam lud ali ispod 50k i ne razmisljam van a definitivno je ne mislim ostavljati unucima! [smiley2]
Svaka čast na optimizmu.[smiley2]
Svaka čast na optimizmu.[smiley2]
[smiley2] Cujemo se za 18 – 24 mjeseca. [smiley2][smiley2]