Da vidim tko me pljuvao i govorio da neće na 12000 kuna?
Vidim da niste nadokupili. Na kojoj cijeni je završilo?
Jel to još 2% gore?
Kolega, nemojte biti smiješni.
Vidim da niste nadokupili. Na kojoj cijeni je završilo? Jel to još 2% gore? Kolega, nemojte biti smiješni.
To je 2% gore, ali tko se iskrcao znate li? 45 komada.
To je 2% gore, ali tko se iskrcao znate li? 45 komada.
Onaj kome će uskoro biti žao.
Možda je ivek izašao?
Možda je ivek izašao?
Si ti morti neki provokator ovdje? [smiley6] Da se Ivek iskrcao palo bi to malo vise…. [smiley7]
Si ti morti neki provokator ovdje? [smiley6] Da se Ivek iskrcao palo bi to malo vise…. [smiley7]
Zezam se ivek, kaj se srdiš?[smiley2]
Možda je ivek izašao?
znao sam da nije – ivek zna dobro šta vredi IGH – on izlazi u ograničenim količinama samo kada malo trejda.[smiley2]
znao sam da nije – ivek zna dobro šta vredi IGH – on izlazi u ograničenim količinama samo kada malo trejda.[smiley2]
Ivek je za iGH Semper Fidelis. Cak niti ne trejdam. Ali zato PUNT-R-A…. [smiley1][smiley1] Bacite malo oko na forumu kada sam rekao ljudima da se ne sprdaju sa tom dionicom pa pogledajte rast…. [smiley1][smiley1]
Ako ste ulazili na 11000 s većom količinom, ne vidim zašto ne biste izašli na 12000, fina zarada.
Ako ste ulazili na 11000 s većom količinom, ne vidim zašto ne biste izašli na 12000, fina zarada.
Ovdje se ipak ocekuje malo veci dobitak od 1000 kuna po dionici. Pogotovo pocetkom slijedece godine. Medjutim koje je 1000 kuna dosta, dapace, zlatni mu puti bili……
Ovdje se ipak ocekuje malo veci dobitak od 1000 kuna po dionici. Pogotovo pocetkom slijedece godine. Medjutim koje je 1000 kuna dosta, dapace, zlatni mu puti bili……
ovo s koridorom, gdje se to može pročitati?