Munjeni Grci. Što oni misle? Oprostilo im 100 milijardi. Lud narod.
samo strpljivo, ne srljati u kupnju prije 750-800 kn [thumbsup]
Munjeni Grci. Što oni misle? Oprostilo im 100 milijardi. Lud narod.
Mislim da slijedi dogovor prekretnica – izbacivanje iz unije. Nema nažalost druge opcije za njih, a i za EU da se ne dogodi još jedna bankarska financijska kriza koja bi bila neizbježna. Nodel gospodarstva im je katastrofalan.
http://slobodnadalmacija.com/Svijet/tabid/67/articleType/ArticleView/articleId/141855/Default.aspx
sudeći po ocjenama, daleko brojniji su oni koji drukaju za pad…
to bi trebalo značiti da bi htjeli jefinije dokupiti te da je kupnja stabilna i osigurana…
ali na njihovu žalost sve je manje onih koji prodaju po bidu… [tongue]
to bi trebalo značiti da bi htjeli jefinije dokupiti te da je kupnja stabilna i osigurana…
Alaj ti drukaš i prodaješ svoje neistine a i inače si poznat po tome prijatelju. Kažeš dobra dionica i stabilna kupnja a dionica – 5,20 % s izgledom za daljnji pad svakog dana do kraja tjedna ako ne i idući. Ako je to tebi dobro i stabilno meni i drugima dioničarima sigurno nije. Kako tek po tebi izgledaju loše dionice i navedi par " lošijih " po tebi.
Alaj ti drukaš i prodaješ svoje neistine a i inače si poznat po tome prijatelju. Kažeš dobra dionica i stabilna kupnja a dionica – 5,20 % s izgledom za daljnji pad svakog dana do kraja tjedna ako ne i idući. Ako je to tebi dobro i stabilno meni i drugima dioničarima sigurno nije. Kako tek po tebi izgledaju loše dionice i navedi par " lošijih " po tebi.
[/quote]
niti jednu neistinu nisam izrekao…
da li se igh prodaje po bidu? NE!
da li većina piše negativno o IGH? DA
ako si vlasnik dionica IGH i pljuješ ih, onda fakat nešto nije u redu…! ili je, ali to već znamo i ja i ekipa s druge strane… [lol]
samo strpljivo, ne srljati u kupnju prije 750-800 kn [thumbsup]
kolega, već ste danas fulali predznak u oba broja a o narednim danima neću niti govoriti
Veći i ozbiljniji igrači određuju i korigiraju cijenu ( osim mnogih faktora same tvrtke al opet se vraćamo na veće ulagače ).. Pa i da nije tako, drukanje je čisto gubljenje vremena…
može li netko staviti pregled promjena u top10 za zadnjih 15 dana? hvala