Fali prometa, ali ako se zelenilo održi postupno će se povečati i promet. Kad ljudima dođe "klik" uključivat će se u igru. Oni pametniji prije, oni drugi kasnije.
oko 800 kn je iskipano valda tisuču dionica, previše nas je tu unutra koji bismo +20-30% na brzaka…lako moguće da ćemo opet kupovat na 800 kn (ak ne i niže) [undecid]
Kolega na koliko ste danas prodavali, 890 ?
ne znam….
oko 800 kn je iskipano valda tisuču dionica, previše nas je tu unutra koji bismo +20-30% na brzaka…lako moguće da ćemo opet kupovat na 800 kn (ak ne i niže) [undecid]
radujem se što će današnji prodavači uskoro kupovati po višim cijenama, kako bi inače dionica rasla…
kolega kad će te opet počet kupovati, 950, 1030 ?
Previše je onih koji bi kupovali po ovim cijenama dok stignu…
Naročito opasna vijest po dionicu IGH i njenog mentora i pokrovitelja Juru Radića ovo bi gadno moglo srušiti dionicu IGH. Vaš link
@ runko
Još da suvislo i argumentirano obrazložiš zašto pad HDZ-a nužno znači i pad IGH-a. Ovako …
Uostalom, sačekajmo današnje FI za treći kvartal, pa ćemo vidjeti što je i kako s IGH-om. Ja sam danas za svaki slučaj kapitalizirao dionice koje sam kupovao po 800 i 841 kunu. Onako, za svaki slučaj.
Kolega na koliko ste danas prodavali, 890 ?
[/quote]
točno kolega, iskipao sam vam na 890 kn, sretno vam bilo [thumbsup]
radujem se što će današnji prodavači uskoro kupovati po višim cijenama, kako bi inače dionica rasla…
kolega kad će te opet počet kupovati, 950, 1030 ?
[/quote]
750 kn, hvala na pitanju [thumbsup]
http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=izdavatelji
– zadovoljan [thumbsup]