Prodaju ono što mogu prodati preko burze. Apsurdno mi je da prodaju ernt i kupuju ht. No možda ht ne smije pasti zbog izbora
Loše je da sada i PBZ skrbnički, iza kojeg vjerojatno stoji PBZ Equity fond prodaje. Prodao je 495 kom u tjedan dana, a to je dosta s obzirom na promet (oko 50% ukupnog prometa)
Koliko sam shvatio iz rasprave na nekim drugim temama na ovom forumu, PBZ Equity (ako je to taj koji se krije iz ovog skrbničkog) očito ima problema i na svim svojim pozicijama samo prodaje. Vidi se u SKDD da je taj račun zadnjih tjedan dana imao samo prodaje i to na pozicijama ADPL, ERNT, IGH, KNZM, dakle sve redom prvoklasne dionice.
Znači ako su oni rušit će cijenu i dalje.
Loše je da sada i PBZ skrbnički, iza kojeg vjerojatno stoji PBZ Equity fond prodaje. Prodao je 495 kom u tjedan dana, a to je dosta s obzirom na promet (oko 50% ukupnog prometa)
Koliko sam shvatio iz rasprave na nekim drugim temama na ovom forumu, PBZ Equity (ako je to taj koji se krije iz ovog skrbničkog) očito ima problema i na svim svojim pozicijama samo prodaje. Vidi se u SKDD da je taj račun zadnjih tjedan dana imao samo prodaje i to na pozicijama ADPL, ERNT, IGH, KNZM, dakle sve redom prvoklasne dionice.
ne bi to bilo ništa strašno da netko drugi veliki istovremeno kupuje,ali niš od toga. veliki izlaze, nitko novi ne ulazi u top10. nije dobro [embarass]
samo da se jos jednom podsjetimo tko SIGURNO dobiva ZLZ posao..
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=94C5D28C-315C-4BDE-9032-5E8D86ACDE14
a o ovome da i ne govorimo…
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=AA766A92-B371-4725-9E1D-BA827FC332F6
Trenutna vrijednost firme IGH na burzi iznosi 128,6 milijuna kuna ili nešto manje od 17,5 milijuna Eura.
Generalno samo posao za IGH na zračnoj luci vrijedi otprilike kao cijela tvrtka IGH.
Mislim da bi barem netko iz firme koja je u najvećoj kotaciji ZSE trebao izaći u javnost sa transparentnim informacijama što se u firmi događa, da li ima razloga za ovakav pad dionice ]ili možda uprava i direktori ipak čekaju da vlasnici zatraže izvanredenu skupštinu dioničara pa da za stolom transparentno porazgovaramo o svemu,jer ipak firma IGH je u vlasništvu malih dioničara
Trenutna vrijednost firme IGH na burzi iznosi 128,6 milijuna kuna ili nešto manje od 17,5 milijuna Eura.
Generalno samo posao za IGH na zračnoj luci vrijedi otprilike kao cijela tvrtka IGH.
Mislim da bi barem netko iz firme koja je u najvećoj kotaciji ZSE trebao izaći u javnost sa transparentnim informacijama što se u firmi događa, da li ima razloga za ovakav pad dionice ]ili možda uprava i direktori ipak čekaju da vlasnici zatraže izvanredenu skupštinu dioničara pa da za stolom transparentno porazgovaramo o svemu,jer ipak firma IGH je u vlasništvu malih dioničara
Izvješće za 3Q u četvrtak 28.10.2011.Valjda će se očitovati o svemu, bio bi red , a i vrijeme je.
Kolega, ja mislim da vi previse ocekujete od Uprave IGH.
Ja ne znam igdje postoji obicaj da Uprava drustva komentira pad cijena dionica. Kako sada stvari toje gotovo sve uprave svih tvrtki po svijetu bi to trebale ciniti.
Uprave u naclu ne smiju komentirati promjene u vlasnickoj strukturi niti se t u nesto petljati, ako je to profesionalan mgmt.
Kad izadj izvjesce oni mogu komentirti rezultt, makroekonomku situaciju i slicno ali opet tesko d ce komentirat cijenu dionice i razloge pad, promjene u strukturi dionicra i sl.
Zelim samo kratko ovo komentirati jer vidim da je dost ljudi ovo iskoristilo da zacrni situaciju jos jace..
Mislim da kod IGH postoji jedna solidna baza srednje velikih dionicara koji ce bez problema apsorbirati izlazak i ovog dionicara (pbz skrbnicki na #4 u top10).
Cijena moze zbog toga jos nesto otici dole, ali to je privremenog karaktera i mislim da je svima vidljivo da postoji jak interes na ovim nivoima na kupnji.
Izvješće za 3Q u četvrtak 28.10.2011.Valjda će se očitovati o svemu, bio bi red , a i vrijeme je.
[/quote]
Kolega, ovdje je vec dugo znana cinjenica da firma posluje pozitivno i trenutni masakr dionice nema veze s FI..OVDJE je rijec o preslagivanju velikih iz TOP10 i dok se nedogovore i neusklade, FI nema veze.Valja se strpiti i ukrcati,ako se ima s cim,no ja sam suh koa barut i cekam 2014..drugo mi nista ne preostaje.
lp
Kolega PILAPILA prema važećem kalendaru dan 28.10.2011 je petak!
Kolega PILAPILA prema važećem kalendaru dan 28.10.2011 je petak!
http://www.bijakova.com/Kalendar2011.htm#10._Listopad
[/quote]
je, da u PETAK