IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije radic problem nego ono kojisu otisli-institucionalni ulagaci- koji su podizali cijenu kupnjama a sada su prodavali i nemisle se skoro vracati [yawn]

nevjerojatno
ova dionica klizi prema 700 kn kao nož kroz maslac [embarass]

nevjerojatno

drukaš bezveze, di je igh od 700?

slijedi nam precesija

IGH može naprijed samo bez J.Radića. S tim čovjekom na čelu firmu se može odvesti samo u Remetinac.

Tko će skinuti J. Radića s čela IGH? Nitko.
[/quote]
Sve se može, ali očito da nema znanja (ili interesa) da se to pokrene. Odnos prema dioničarima je kriminalan, a vodstvo (a nažalost i firma) koja njeguje takvu korporativnu politiku nečinjenja jednostavno mora biti osuđeno na propast. Vlasnička struktura sve govori, tolika rascjepkanost u vlasništvu ovog "dioničkog bisera" je znak da mnogo toga ovdje ne štima…

nevjerojatno

drukaš bezveze, di je igh od 700?
[/quote]
tak se meni postavljalo pitanje (prije nekih dva mjeseca) gdje je igh od 1000 kuna, pa gdje je od 900 kuna pa vidi ga sada na 800 kuna jedna jedvice..
a najbolje je padao kada je eu otišla skoro pa 20% gore..
nije vrag da misliš da će igh gore kada eu okrene?

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

IGH može naprijed samo bez J.Radića. S tim čovjekom na čelu firmu se može odvesti samo u Remetinac.

Tko će skinuti J. Radića s čela IGH? Nitko.
[/quote]
Sve se može, ali očito da nema znanja (ili interesa) da se to pokrene. Odnos prema dioničarima je kriminalan, a vodstvo (a nažalost i firma) koja njeguje takvu korporativnu politiku nečinjenja jednostavno mora biti osuđeno na propast. Vlasnička struktura sve govori, tolika rascjepkanost u vlasništvu ovog "dioničkog bisera" je znak da mnogo toga ovdje ne štima…

[/quote]
Ma Jure je kralj demagogije!!!!Baš me zanima što firma koja ima 1000 teoretičara građevine može napraviti u ovo vrijeme.Njemu se manevarski prostor drastično smanjuje.Možda će i o njemu javiti CNN da je ulovljen prilikom izlačenje konvoja!!!!Hahahahahaha

Skupština (dioničari)

a di je igh od 300-400 kn? vrijeme ce pokazati… [yawn]

medvjedi su preuzeli i otisli u zimski san .koliko ce trajati? dok ne procjene da je zimi(citaj zastoju u perspektivi profitabilnog poslovanja) kraj.dok to neki skuze vec ce se priblizavat proljece a oni s duplo nizim cijenama od ovih danas… [undecid] [shocked]
zanimljivo kako nitko kod nas ,pa ni mediji ,ne pise o medvjedjem trzistu kod gradjevinara..valjda i oni cekaju da zavrsi da bi pisali [rolleyes][shocked] [bye]
[undecid] [shocked] [kiss] [lol] [angry]

Hoće li biti još pritiska pa da završimo na 750 kuna ?

…. http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=AA766A92-B371-4725-9E1D-BA827FC332F6

Loše je da sada i PBZ skrbnički, iza kojeg vjerojatno stoji PBZ Equity fond prodaje. Prodao je 495 kom u tjedan dana, a to je dosta s obzirom na promet (oko 50% ukupnog prometa)
Koliko sam shvatio iz rasprave na nekim drugim temama na ovom forumu, PBZ Equity (ako je to taj koji se krije iz ovog skrbničkog) očito ima problema i na svim svojim pozicijama samo prodaje. Vidi se u SKDD da je taj račun zadnjih tjedan dana imao samo prodaje i to na pozicijama ADPL, ERNT, IGH, KNZM, dakle sve redom prvoklasne dionice.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close