compa jeli ti vidiš hebeni datum kada sam pisao na koje razine pada igh ? 20.11.2010,,alo godinu ranije o tome ti govorim,sinko moj
pogledaj ingru također što sam pisao i datum i koja je cijena tada bila,nisam ja prorok ali sam bija u pravu!
Ha-ha-ha, koja dosadna ekipa, specijalac do specijalca.
Evo sad sa nalozima od jednog komada, pokušavaju spriječiti što se spriječiti ne da, nisu uspjeli ni sa puno jačim nalozima, a kamoli će s ovom sprdnjom od par komada na prodaji.
zna li netko da li se dropulicka izkrcala iz dionice il je jos uvjek unutra.?
Bile su registrirane na odvjetničko društvo. Prodala je, kada se i Đukan dobrim dijelom iskrcavao. Imaš to tu na topicu……..neda mi se sada kopati po arhivi.
Čovijek bi pomislio da vam nije lako biti u IGH, ali niti u jednoj dionici trenutno nije lijepo.
Da nije došla kriza, Ingra bi imala veću dobit od IGH.
Lako biti general na kraju rata.
Čovijek bi pomislio da vam nije lako biti u IGH, ali niti u jednoj dionici trenutno nije lijepo.
Kupio sam po 881 i mogao taj dan prodati po 904 ali nisam. Da mi je netko rekao da će pasti i ispod 800 rekao bih mu da je lud.
Nije mi samo jasno, čim vanjski indexi padnu, kod nas odmah "zatuku" građevinare….ali do kosti.
Nemam puno, neću prodati….baš da vidim koliko se mogu "iživljavati" na igh-u.
Lako je biti general nakon rata, ako si u pobjedničkoj vojsci. Na zse-u smo svi "pušikana"
Bile su registrirane na odvjetničko društvo. Prodala je, kada se i Đukan dobrim dijelom iskrcavao. Imaš to tu na topicu……..neda mi se sada kopati po arhivi.
[/quote]
hvala kolega,evo i ja isto malo bas gledam ove nase gradevinarce,IGH,DLKV i ostale i tesko vjerujem da je ovakvo stanje na trzistu. koliko vidim skoro sve su izgubile 90-95 % vrijednosti od vrha i pitam se do kojeg nivoa moze jos padati prije neke stabilizacije cijena. koliko u biti trenutno stvarno vrijede gradevinske kompanije kod nas? pitam se takoder ako je cijena dosla do tih nivoa zasto nebi i nize? sve to me odvlaci od kupnje tih dionica i na ovako niskim cijenama.
ima li neki tehnicar koji moze predvidjeti po svim tim njihovim analizama gdje je kraj pada gradevinaca?
Kupio sam po 881 i mogao taj dan prodati po 904 ali nisam. Da mi je netko rekao da će pasti i ispod 800 rekao bih mu da je lud.
Nije mi samo jasno, čim vanjski indexi padnu, kod nas odmah "zatuku" građevinare….ali do kosti.
Nemam puno, neću prodati….baš da vidim koliko se mogu "iživljavati" na igh-u.
Lako je biti general nakon rata, ako si u pobjedničkoj vojsci. Na zse-u smo svi "pušikana"
[/quote]
Samo bez panike.
S padom cijene, dionica postaje sve atraktivnija.
pošto IGH posluje pozitivno i ima jaku političku pozadinu, nema straha za dioničare.
Politička pozadina je izdušila. A Radiću bi prije mogao baniti USKOK nego ponuda posla. Dionica možda i je atraktivna, ali tvrtka…. nekad bilo.
[/quote]
hvala kolega,evo i ja isto malo bas gledam ove nase gradevinarce,IGH,DLKV i ostale i tesko vjerujem da je ovakvo stanje na trzistu. koliko vidim skoro sve su izgubile 90-95 % vrijednosti od vrha i pitam se do kojeg nivoa moze jos padati prije neke stabilizacije cijena. koliko u biti trenutno stvarno vrijede gradevinske kompanije kod nas? pitam se takoder ako je cijena dosla do tih nivoa zasto nebi i nize? sve to me odvlaci od kupnje tih dionica i na ovako niskim cijenama.
ima li neki tehnicar koji moze predvidjeti po svim tim njihovim analizama gdje je kraj pada gradevinaca?
[/quote]
Teško da će ti bilo koji tehničar reći gdje je dno. Naravno da može i niže, kada su fondovi u banani. Sa 4 milje dnevnog prometa, ne isplati se ni pratiti zse. Kada sam na 2250 crobexa pisao o padu, odokativno sam ocijenio 1750. Naravno, najviše će trpiti građevinari. Sve ispod toga je raspad sistema, a onda će nam ionako biti svejedno da li smo u dionicama ili cashu.
… gledam ove nase gradevinarce,IGH,DLKV i ostale i tesko vjerujem da je ovakvo stanje na trzistu. koliko vidim skoro sve su izgubile 90-95 % vrijednosti od vrha i pitam se do kojeg nivoa moze jos padati prije neke stabilizacije cijena. koliko u biti trenutno stvarno vrijede gradevinske kompanije kod nas? pitam se takoder ako je cijena dosla do tih nivoa zasto nebi i nize? sve to me odvlaci od kupnje tih dionica i na ovako niskim cijenama.
ako pogledaš podatke o padu građ. radova u RH, svki mjesec padovi su dvoznamenkasti što je nevjerojatno! više se ništa ne gradi, sve je stalo! što je još gore, ne prodaju se ni novi stanovi izgrađeni prije 3-4 godine nego još uvijek čekaju kupce iako su cijene pale i po 40% -50%.
mi polako idemo prema grčkom scenariju, a onda je najbolje imati keš u čarapi jer dionice će tonuti kamenje u vodi…IGH je posebna priča, sprega Radića i HDz-a odavna je poznata, a kako HDz 100% gubi ove izbore dolaze crna vremena za IGH [embarass]