IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Onaj asker na 820 je odustao od svoje namjere, kakva god ona bila.

ma kakvi odustao…sad je iskipao 2 x 50 komada po bidu u kratkom razmaku…zašto mu se tako žuri van iz IGH????? [undecid]

moje poruke na forumu su izraz mog trenutnog mišljenja! nisu invest. savjeti nisu preporuke za ulaganje!

nemam igh niti drukam,jer to ne volim,ali bojim se da bi ona mogla još kleknuti,pa čak i na 750-800kn,za ingru sam pisao na 40-45 kn da bi mogla oko 22-26kn,a eto išla je još niže,svima želim sreću i da svoje minuse uspijete ublažiti,ja sam u atpl i ona me potegla malo u minus,ali za razliku od ove dvije firme barem posluje solidno,lijep pozdrav svima
20.11.2010. …

Onaj asker na 820 je odustao od svoje namjere, kakva god ona bila.

ma kakvi odustao…sad je iskipao 2 x 50 komada po bidu u kratkom razmaku…zašto mu se tako žuri van iz IGH????? [undecid]
[/quote]
Jer on uvijek iskrcava na DNU, a ukrcava na VRHU! Pa takav dogovor ima! Doduše malo nepovoljan po njega, al tako jest!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

nemam igh niti drukam,jer to ne volim,ali bojim se da bi ona mogla još kleknuti,pa čak i na 750-800kn,za ingru sam pisao na 40-45 kn da bi mogla oko 22-26kn,a eto išla je još niže,svima želim sreću i da svoje minuse uspijete ublažiti,ja sam u atpl i ona me potegla malo u minus,ali za razliku od ove dvije firme barem posluje solidno,lijep pozdrav svima
20.11.2010. …

Ma vidi tko se našao uspoređivati IGH i Ingru, pa IGH za vrijeme opće krize nije imao niti jedno negativno tromjesečno FI, i to samo retardigno može uspoređivat.

Ma tko god da prodaje, ako je kupovao i prije 5 godina – u minusu je, odnosno prodaje s minusom.

A Guide for Stock Trading

A nije kraj svijeta, niti kraj firme IGH. Uglavnom, brojka od 800 kuna je izgleda stabilna. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

na taj post prije gotovo godinu dana su me neki zahebavali i bili dosadni,ja nisam druker,i volija bi da svi zaradimo na strancima i bankama,i fond magarcima

dragi compa ja sam ovaj post napisao prije godinu dana,jel ti treba ponovit?

Tihi goste, moga si ga napisat u 4. dimenziji, ali usporedba IGH i Ingre ne stoji nikada i nikako, nisu te dvi dionice za spominjanje u istoj rečenici.

Vidim dosta njih se danas i jučer nakrcalo na 800, ali tko će sada dizati ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Vidim dosta njih se danas i jučer nakrcalo na 800, ali tko će sada dizati ?

Ti koji si kupio na 800 kn [thumbsup]

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

20.11.2010. …

Ma vidi tko se našao uspoređivati IGH i Ingru, pa IGH za vrijeme opće krize nije imao niti jedno negativno tromjesečno FI.
[/quote]
ako pogledaš FI te tri gore navedene firme od 2007. do 2010.god dobiješ:

Dobit — ATPL —— IGH ——- INGR
2007. +247 mil — +56 mil — + 78 mil
2008. +666 mil — +72 mil — + 12 mil
2009. – 50 mil — +10 mil — – 70 mil
2010. + 40 mil — + 9 mil — – 90 mil
———————————————————
ukupno + 903 mil , (+147 mil) , (- 70 mil)
preuzeto http://www.zse.hr

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

20.11.2010. …

Ma vidi tko se našao uspoređivati IGH i Ingru, pa IGH za vrijeme opće krize nije imao niti jedno negativno tromjesečno FI.
[/quote]
ako pogledaš FI te tri gore navedene firme od 2007. do 2010.god dobiješ:

Dobit — ATPL —— IGH ——- INGR
2007. +247 mil — +56 mil — + 78 mil
2008. +666 mil — +72 mil — + 12 mil
2009. – 50 mil — +10 mil — – 70 mil
2010. + 40 mil — + 9 mil — – 90 mil
———————————————————
ukupno + 903 mil , (+147 mil) , (- 70 mil)
preuzeto http://www.zse.hr

[/quote]

ne pišemo o brodarima ovdje, nego o tome da IGH i Ingra nisu iz istog svijeta, što se vidi i iz ovog tvog usporednog sranja.

New Report

Close