Onaj asker na 820 je odustao od svoje namjere, kakva god ona bila.
ma kakvi odustao…sad je iskipao 2 x 50 komada po bidu u kratkom razmaku…zašto mu se tako žuri van iz IGH????? [undecid]
nemam igh niti drukam,jer to ne volim,ali bojim se da bi ona mogla još kleknuti,pa čak i na 750-800kn,za ingru sam pisao na 40-45 kn da bi mogla oko 22-26kn,a eto išla je još niže,svima želim sreću i da svoje minuse uspijete ublažiti,ja sam u atpl i ona me potegla malo u minus,ali za razliku od ove dvije firme barem posluje solidno,lijep pozdrav svima
20.11.2010. …
ma kakvi odustao…sad je iskipao 2 x 50 komada po bidu u kratkom razmaku…zašto mu se tako žuri van iz IGH????? [undecid]
[/quote]
Jer on uvijek iskrcava na DNU, a ukrcava na VRHU! Pa takav dogovor ima! Doduše malo nepovoljan po njega, al tako jest!
nemam igh niti drukam,jer to ne volim,ali bojim se da bi ona mogla još kleknuti,pa čak i na 750-800kn,za ingru sam pisao na 40-45 kn da bi mogla oko 22-26kn,a eto išla je još niže,svima želim sreću i da svoje minuse uspijete ublažiti,ja sam u atpl i ona me potegla malo u minus,ali za razliku od ove dvije firme barem posluje solidno,lijep pozdrav svima
20.11.2010. …
Ma vidi tko se našao uspoređivati IGH i Ingru, pa IGH za vrijeme opće krize nije imao niti jedno negativno tromjesečno FI, i to samo retardigno može uspoređivat.
Ma tko god da prodaje, ako je kupovao i prije 5 godina – u minusu je, odnosno prodaje s minusom.
A nije kraj svijeta, niti kraj firme IGH. Uglavnom, brojka od 800 kuna je izgleda stabilna. [shocked]
na taj post prije gotovo godinu dana su me neki zahebavali i bili dosadni,ja nisam druker,i volija bi da svi zaradimo na strancima i bankama,i fond magarcima
Tihi goste, moga si ga napisat u 4. dimenziji, ali usporedba IGH i Ingre ne stoji nikada i nikako, nisu te dvi dionice za spominjanje u istoj rečenici.
Vidim dosta njih se danas i jučer nakrcalo na 800, ali tko će sada dizati ?
Vidim dosta njih se danas i jučer nakrcalo na 800, ali tko će sada dizati ?
Ti koji si kupio na 800 kn [thumbsup]
20.11.2010. …
Ma vidi tko se našao uspoređivati IGH i Ingru, pa IGH za vrijeme opće krize nije imao niti jedno negativno tromjesečno FI.
[/quote]
ako pogledaš FI te tri gore navedene firme od 2007. do 2010.god dobiješ:
Dobit — ATPL —— IGH ——- INGR
2007. +247 mil — +56 mil — + 78 mil
2008. +666 mil — +72 mil — + 12 mil
2009. – 50 mil — +10 mil — – 70 mil
2010. + 40 mil — + 9 mil — – 90 mil
———————————————————
ukupno + 903 mil , (+147 mil) , (- 70 mil)
preuzeto http://www.zse.hr
20.11.2010. …
Ma vidi tko se našao uspoređivati IGH i Ingru, pa IGH za vrijeme opće krize nije imao niti jedno negativno tromjesečno FI.
[/quote]
ako pogledaš FI te tri gore navedene firme od 2007. do 2010.god dobiješ:
Dobit — ATPL —— IGH ——- INGR
2007. +247 mil — +56 mil — + 78 mil
2008. +666 mil — +72 mil — + 12 mil
2009. – 50 mil — +10 mil — – 70 mil
2010. + 40 mil — + 9 mil — – 90 mil
———————————————————
ukupno + 903 mil , (+147 mil) , (- 70 mil)
preuzeto http://www.zse.hr
[/quote]
ne pišemo o brodarima ovdje, nego o tome da IGH i Ingra nisu iz istog svijeta, što se vidi i iz ovog tvog usporednog sranja.