A ništa onda. Povlačimo sve razine prodajnih naloga i čekamo da vidimo što će biti (ako će biti :-))
Mada, s obzirom na općenito crvenilo buzrze … i ne znam baš.
e drukeri drukeri, jos cete se vi tuci za igh. od vaseg drukerskog mraka ne vidite sto se sprema…
http://www.nacional.hr/clanak/118188/radicu-100-milijuna-kuna
Zanimljivo je zašto takva vijest nije objavljena niti na Poslovnom, niti SEEBizu, niti na Businessu. Nego na Nacionalu kojeg investicijska javnost baš i ne čitava kao glavno štivo.
[/quote]
jer im nije u interesu svaka objava što se posla tiče koja se objavi na zse kasni dva tri sata
to su stranice di se plasiraju poluinfornacije
Kupnja 806 kuna nije loše mada treba još sačekati povoljniju cijenu. Ali opet ako netko misli da je ovo njemu prihvatljivo ok. svatko je gospodar svojeg novca.
Sad će vam biti jasnije zbog čega se dionica tako naglo rušila……i tko je kupovao?
Makar se Stipe Mesić trudio uništiti IGH fakat je da ta velika tvrtka okuplja ugledne stručnjake .
Vjerujem da IGH ima još puno projekata koji još zbog krize nisu realizirani .
Za neke puno veće i ja znam ali nije moje da ih ja objavljujem .
e drukeri drukeri, jos cete se vi tuci za igh. od vaseg drukerskog mraka ne vidite sto se sprema…
zanimljiv "poslić" za IGH od 100 milja kuna [thumbsup]
ono što u članku ne kuže je da IGH "mora" dobiti taj posao jer je autor odabranog projekta i ne može nitko drugi upast na njegovo mjesto, tj, bunili se neki ili ne, IGH će taj posao raditi i zaraditi [cool]
[/quote]
Po ugovoru kakav je sada napisan da ali ja se ne bih kladio na to da će po njemu biti realizirano…čitamo se kada krene realizacija izgradnje zračne luke, može?
e drukeri drukeri, jos cete se vi tuci za igh.
Mislim da će biti suprotno.
Neće se tući za IGH nego će se tući po glavi zbog IGH.
To je stara vijest… Svako tko je upućen zna da je IGH vlasnik idejnog rješenja…
To je stara vijest… Svako tko je upućen zna da je IGH vlasnik idejnog rješenja…
Točno, što znači da samo IGH može odraditi projektantski i nadzorni dio ZL Zagreb jer se radi o njegovom projektu na kojim ima autorska prava. To se sad aktualiziralo pa odabir koncesionara i početak radova mora biti gotov do izbora, kao adut HDZ-a na izborima. Službeni završetak natječaja lansirat će IGH prema gore jer 100 milja kuna je velik posao i kad nema krize, a kamo li sada.
Osim toga, 01.09.2011., dakle pred mjesec dana IGH se tržio po 1300 kn! Sad je pao na 800 kn, bez da je došla neka loša vijest, odnosno pada na ćakulama s ulice.
Da se IGH vrati na 1300 kn treba narasti 500 kn tj. oko 40%. Ako bi pao isti postotak, treba bi zveknuti na ispod 500 kn!
Pa sad neka svatko sam odredi što je realnije i vjerojatnije, odnosno gdje je veći i realniji koeficijent dobitka [cool]
Kupnja 806 kuna nije loše mada treba još sačekati povoljniju cijenu. Ali opet ako netko misli da je ovo njemu prihvatljivo ok. svatko je gospodar svojeg novca.
Istina ali čemu trčati pred rudu kad već danas idemo ispod 799 kuna kao što i u narednim danima ide još niže.
Istina ali čemu trčati pred rudu kad već danas idemo ispod 799 kuna kao što i u narednim danima ide još niže.
[/quote]
Pohlepa je ubila mnoge,pa će vjerujem i vas drukere.
P.S. Nemislim na Vas dvojicu već općenito [bye]