IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čisto špekulantsko rušenje ( al nešto se uskoro sprema…)

Što se to sprema kolega? Recite i ostalima!
[/quote]
sprema se potop ove dionice kojoj ni Noa nebi pomogao. Goran 8 je dobro primjetio da firmu čine ljudi koji u njoj rade. to je mislio kad je spomenuo Welcha -gosp.Laiv. A ne koliko je dionica narasla. Radić je toliko toga izlagao da je to prava sramota. poslovi koje je on nabrojao držale bi firmu tisućama godina. prije će pogoditi onaj starac kada će biti smak svijeta nego Radić šta će graditi. inače ovo je poziv da svi prodate tako da je mogu kupiti jeftinije. Najsmješniji su mi ljudi kada govore da netko druka. svaka čast onome tko kupuje dionice na temelju postova na ovom ili bilo kojem forumu, a ne na temelju činjenica i izvještaja. Ja inače za ovu dionicu govorim već od 3000kn da se proda i od onda nisam kupio niti jednu. nije da mislim da može niže nego ne mislim nikad uči u nju dok je takvi ljudi vode. ali to je samo moje mišljenje

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

nisam danas uspio odolit, pa ovo je džabe majke ti mile.

Netko je krenuo kupovati po desnoj strani. Izgleda da mu je dosta čekanja dodatnog pada.

Po ovome što gledamo za dioničare se očito ne sprema ništa dobro.
[/quote]
Majke ti,
nemrem vjerovati da smo barem negdje istog stajališta!
Da dobro neće biti posebice za male.
Ja odustao od nagovora za prodaju. Sada je već možda i opasno, ali dno nije niti blizu.
Od 1200 drukam i gnajvim (neki su mi rekli da su prodali jer sam ih izbedirao) a neki su tvrdoglavi…eto sada ste u minusu samo 400 kuna po dionici..
sretno svima

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

daj piši malo više o ovoj dionci pobjeda, nisam 100% siguran da sam ulovio dno pa bi lakše spavao ako ti pišeš da će još padat, možeš i marcipana pozvat u pomoć. [thumbsup]

Firma je likvidna , stabilno posluje ( provjerio osobno )
Uskoro objava posla u Kataru !
E sad, zašto ju toliko ruše ?
Vjerojatno radi dokapa !
Mali dioničari – pušing
Ja isto magarac što sam vjerovao Juri na skupštini ( 5.mj. 2011.)
– kako sve ide na bolje , da idemo naprijed i gore.
Tad je cijena bila oko 1850 kn
U samo 5 mjeseci potonulo 1000 kn ,
Sretno svima koji su u kešu !

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

o kojoj vi likvidnosti gospodine pricate? imate vi neke posebne izvještaje od onih na zse-u ili znate neke druge formule za računanje likvidnosti? evo kako ja vidim samo dio FI 2Q 2011. nalazi se na zse.hr da nebi ispalo da drukam.
AOP 64 – novac u banci ili blagajni 7,4 mil. (iz rdig se vidi da su troškovi osoblja 28 mil za 3 meseca. ako podjelimo 28 sa 3 dobijemo 9.3mil mjesecno) – iz toga se da zakljuciti da nemaju ni za plaće isplatiti nego im fali na svaki mjesec 2mil.
AOP 54 -potraživanja od države pala sa 6.6mil na 4.6mil. ovoj firmi je država nekad bila glavni pokretac a sad samo 4.6mil ????
AOP 51- potrazivanja od kupca. POVEČANJE sa 161 na 209 mil kuna. 50mil kuna se povečalo potraživanje. vidi se da likvidnost raste. govorim opčenito u državi, a ne u firmi. tu se može pridružiti i AOP 55 ostala potraživanja koji je ogromno porastao.
Toliko o likvidnosti

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Večeras sam bio na piću i igrom slučaja sreo nekog (građ. inž.) tko ima djelomični uvid u tržište, u IGH. Nije bio oduševljen stanjem u poduzeću i svime što se događa općenito s njima, s tržištem, sa cijenama, ponudama, plaćama koje su tamo bile bajne, i danas su još uvijek dobre u usporedbi s drugima, ali danas po 4 mjeseca muku muče da isplate dnevnice i sl.

Kad čovjek čuje sve te priče, prođe ga volja za ulaganjem u ovu dionicu. Žao mi je jer se to tiče svih nas, naše privrede, našeg života i naše stručnosti…

Večeras sam bio na piću i igrom slučaja sreo nekog (građ. inž.) tko ima djelomični uvid u tržište, u IGH. Nije bio oduševljen stanjem u poduzeću i svime što se događa općenito s njima, s tržištem, sa cijenama, ponudama, plaćama koje su tamo bile bajne, i danas su još uvijek dobre u usporedbi s drugima, ali danas po 4 mjeseca muku muče da isplate dnevnice i sl.

Kad čovjek čuje sve te priče, prođe ga volja za ulaganjem u ovu dionicu. Žao mi je jer se to tiče svih nas, naše privrede, našeg života i naše stručnosti…

ti bi trebao manje piti jer se alkohol osjeća daleko….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ma uzeh ja nešto komada i na 800 kuna. Neka se nađe. A moguće ih već tijekom dana i prodam. Sa plusom – naravno. [shocked]

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Onaj ZABA skrbnički ima razlog za bježanje, ali koji je ostalih? Kakva dokapitalizacije na 400kn, to je budalaština. Osim toga dokapitalizaciju su trebali napraviti strateški partneri!

Poštovani, prije mjesec-dva sam rekao da će cijena dionice testirati tisuću kuna. Nekoliko puta sam o tome pisao ali moderatori su me obrisali onda sam odustao. Kome je to interesu? Nisam siguran ni da li će ovaj post pustiti…

Pogledajte moje postove od srpnja cijena je bila 1600 i više kad sam upozorio da ne treba srljati da ide prema tisuču kuna. Sad je na 800 i nisam siguran jeli ovo dno.Mislim da nije. Još uvijek nemam dionice IGH ali je promatram.

Moj post nije nagovor na kupnju ili prodaju ili bavljenje dionicama.

Srdačno

@kolega geenday, pred neko vrijeme pitali ste da li kupujem IGH…evo danas sam započeo, po meni je sad IGH cjenovno prihvatljiv
pozdrav

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

New Report

Close