IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A mislim da nema brige, da imamo up signal po svim pokazateljima, 12 milj kuna prošlo u 2 dana na 12k, kupnja jača od prodaje, uskoro dolazi lova od Ht-a …… mislim da idemo lagano gore prema 13k, a ako još u pravom trenutku dođe neka dobra vijest kao stadion ….. [smiley1][smiley1]

Slažem se kolega, samo skromno ali sigurno prema tih 13k kuna.
Slijedeći tjedan stiže nova vijest, ako ne i ovaj. Ako dođe ovaj, letimo bez krila.[smiley1]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Naravno da svaka nova vijest potiče rast, no moje je mišljenje da nije važno gdje će ova dionica slijedeći tjedan nego gdje će biti za godinu dvije,mislim da dolazak EU će još podignuti stvari jer ovo je rijetka tvrtka koja ima standarde na EU nivou.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Naravno da svaka nova vijest potiče rast, no moje je mišljenje da nije važno gdje će ova dionica slijedeći tjedan nego gdje će biti za godinu dvije,mislim da dolazak EU će još podignuti stvari jer ovo je rijetka tvrtka koja ima standarde na EU nivou.

Slažem se kolega. Gledam i ja za nekoliko godina, samo repliciram kolegi na kratke staze.
Istina da IGH radi već po standardima EU, te joj neće biti problem probiti se i raditi po cijeloj EU, kad
za to dođe vrijeme. Ovi projekti do sada su ništa, za razliku šta bi mogla raditi za par godina.

u petak se dosta promjenio omjer K/P, evo pa pogledajmo.
hmm, hoće li i IGH odraditi svoje…
ako hoće, onda bi mogao pasti i novi ATH !

Svi građevinci su nakon korekcije otišli min. 10% preko svoga ATH-a. Jedino se još IGH nije oporavio. Razlog je taj što smo imali jakog prodavača na 12k. Međutim, iako su mnogi čekali u petak da ih isti poklopi na spomenutoj cijeni, on to nije uradio. Dakle, ili je prodao svoje ili čeka više razine. Uglavnom za 12k teško da će više biti…

Svi građevinci su nakon korekcije otišli min. 10% preko svoga ATH-a. Jedino se još IGH nije oporavio. Razlog je taj što smo imali jakog prodavača na 12k. Međutim, iako su mnogi čekali u petak da ih isti poklopi na spomenutoj cijeni, on to nije uradio. Dakle, ili je prodao svoje ili čeka više razine. Uglavnom za 12k teško da će više biti…

Slažem se kolega, na sda nema promjena za sada…po 12k neće više biti
[smiley2]

Update…
Nestaju paketi na prodaji. I to prebrzo[smiley1]

Nadam se da je neumorni prodavač od danas u autu.kako stvari jutros stoje-nema ga.

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Ljudi moji, evo nam zaštite na kupnji 12.250kuna,29kom.
Evo kako smo i najavljivali, interes malih ulagača za iGH je jako porastao.
A kad dođe do promjene u TOP10, i kad veliki počnu kupovati, ne želim ni misliti.
Upravo je prodaja pala još jedan paket.

He he, nakon dugo vremena se na prodaji vidi 13.000….znakovito, zar ne? Duuugo nas nije bilo tamo…

Iznad 12.000 prodano 4.765.478.540 mlrd kuna….[smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Čestitke, iako kada gledaš omjer trž. kapitalizacije i prihoda dobiješ zapanjujuće rezultate na ovim razinama. PS oko 4. Ili krivo gledam?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čestitke, iako kada gledaš omjer trž. kapitalizacije i prihoda dobiješ zapanjujuće rezultate na ovim razinama. PS oko 4. Ili krivo gledam?

Analize ćemo raditi u četvrtak,biti će lakše[smiley2]

New Report

Close