@ pobjeda
Ne zamaram se sa srednjoročno i dugoročno (10 + godina), jer ja skoro svakih nekoliko dana mijenjam količinu svoje pozicije u IGH pa bi mi vrlo odgovarao kratkoročni odbijanac koji i ti spominješ da se malo iskapitaliziram. Dakle slažemo se.
ne ne kolega..opet izvrčete moje riječi…
jedno je srednjoročno (naredno razdoblje) a drugo je dugoročno (10+)..a za odbijanac mislim da nikako niti u kojem slučaju neće preći 1000 kuna…ali nikako
u najgorem slučaju budeš dokupio po 500 i imao prosjek 750 što dugoročno neće i nemože biti loše…
"Strašilo" je načeto.
@ pobjeda
Ne zamaram se sa srednjoročno i dugoročno (10 + godina), jer ja skoro svakih nekoliko dana mijenjam količinu svoje pozicije u IGH pa bi mi vrlo odgovarao kratkoročni odbijanac koji i ti spominješ da se malo iskapitaliziram. Dakle slažemo se.
jedno je srednjoročno (naredno razdoblje) a drugo je dugoročno (10+)..a za odbijanac mislim da nikako niti u kojem slučaju neće preći 1000 kuna…ali nikako
u najgorem slučaju budeš dokupio po 500 i imao prosjek 750 što dugoročno neće i nemože biti loše…
[/quote]
Nekako mi vuče da će prije biti tisuću kuna, nego 500. Ali bože moj …
Evo jedan dobar i koristan članak
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Vecina-ulagaca-su-podvojene-licnosti
"Strašilo" je načeto.
od 910 do 942 kn na prodaji je oko 300 komada [embarass]
[/quote]
Nekako mi vuče da će prije biti tisuću kuna, nego 500. Ali bože moj …
[/quote]
Meni pak izgleda baš suprotno jedan je sigurno u pravu samo je pitanje tko.
Neće biti ni 500 ni 1000, biti će up koliko god neki željeli jeftini ukrcaj. Ruku na srce koji postotak ulagača ima prosjek kupnje iznad 1500 da ne velim puno, puno više…I ja bih volio da padne ali mislim da je to – to što se dna tiče.
Neće biti ni 500 ni 1000, biti će up koliko god neki željeli jeftini ukrcaj. Ruku na srce koji postotak ulagača ima prosjek kupnje iznad 1500 da ne velim puno, puno više…I ja bih volio da padne ali mislim da je to – to što se dna tiče.
pa kupuj…imao si danas do 950 kn preko 300 komada…a tolika ti nije cijela kupnja na IGH
Onoga na 920 kuna više nema. Zbrojio se čovjek. Ili je jučer čitao ovaj forum, pa su mu neke stvari postale jasnije.
Onoga na 920 kuna više nema. Zbrojio se čovjek. Ili je jučer čitao ovaj forum, pa su mu neke stvari postale jasnije.
Samo još nekima nije "jasno" zašto veliki bježe oz dionice IGH pred izbore. Oni će postati dugoročni ulagači a možda i totalni gubitnici. Najgore je što takvi uvijek popuju drugima.
gledam malo burzu i nakako da shvatim..
kako vam se da ovdje tržiti?
pa nema niti 10 milja prometa više..
a kako stvari stoje uskoro bi se promet mogao mjeriti u tisučama a ne više u milijunima…
@ pobjeda
Istina, promet je vrlo mali, nažalost. I trebat će vremena da se oporavi i digne.
Baš da će pasti na tisuće, umjesto milijuna sumnjam, ali da će se baš i povečati prije kraja godine i u to sumnjam.
Ne tržim ja samo IGH. Aktivan sam na još dvije dionice, ali pišem uglavnom samo na IGH-u.
A tržiti mi se da jer me to zabavlja, izazov je i zanimljivo je. A na kraju, kad neki period završiš sa plusom i isplativo je.